User
Password

Princess of Wales 1997

wizard | 02.09.2007. - 22:59:54 | Views: 4382

Сегодня посмотрел документальный фильм о жизни и гибели принцессы Дианы. :) Никогда не думал, что можно на полном серьезе и со скорбным выражением лица рассказывать анекдоты о блондинках:)))
Replies (34)
12
-proximus- | 03.09.2007. - 00:37:27

Kādreiz pajautā man, es Tev arī šo to labu pastāstīšu par to nāciju :D :D :D
mistiq | 03.09.2007. - 01:04:06

a kak ne verti - mnogo poleznova ona dlja naroda i obshestvennosti sdelala... blandinko alji net - jento uzhe ne tak vazhno :)
wizard | 03.09.2007. - 09:41:05

mistiq, когда делать не фиг, кроме как бабло просаживать и мужу рога наставлять, ради развлечения можно и потискать перед камерой негретенка, которому миной ногу оторвало, а потом толкнуть написанную кем-нибудь умным речь о противопихотных минах. Не вижу в этом светском развлечении никакой народной пользы:))
mistiq | 03.09.2007. - 10:45:07

Nuuu... dumaju rogami oni obenevalisj vzaimno, pro princa vobshe ludche ne upomenatj. A vot pokazuxa eto vsegda bila glavnoj prerogotivoj korolevskoj semji, po sute - eto i jestj ix jedinstvennaja funkcija v nasho vremja, tak 4to po mne tak ludche pustj s negrtanami snimajeca chem na balax i zvannix uzhinax - xotj vnimanija media k etomu privlechot. No mne trudno suditj - ne imeju dostatochno dostovernoj informacii o Lady D.
venuss | 03.09.2007. - 13:31:48

Pēkšņi ienāca prātā viena analoģija . Apraudāt princesi Dianu ir tas pats , kas apraudāt Josifu Staļinu . Bet ir tautas , kuri nevar iztikt bez mākslīgi izveidotiem paraugcilvēkiem , kurus pielūgt .
Apmēram tā - Ļeņins bija labs , - viņš mīlēja bērnus . Staļins - visu tautu tēvs un nācijas glābējs .
rendija | 03.09.2007. - 14:09:28

Visās tautās ir mākslīgi izveidoti paraugcilvēki. :P
johny-frost | 03.09.2007. - 23:22:21

Nu nez vai Princese Diana Bija maksligi izveidots paraugcilveks
Patiesiba Salidzinat Leninu un Stalinu ar Dianu Ja
Lenins Tos kuri nedomaja ka vins un ka vins grib Tos vins iznicinaja un ne ar cilveciskam metodem (ir lasits par Lenina skabes vanam)
Stalins Vinam patika Valsti turet bailes Nu protams Tik loti nezeligi vins nenovaca savus pretiniekus
Bet par nodarijumiem Krievi veljoprojam pus eiropai par to naudu maksa
Ta Diana Vina pat pie valdisanas netika (vina no tas ateicas Skiroties ar Carlzu)
Dianu apraud tikai tadel ka vina nevis macija cilvekiem dzivot bet palidzeja viniem dzivot (Veljoprojam eksiste Princeses Dianas fonds) un to ka vina nu tiesam nebija pelnijusi tadu navi.
venuss | 04.09.2007. - 11:44:01

Neiegrimstot sīkās niansēs , gribu teikt , ka jebkurš kults un kulta personības ir neveselīga parādība . Vai nu tas būtu religījas kulti vai personības . Tas nekad pie laba gala nav novedis .
karina429 | 04.09.2007. - 12:58:54

Naacijai virsuu nebraukt, visi cuukas neatkariigi no naacijas. Bet D - negribeeja karaliskaa gjimene araabu geeenus un MI naacas kaut ko izdomaat. Un beigu beigaas beigtu par paraugcilveeku vieglaak uztaisiit, neizgaaziisies.

Un tiiri humora peec es ticu miilestiibai (divu cilveeku, nevis tautas miilestiibai pret rezhiimu) - un mani tai visaa aizkustina vieniigi perversais staastinjsh par Chaarliju un K.
actimel | 04.09.2007. - 15:01:03

johny-frost + 10
venuss | 04.09.2007. - 15:08:29

Un tomēr ... būtu nepieciešams dažām tautām un cilvjiem saprast starpību starp princesi Diānu un Māti Terēzi vai Mahatmu Gandiju . Dzīvojot bagātībā un masu komunikācījas ievērībā ir viegli dibināt fondus , un uz kādu dieniņu aizlidot pie grūtdieņiem Āfrikā .
johny-frost | 04.09.2007. - 15:12:34

Es vienu nesaprotu no kurienes visi nem Ka Di ir bijusi kulta personiba , paraugcilveks kur jus to esat salasijusies
Es saprotu popkaraliene Madonna ir kulta personiba
Par Di cilveki saka pamanit vinu tikai pec vinas naves
Vienigie kas par vinu sero ir britu imperija
Starp citu pasaules iedalitais likums pirmie mirst labie cilveki un pec tam parejie.
wizard | 04.09.2007. - 20:16:21

johny-frost, pastāsti par tām Ļeņina vannām, lūdzu:))))
frodo | 04.09.2007. - 21:09:58

Man Diāna liekas ļoti jauka, mīļa sieviete, kurai gadījās vīrs, kurš viņu nemīl un tajā pat laikā pilna dzīve publicitātes, un ar to visu viņa izvēlējās nevis tērēt naudu kā to teiksimd ara Parisa Hiltone un co, bet reāli palīdzēt cilvēkiem. No tā, ka viņa kameras priekšā kādu pačubina, jēga ir - nāk žurnālisti, interesējas, paceļ problēmu gaisā, lidzīgi kā ar mūsu praidu lietām.
wizard | 04.09.2007. - 21:34:49

frodo, no tās filmas izriet, ka vīrs viņai nevis gadījās, bet gan šī blondā govs viņu medīja no 12 gadu vecuma. Beidzot nomedījusi, ar izbrīnu konstatēja, ka viņam ir un arī pirms laulības bija cita sieviete. Sāka to pārdzīvot un no tā kakāt uz katra stūra (bulemija) un ielaisties mīlas dēkās. Tad sagribējusi šķirties. Kad šķīrās, daudz raudāja, jo pēkšņi konstatēja, ka negribēja šķirties.
frodo | 04.09.2007. - 22:50:56

wizard, nu jau būtu laiks neticēt tam, ko filmās rāda :-)))

No otrās puses, man nepatīk, ka kādu cilvēku sauc par govi, jo tas daudz ko izsaka par paša apsaukātāja intelekta īpatnībām. Man negribētos ticēt, ka esi nolaidies līdz tādam prastam līmenim. Tava izvēle, protams.

Par to "nomēdījusi" man vienmēr nāk smiekli. Vai tad viņš ir kāds dzīvnieks? Vai tad viņa to vīrieti ir šantāžējusi, lai viņš ar viņu precas? Vai tad nebūtu logjiski gaidīt, ka tavs vīrs pārtrauc attiecības pa kreisi, ja vien viņš tevi ir aiz kāda iemesla apprecējis? Vai tad nebūtu normāli uzskatīt, ka lai cik ļoti "nomēdīts", viņš tomēr uzņemas pienākumus attiecībā uz savu sievu?

Un vēl - bulīmija nav kakāšana uz katra stūra, tas ir ēšanas traucējusm - te cilvēks neēd nemaz, te saēdas briesmīgi daudz un izsauc vemšanu. Bet tas tā, izglītošanai :-)
rendija | 04.09.2007. - 23:01:35

Cilvēks dzīvoja savu dzīvi kā nu mācēja. Principā te nu noris brēka ne par ko.
wizard | 04.09.2007. - 23:37:09

frodo, es vienmēr esmu saucis lietas īstajiem vārdiem, necenšoties kaut kā izlikties, ka sūds nav sūds, bet muļķis nav muļķis. Filmu bija vērts noskatīties, jo tā bija domāta Diānas glorificēšanai un autori centās viņas biogrāfiju pasniegt pozitīvā gaismā, kas viņiem galīgi neizdevās.

Spēlēties ar vārdiem tu, protams, vari, bet neticu, ka tu esi nolaidusies līdz tādam līmenim, lai nesaprastu, ka cilvēki reizēm pakļaujas spiedienam, pierunāšanai, ka uzstājīga sieviete var dažreiz dabūt vīrieti, kuru grib dabūt, bet šādā gadījumā tikai muļķe var no viņa sagaidīt, ka viņš nopietni uzņemsies kaut kādus pienākumus. Diāna arī bija šāda muļķe, kuru tagad grib padarīt par traģisko figūru.
venuss | 05.09.2007. - 10:01:45

Lasot šo diskusiju ir skaidri redzams , ka sievietēm un vīriešiem ir pilnīgi atšķirīgs redzējums par vienu un to pašu lietu . Un sēit tas ir redzams . Ak nabaga Diāna apprecēja vīrieti , kurš viņu nemīl , un visu mūžu bija nelaimīga .
Pilnīgi piekrītu Wizard , ka ir sievietes "mednieces",kuras dara visu ko , lai tikai iegūtu kāroto vīrieti . Dabū , un tad nāk vilšanās , nav tas ko gribējusi . Man šādi piemēri ir vairāki , tepat Latvijā .
wizard | 05.09.2007. - 19:36:21

venuss, un pats interesantākais, ka par šiem piemēriem ’’tepat Latvijā’’ visi, arī sievietes, spriež visai racionāli, taču pietiek uzpūst no nekā tādu tēlu kā Diāna, un gatavs - domas pilnīgi mainās.
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.