Lietotājs
Parole
eques / Tumšā puse...

Tumšā puse


UUU. A message from the Dark side...

smieklīgi, vai ne? Kā izprast cilvēka Tumšās puses būtību? kā tai nepadoties? Ko darīt tad, ja kāds tev stādās priekšā kā enģelis, bet īstenībā ir Sātans (pie tam tieši Sātans, nevis vienkārši "velns"). Kā mēs varam šādus cilvēkus atsijāt savā dzīvē, un neļaut viņiem sev piesūkties, izmantot sevi, dzīrot uz savas nevainības kapa un neļaut ievākt dvēseļu ražu?

Šādas pārdomas manī uzvirmojušas pēdējā laikā atsevišķu notikumu un pavisam konkrētu cilvēku darbību rezultātā. Vai esat kādreiz jutušies nežēlīgi apkrāpti? kad ar jums spēlējas un smejas aiz muguras? jāaa, nav patīkama sajūta, vai ne? Tādēļ nolēmu, ka būtu jāizstrādā savs kodeks, savs Malefici Maleficarum jeb Raganu Veseris cīņai ar šādiem cilvēkiem. Izdalīju jau pāris pirmos paragrāfus.

1. Sātans ir melu karalis. tas nu ir neapšaubāmi. Neuzticies cilvēkam, vienmēr uzticies tikai savam veselajam saprātam. Sātana runas ir kā medains šerbets, bet vienmēr jāsaglabā vēss prāts.

2. Sātans vienmēr centīsies nostādīt pret tevi tavu ģimeni un tev tuvos cilvēkus, jo tevi vienu uzveikt ir daudz vieglāk. Nepieļauj postošās indes iekļūšanu sev tuvo cilvēku apziņā, sargā viņus no ļaunuma.

3. Sātans vienmēr centīsies padarīt tevi par vainīgu. Viņš lūgs tavu žēlsirdību. Nekad, Nekad nežēlo ļaunumu, savādāk tas iegūs varu pār tevi.

4. Sātana varas atslēga ir meli un varas uzurpācija. viņš centīsies iznīcināt, pakļaut tavu "ES" lai varētu netraucēti valdīt pār tevi. Nekad nepieļauj, lai viņš iekļūst tavā dvēselē pārāk dziļi, pasvied viņam kaulus, nevis savas dvēseles maigo miesu.

Un galu galā, darot savus netīros darbus, vienmēr varam cerēt, ka Sātans norausies un viņu reiz tomēr saķers Inkvizīcija. Ja kādam ir bijuši līdzīgi piedzīvojumi, padalieties un varbūt kopā pabeigsim šo biedējošo traktātu :D

Publicēja: eques
Datums: 05.08.2008. - 13:45:24
Lasīts (reizes): 1992
Komentāri: 0
0 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.