grifs
|
14.08.2007. - 11:54:15
Nu - man atkal liekas - ja laid pa kreisi, atd tomēr labāk ir, ka partneris zina visu. Es attiecības uztveru kā tādu noslēgtu telpu, pilnu ar garšīgiem ēdieniem, kurā nevēlos, lai klaiņo slapstīgas žurkas vai prusaki, kas ēdienu var saindēt. Tā vietā, ja kāds no sājā telpa esošajiem vēlas ka’du mīļdzīvnieciņu ievest, tad ir normāli, ja par to runā ar otru partneri, jo kā nekā tas žurks vai cits dzīvnieciņš ēdīs garšīgos ēdienus un var atnest no ārpuses arī kādas zarazas. Bet nu tas tā nedaudz tālaini izsakoties.
Realitātē, piekritīšu, ka situācijas un iemesli var būt daudz unda’[zādi, bet nekad nepiekritīšu tam, ka vīrietim jūtas un penis ir atdalīti - manuprāt tā ir tikai sevis attaisnošana un savas sirdsapziņas nomierināšana, jo ko gan mēs teiksim apr sievietēm, kuras arī acis nepamirkšķinot laiž pa kreisi? Vai viņas ir pa pusei vīrieši? Principā vienīgais, kam es varētu piekrist ir tam, ka vienkaŗši ir tāda rakstura cilvēki, kuriem ar vienu nepietiek, bet nekādā gadījumā tā nav dzimuma īpašība.
Bet ja runājam apr iemesliem, man šķiet, ka tā tik tiešām varētu būt kaut kāda atšķirība uztverē, domāšanā, vai vienkaŗši nesaderība. Nu cik nav tādi gadījumi, ka cilvēks ir lielisks dzīvesbiedrs, bet gultā nu pilnīgi nekāds, un tajā pat laikā ir gadījumi, ka ir perfekta saderība gultā un gūsti baudas virsotnes, taču labi zini, ka nekad attiecības ar šo cilvēku neveidosi, kādu viņa neseksuālo īpašību dēļ. Un tad nu laikam ir jāizvēlas, kas mums ir vairāk nepieciešams. Jauki, ja varam atrast partneri, kurš ir perfekts visā, jauki, ja varam atrast partneri, kurš mūs gultā neapmierina, bet ļauj mums baudīt seksu citur, bet tādi gadījumi ir ļoti maz, tāpēc dzīvē noteikti bieži nāksies izvēlēties - labas attiecības vai labu seksu - kas nu kuram svarīgāks.