User
Password

Kā var sabojāt dienu un nervus...

l-angel-dnja-t | 14.09.2007. - 21:20:18 | Views: 6225

Cik bieži Jūs nonāciet pie secinājum,ka mūsdienās nav labu speciālistu ir pilns amatieru,kas ar savu neprašanu bendē citu nervus???... man šodien tā sanāca,ka nonācu pie secinājuma,ka nav kaprīzu klientu,bet ir neprofesionāli speciālisti... jā,daudzi aizrāda,ka es esmu pārāk prasīga pret cilvēkiem,bet es uzskatu,ka esmu klients un man pienākas viss tas labākais,viss ko vēlos un vēl piedevām ar labu komfortu un patīkamu attieksmi... vai Jums ar tā šķiet un kā Jūs rīkojaties,ja tomēr Jūs neapkalpo pēc Jūsu patikas???... varbūt tomēr tā ir mana vaina un es esmu pārāk kaprīz klients...
Replies (42)
123
sapnis | 14.09.2007. - 21:59:43

vajag būt cilvēcīgam. iedomājies, vai tu gribētu tādu attieksmi pret tevi, ja tu būtu otrā pusē ’letei’ ? jeb citiem vārdiem izsakoties - citi attiecas pret mums tāpat kā mēs pret viņiem; un tam visam ir diezgan pastarpināts sakars ar naudu
yentl | 14.09.2007. - 22:02:38

Nebiju, protams, klāt, kad ar tevi tas notika, tādēļ nevaru komentēt tieši tavu situāciju, bet arī man ir gadījušās līdzīgas situācijas, un jāsaka, diezgan bieži. Jo sevišķi tas duras acīs, atgriežoties Latvijā pēc ilgākas prombūtnes. Teikšu, ka patiešām daudz neprofeionalitātes, nezināšanas savā darbā. Jo sevišķi apkalpojošā sfērā.
Ko daru tādās situācijās? Uztaisu pārliecinošu sejas izteiksmi, ieņemu pārliecinošu balss tembru un runāju pretī. Zini, nostrādā. Un ja nē, tad vismaz pašam vieglāk, ka neļāvu sev kāpt uz galvas.
Bet dažreiz, ja sīkāka situācija, vienkārši laižu gar ausīm. Arī palīdz.
l-angel-dnja-t | 14.09.2007. - 22:29:04

[sapni] es vienā ziņā Tev piekrītu,ka jābūt cilvēcīgām :) es ar izturos cilvēcīgi,es nekad nebļauju virsu utt(jā ir bijuši izņēmuma gadījumi,ka esmu paaugstinājusi toni,bet tas arī viss),jo es saprotu,kā ir viņiem,Bet es eju pie tevis,kā pie speciālista,es maksāju tev naudu(pareizāk sakot,tu ar to pelni sev maizi)un ja tu nespēj apmierināt klienta vēlmes,nju,ta kāds tu esi speciālists... es vismaz tā uzskatu...
vnk,cilvēki ir dažādi un daudzi vnk nav piemēroti savam darbam,līdz ar to es uzskatu dari,kas tev padodas un nebojā citiem noskaņojumu...
situācija elementāra-gribēju,lai uztaisa man manikīru,bet šoreiz es neaizgāju līdz savai speciālistei,bet pie citas,sākumā es nevarēju ieskaidrot ko es gribu,pareizāk sakot viņa man visu laiku piedāvāja variantus,ko viņa māk un nerespektēja manu viedokli,kad beigās nonācām līdz kompramisam,ta gala rezultāts bija tāds es gribēju pēc iespējās ātrāk tikt ārā no šī salona un ieiet pirmajā veicī nopirkt nagulakas noņēmēju un noņemt to ko viņa bija uzkrāsojusi... vnk sanāca man dienā kontrasts tāds,tieši pēc šī trakuma,kur es biju nosēdējusi vairāk nekā stundu aukstā telpā un atskatījusies uz viņas zīmēšanu,ka man likās,ka mans mazais brālis man uzzīmēs 100reizes labāk,es aizgāju pie savas frizieres un viņa mani nomierināja,es labi tur pavadīju laiku,apgriezu matus kā vēlējos,apkalpoja mani vnk super... vnk pavisam cita attieksme pret klientu,kas maksā tev naudu... vnk nespēju tos cilv saprast,ja nevēlies pelnīt naudu,ta nestrādā,bet ja vēlies ta atdodies uz visiem 100 vai ne tā?
-proximus- | 15.09.2007. - 16:33:40

angel, tāpēc ka tu tizla un ļauj cilvēkiem to darīt... trūkst pašdisciplīnas... žēl... mācies un tad neviens tev to nespees sabojāt
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 21:24:23

... vnk man patīk augstas klases apkalpošana un ja cilv man to nespēj sniegt nju ta sorry...
lost-one | 15.09.2007. - 21:31:31

Vēl viena diskusija "poplakatsja" cik grūti ir dzīvot?
Ņu sabojāja garīgo, ņu un? - ieraksts atsauksmju grāmatā, un čau! Neej tur vairāk. Aizej patusē ar draugiem, vai nopērc kādu šmotku, vai vnk iedzer, ja citādāk psiholoģisko barjeru nevari uzlikt, - un aizmirsti. Galva nav miskaste, lai bāztu tur visu, kas pagadās.
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 21:43:07

... zini,es šodien pat neatceros to faktu,ka vakar kāda nemākulīte mani slikti apkalpoja... es domāju,ka jebkuram cilv būtu nepatīkama reakcija utt,pat Tev... bet vnk kā fakts tāds,ka latvijā ir ļoti ļoti ļoti daudz cilvēku kuri nemāk aukstvērtīgi apkalpot un ka viņu prasmes līmenis savā nozarē ir pilnīga 0 un tas gan liek aizdomāties,vai patiešām drīz būs jābrauc uz "milānu uzkrāsot nagus",jo latvijā trūkst speciālistu...
diskusija noteikti nav,lai pažēlotos cik grūti dzīvot,jo zini man ir pārāk labi dzīvē,lai es žēlotos par to :D :D :D
Jā,piekrītu,ka galva nav miskaste,kur bāst visu,kas pagadās... neņem pierē un mauc uz priekšu... vnk,kad paskaties no malas,kas notiekas valsti utt,ta rods daudz un dažādu jaut...
lost-one | 15.09.2007. - 21:46:26

Zini tādu frāzi kā "zdorovij pohuizm"? (atvainojos par izteicienu) - baigi noderīga lieta :))))))
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 22:07:09

Nju,nāksies piedod Tev par to frāzi :) :) :)
zini,man ir pohuizms uz visu kas ir un dzīvi,es dzīvoju tā kā es vēlos un man ir pilnīgs "po" ja kādu tas neapnierina un man ir dievīgi labi,bet es esmu no tiem cilv,kas ļoti krasi reaģēs,pateiks gan acīs,gan citādāk ja mani kas neapmierina vai nav pa manam prātam,vnk esmu pārāk kaprīza :D :D:D un tādēļ mīliu perfektumu it visā :)
piedod,nāksies tevi apbēdināt,bet man intresē,kas valsti notiek,kas nē,vai arī globālās lietās... (nepaskaidrošu kādēļ utt,vnk mana politiskā ideoloģija ir citādāka)
lost-one | 15.09.2007. - 22:14:29

Ok, un tad kāda ir šīs diskusijas jēga?
wizard | 15.09.2007. - 22:18:24

tu pati gadījumā nestrādā apkalpojošā sfērā?
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 22:30:02

wizard,sorry,es nestrādāju,es vnk baudu dzīves ērtības un labumus :),bet zinu,ka apkalpojušā sfērā cilv uz dienas beigām nogurst utt...
diskusijas jēga,nju,teiksim tādā nozīmē,ka būtu laiks aizdomāties par globālām lietām un varbūt sākt tās risināt vai kā tā... un vnk paklausīties kādas ir reakcijas citiem cilv un varbūt kādi rēcīgi atgadījumi...
aspectintime | 15.09.2007. - 22:30:37

jo vairaak maksaa jo labaak apkalpo ... hehe
diezgan laba fraaze kas to lai zin varbuut tomeer nakosgad bus labaak ...
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 22:33:41

zini,ne vienmēr iet cauri šī frāze,jo vairāk maksā,jo labāk apkalpo... manuprāt tas ir talants citam ir un citam nav...
aspectintime | 15.09.2007. - 22:39:24

es paarsvaraa straadaaju ar tiem neprofesionaaljiem kuri pelna sev un saviem tuviem cilveecinjiem ar to ko maak nav jau profesionaalji bet galvenais ka censaas nopelniit naudinju a kas attiecaas uz saloniem njuuu tur jau arii ir pietiekoshi daudz darbinieku kuri turaas savaa vietaa ... es domaaju ka ir piedodami saadi apkalpojumi ... vot kas attiecaas uz banku tur gan jabut profesionaalim lai zinaatu visi attiecaas uz B-operaatoriem un i-bankas bankas produktu sniedzeeji ... kautgan vinjiem ar smags darbs un pelna cik man zinaams diezgan maz ...
angelius | 17.09.2007. - 01:48:58

klienti reizem pasi nezin ko grib un nesaprot to cilveku kurs apkalpo..seit gluzi neiet runa par manikiru vai ko tadu.. bet nu es stradaju par viesmili un gadas tadi cilveki,kuri doma,ka vini ir vienigie visa zale un,ka no manis butu atkarigs cik atri gatavi edieni vai dzerieni..
angelius | 17.09.2007. - 01:49:02

klienti reizem pasi nezin ko grib un nesaprot to cilveku kurs apkalpo..seit gluzi neiet runa par manikiru vai ko tadu.. bet nu es stradaju par viesmili un gadas tadi cilveki,kuri doma,ka vini ir vienigie visa zale un,ka no manis butu atkarigs cik atri gatavi edieni vai dzerieni..
kasablanka | 17.09.2007. - 01:59:03

Tieši galva (jeb smadzenes, kam tās ir) ir vislielākā miskaste, kāda vien mums pieejama. Nets informatīvās kapacitātes ziņā iespējams ir vēl lielāka izgāztuve, bet infa tur kārtojas savādāk - sistematizētāk, un mums ar to kopā nav jādzīvo. A no miskastes, kas uz pleciem, vaļā netixi nekad, - varbūt arī pēc nāves..
madleen | 17.09.2007. - 09:00:11

autorei - Esi veel jauna un jau ambiicijaam pilna.
Vai Tu vari nosaukt - ko Tu vari izdariit lhoooti augstaa liimenii?
tas no seerijas - izdari kaa vinhsh - izdari labaak un tikai tad vari ar kritiku naakt:))))

nav ko dirsu pleest, ja dirst negribaas:)))))
venuss | 17.09.2007. - 09:49:28

Madleen ! Tieši tā ! Pašam vispirms jāpierāda , ka ir augstākās klases speciālists , un prot labu naudu godīgi nopelnīt .
123
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.