Vartotojas
Slaptažodis

demiseksuāļi un panseksuāļi un sekss ar bioloģiskās lauksaimniecības produktiem


oomny | 2015.08.19. - 10:00:47 | Peržiūrėta 5470 kartų

cienītie/-ās, jums noteikti ir viedoklis!
Atsakymai (35)
12
escape | 2015.08.19. - 12:18:59

Man nav viedoklis, pirmos pāris vārdus nezinu, bet bioloģiskās lauksaimniecības produktus izmantoju tikai ēdienu gatavošanā.
enya | 2015.08.19. - 14:26:32

dazham/ai labam te gan ta vien prasas pec kada burkanu maisa pakalja
Ta ka- tema varetu but visai aktuala
Shad un tad ir gadijies ieteikt shadu terapiju parlieku "ozabocehhniem" ipatnjiem ))
escape | 2015.08.19. - 17:45:41

Burkāni vai citas ēdamas lietas pakaļā, ja vien tās pēc tam neapēd, ir ēdiena izniekošana. Tie, kas zina, kas ir bads, saprot, ka tas ir noziegums.
oomny | 2015.08.20. - 00:10:18

https://en.wikipedia.org/wiki/ C...rush_fetish
A crush fetish is a fetish and a paraphilia in which one is sexually aroused when someone crushes objects, food, and sometimes small animals (frequently insects) with their body, usually under their foot, or when crushed oneself.[1] The term soft crush refers to the more common fetish surrounding videos involving inanimate objects (such as food) or small invertebrates (e.g. insects, snails, worms, arachnids) being crushed, while the term hard crush refers to such videos involving larger animals with vertebrae, and arguably more pain-susceptible animals (e.g. reptiles, birds, mammals).[2] The preference could be barefoot, high-heels, flip flops, and so on, depending on the fetishist. Most soft crush fetishists prefer to distinguish themselves from hard crush fetishists, believing that crush films with larger animals give the entire group a bad label.[3]
oomny | 2015.08.21. - 11:29:59

kāds ir mēģinājis taisīt klizmu ar strukturēto ūdeni?
escape | 2015.08.21. - 11:51:34

Tas ūdens neuzkavējas tur tik ilgi, lai būtu kāda atšķirība.
oomny | 2015.08.21. - 20:20:38

man gan liekas, ka atšķirība starp strukturēta ūdens klizmu un nestrukturēta ūdens klizmu varētu būt tieši tāda pati kā atšķirība starp strukturēta un nestrukturēta ūdens orālu patēriņu, tobiš, vienāda ar nulli.
bet ko gan es zinu, varbūt kādam ir zinātniski dati vai vismaz personīga (kaut vismaz plācebō efekta) pieredze kas rāda pretējo?

un nez kāda būtu svētīta ūdens klizma?
escape | 2015.08.21. - 21:22:13

Pat ja tic strukturētajam ūdenim, tas taču pārstrukturējas nonākot saskarsmē ar sūdiem vai ķermeni. Es ticu tam, ka stikla un metāla tarā dzērieni garšo labāk, nekā sintētiskā iepakojumā.
oomny | 2015.08.21. - 21:28:52

bet varbūt viņš pārstrukturē sūdus?
escape | 2015.08.21. - 21:44:49

Par strukturētiem sūdiem nav dzirdēts. Strukturējas ūdens atkarībā no tā, kas tam apkārt.
oomny | 2015.11.22. - 20:09:25

vai svaigēdāji var nodarboties ar scat?
stregheria | 2015.11.22. - 20:17:52

kas ir "scat"????
oomny | 2015.11.22. - 20:22:47

https://en.wikipedia.org/wiki/...Coprophilia
stregheria | 2015.11.22. - 20:53:37

ak vaiiiiiii...
ar to nu ta pie verga un viņa burkānu skaidiņām
oomny | 2015.11.22. - 21:10:42

svaigēdājs svaigēdājam var? termiski apstrādāts produkts taču nav.
paliec | 2015.11.23. - 21:29:46

Oomny! Tur iekšā tak ir karsts. Produkta termiska apstrāde + fermentācija. Svaigēdājs var tikai pie nosacījumi, ja ir bakteriofāgs.
oomny | 2015.11.23. - 22:38:46

kā tad nu svaigēdāji nav bakteriofāgi. savus burkānus un diedzētos graudus viņi taču nesterilizē?
oomny | 2015.11.23. - 22:43:26

no cik grādiem skaitās "termiska apstrāde"? cik grādi ir cilvēka barības traktā?
ja svaigēdājs burkānu nomazgā zem krāna ar siltu ūdeni, tā arī ir termiska apstrāde?
paliec | 2015.11.23. - 23:03:50

ja burkānu nomazgā ar raugu vielmaiņas galaproduktiem, tad tie būs sterili un bez baktērijām.

ja cilvēks nav slims, tad ķesku daļā būs (nolaizu pirkstu, paceļu pret debesīm, vēja man istabā nav) nedaudz zem pussotaa grādu pēc Celsija unga skalas.

noazgājot burkānu zem krāna uz tā virsmas gandrīz nav baktēriju. burkānā pašā iekšā vispār nav. sabučojoties norīsi vairāk baktēriju, kā ēdot mazgātu burkānu.

termiska apstrāde ir tad, ja temperatūras rezultātā tiek izraisīta olbaltumvielu koagulācija. maniem lopiem pat to pussotaku grādu nevajag, lai tā rezultātā mirītu nost. citiem vajag vairāk, citiem mazāk. bet tiem svaigēdājiem tur, šķiet, bija kaut kāda viņu izdomātā temperatūra priekš visa.
escape | 2015.11.23. - 23:16:16

Termiskā apstrāde būtu tas, kas pietiekami ilglaicīgi un virs istabas temperatūras. Par robežu, kas izraisa vitamīnu sadalīšanos uzskata aptuveni 40°C. Mazgāšana siltā ūdenī nav apstrāde tiktāl, cik burkāns nepaliek silts. Iespējams mazgāt arī tik ilgi, ka burkāns paliek silts/karsts, arī iekšpusē. Svaigēšana ir dzīva, svaiga, minimāli pārstrādāta uztura lietošana. Cilvēka gremošanas sistēma ēdienu pārstrādā maksimāli, ilgstoši, ķīmiski un arī termiski (37° - 42°C zarnu traktā). Pat ja tas stāvētu neaiztikts un nemaz neapstrādāts,  tas kļūtu nesvaigs tik vien kā laika dēļ.
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontaktai  |   Reklama  |   Taisyklės  |  Privatumo politika  |  

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika.