kago
| 03.10.2010. - 17:04:35 | Diskusija lasīta 1879 reizes
Kads var pateikt savu žuljēna recepti... Internetā to ir tik daudz ka isti nezini ar kuru sākt :)
Atbildes (20)
belloox
| 04.10.2010. - 06:57:26
šeit laikam tik advancētu pavāru nav ;D
slit
| 04.10.2010. - 15:46:35
.. a kas vispār ir žuljēns?
reven
| 04.10.2010. - 20:05:22
izklausās pēc Depardjē mīļākā ēdiena :DD
aqua-blue
| 04.10.2010. - 23:35:47
žuljēns skan pabriesmīgi Neesmu, nekad baudījis, bet laikam jau kautkāds sacepums podiņos.
ainars
| 04.10.2010. - 23:44:36
Žuljēns ir viens no maniem mīļākajiem ēdieniem, kaut gan pēdējo reizi to ēdu ļoti sen atpakaļ. Kā to gatavo, to gan nezinu.
ainars
| 04.10.2010. - 23:49:28
agua-blue, žuljēns izskatās kaut kā tā:
co-yote
| 05.10.2010. - 00:35:40
Nedaudz pacep uz pannas vistas fileju kubos, ieber cepjamajos trauciņos, pēc tam sargiež šampinjonus, uzcep.. + Panna. milti, saldais krējums.. hujaarii iekshaa.. tad sakuļ olu un olai pievieno vel saldo krējumu. Samaisa un lej pa virsu šampinjoniem un vistai! Cep cepeškrāsnī apm. 15 min. Beigās uzber sieru un vēl pacep 5 min! gerevnja
chopper
| 05.10.2010. - 16:09:12
Visi ingredienti it kā ir, a kur lai dabū tos "hujaarii"? Un to visu pasniedz ar "ģerevņu"?
sirsninja
| 05.10.2010. - 17:04:41
Ģerevņu var aizstāt ar citu fīgņu, arī labi garšos
pusnakts
| 05.10.2010. - 21:17:55
Ja Googles tantes attēlu meklētājā ieraksta, hujaarii, tiek saņemti attēlu rezultāti, kas pārsvarā satur motociklus vai sievietes Ja tajā pašā attēlu meklētājā ieraksta gerevnja, tiek izmesti automašīnu un sieviešu attēli...
e-x-s
| 06.10.2010. - 17:48:19
saakumaa biju padomaajis ka zuljeens ir kaads francuuzis
melone
| 10.10.2010. - 15:48:03
man arī traki garšo žuljēns, bet gadās dažās vietās iegrābties, kur pavāri domā, ka pietiek visu uz pannas samuļļāt, ieliet traukos un viss notiekās
sanio
| 13.10.2010. - 15:06:49
Nezinu, es parasti paņemu filejas gabaliņus, daudz siera un mazliet saldā krējuma. Principā to visu ir jākarsē kopā... Up to you kādā veidā, traukā un ilgumā...
maarcis
| 21.10.2010. - 17:33:09
visvienkāršakais variants---: visa sastāvdaļas apcep uz pannas, tad pievieno garšvielas un saldo krējumu. tad to visu liek karstumizturīgā trauciņā, pārkaisa ar sarīvētu sieru. cep sakarsētā cepeškrāsnī līdz siers zeltains. pasniedzot pārkaisi ar zaļumiem... vot i vsjo!
aspectintime
| 21.10.2010. - 17:40:06
hmm piedodiet, bet es taa pat kaa aqua-blue zhuljenu nekad neesu eedis:(( varbut kads uzaicinas ciemos ??? varu sagriezt ingridientus :P ja kas nopirkshu kadu vinu lai abiem labi
paliec
| 21.10.2010. - 17:49:43
aspektiņ, es labprāt Tevi pacienātu ar žuljēnu ;)
oomny
| 25.10.2010. - 02:33:42
ž ne kompropā
aspectintime
| 17.04.2011. - 11:24:17
paliec nju cikos tad janak ciemos? mmm cerams inde nebus pielieta klat es vel mazliet gribu padziivot
aspektiņ, es mājās parasti pārrodos ap septiņiem vakarā un tad arī parasti ķeros pie gatavošanas. pabrīdini mani, kad plāno nākt, lai zinu, kad gatavot žuljēnu ;o)
Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.