jessssse
|
14.02.2019. - 09:26:40
Cilvēkus, protams vērtē pēc izskata, pēc pirmā iespaida-tikšanās, pirmā teikuma, ko viņš izsaka, pēc rokasspiediena un stājas, ģērbšanās stila un manierēm. Tas viss ir priekšnoteikums, lai iekļautos noteiktās kategorijās un lai sabiedrībā vispār dzīvotu cilvēka cienīgu dzīvi (kaut arī, ko tad tas īsti nozīmē? ) Arī uz ielas dzīvojošs un džungļos ir un paliek cilvēks-nekopts, neskolots vai vientuļš tik un tā piedzimis kā cilvēks.
To visu mums māca un nosaka sabiedrība-kādam jābūt īsti "kārtīgam", piemēram, latvietim )))
zabeij!
Ja tu nepakļaujies, neiekļaujies vai neatbilsti tam visam -tu kļūsti, visticamāk, par dīvaini jeb balto vārnu un izstumto (minoritāti).
Mēs visi savu dzīvi esam aizņemti, lai iegūtu kaut kādu atzinību, statusu un piederību, bet ne vienmēr apzināmies, ka tieši būt (gribētos ar lieliem burtiem) ir vislielākā vērtība un, ka tieši un tikai tagad tu vari pacelt acis un vērot kā lido putni, dzirdēt kā viļņi sitās pret krastu un just aukstumu nāsīs vai karstumu, svīstot.Dažbrīd aizmirstam kā plauksta pieskārās sejai vai pēdas smiltīm.
Dzirdēt otra "mīlu" un redzēt to, just pašam -novērtē ! Rīt? Rīt varbūt aprok un tu neesi to pateicis, neesi devis . Just mīlestību sevī vajag, pret citiem un pasauli kopumā, just Dieva klātesamību visā. Es nesaku, ka tiem, kas netic Dievam šis viss netiek dots vai, ka tie to nesapratīs. Es vēlos apgalvot, ka materiālā pasaule un sabiedrībā bieži vien mūs notrulina un pataisa par tās vergiem un vienkārši visa un visu patērētājiem, par atkarīgajiem no tā visa un visiem. Mums dažreiz vai vispār nav savu domu, vēlēšanos un mērķu jeb jēgas dzīvē. Es arī izpildu šos priekšnoteikumus, lai izdzīvotu, bet, lai būtu un dzīvotu vajadzīgs kaut kas pavisam cits. Es, ne kāds cits no malas nevar to dot un ielikt otrā! Tas jāapzinās un jāsaprot katram pašam . Ir austrumos filosofija par to. Lūk, mans atzinums-"
Я дура, объясняя свое понимание, которое не понимают." Protams, ka dēļ tādām domām un atziņām par sabiedrību un normām, noteikumiem, likumiem nepārstāšu darīt ierastās lietas un neaiziešu dzīvot vientuļnieka dzīvi (tas vairs nav modē ))))joks. Pirmkārt, pierādījies, ka vienam iztikt un palikt bez īpašas sagatavošanās un dzīvei nepieciešamā nodrošināšanas ir neapdomīgi un muļķīgi un pielīdzināms pašnāvībai, manuprāt. Otrkārt, es neesmu sociopāts un treškārt, man ir cita prioritāte-mana ģimene! Saproti kā gribi -gribi kā saproti! Veiksmi, izturību, pacietību un mīlestību !