angelius
|
17.01.2009. - 18:15:42
Ka jau keda-alien mineja-tici Dievam sevi nevis mekle vinu baznica..Jo vins tak tur nav..
Ka viena filma bija-cilvex ir Dieva templis un nav vajadzigas baznicas! Bibebele,manuprat,nav raxtits,ka tev butu obligati jaiet uz bazincu..Galvenais,ir pienemt vinu sava dzive un lugties..
Tas ta..
Bet vispar man visa si religijas padarisana,ipasi-kristietiba,nepavism nepatik!! Reali paskatoties no malas ar vesu galvu,var pamanit daudz nesakaribas un pretrunas ko stasta izplatitaji..
Un kurs macitajs ir tiesigs nedot greku piedosanu,ja to nozelo???pat slepkavam tiek tas dots!! Tjipa tagad sanak,ka atnemt kadam dzivibu ir labak neka,ka tu esi gejs..(pat ja sis grex kuru izsudzeja,nebija ar to saistits)
Nav ko te tik asi saspringt! Vispar,jau istens kristietis nedrixt tevi nemaz nosodit!!
Man skiet,ka tads pat bij viens no bausliem- tev nebus otru nosodit!!vai tiesat..nu kkas tml..
Es personigi nepiederu nevienai no religijam,bet tas nenozime,ka es neticetu,ka pastav kkas augstax..
Galvenais esi saskana ar sevi un savu ticibu
un nepazaudet sevi pasu..
Un macitaji..kas gan vini tadi ir..Tadi pasi ka mes..Bet daudzi vinus bezmaz par Dieva paligiem iecel..Laigan,par macitaju var pavisam viegli klut..jebkurs..par izbijis cietumniex..
Un man tas kka neskiet isti pareizi..
Nevienu amata neicel Dievs,lai vai ka tio kads meginatu ieboret..
JKa ta butu,tad vineim uz kermena butu kada zime..