User
Password

Katastrofiski gadījumi

l-angel-dnja-t | 14.09.2007. - 23:02:34 | Views: 8749

sievetes pie stūres ir lielākā katastrofa uz ceļiem... vismaz 90% tas ir točna... MĪĻĀS SIEVIETES LŪDZU NEBRAUCIET PIE MAŠĪNAS STŪRES,JA JŪS TO NEMĀKAT DARĪT...
Replies (76)
1234
dyllan | 15.09.2007. - 00:14:00

Citreiz nezini, no kā gaidīt lielāko ļaunumu - no sievietes pie stūres vai no agresīva jefiņa uz BMW.
Ir redzetas jefenes, kas patoloģiski neskatās ne spogulī (varbūt skatās, tad tikai uz sevim), ne uz ceļa zīmēm.

Vispār bieži novēroju autovadītāju uzvedību, un mani VISVAIRĀK tracina tie, kas taisa kreiso pagriezienu no tramvaja sliedēm, kaut vai ir vietas, kur tas nav aizliegts, bet CSN ir skaidri pateikts, tādās vietās var grriezties pa kreisi ar nosacījumu, ka tas netraucēi tramvaju kustībai.

Bieži vien Slokas-Kalnciema sastājās vesels bārs uz sliedēm, lai veiktu kreiso pagriezienu, besī... Un katru dienu regulāri redzu, ka stulbie autoskolu instruktori jau tā māca darīt!!! Uz ziepēm tādus lošus-instruktorus. Lašu mednieki viņi ir un tikai.
lost-one | 15.09.2007. - 04:47:06

Pfff... pārsvarā sievietes pie stūres, ko es pazīstu ir SUPER, vīrieši pat blakus nestāv. Neveido priekšstatus, nebūs aplauziens. Un nerunā par to, ko Tu nezini.
kasablanka | 15.09.2007. - 09:12:32

... acīmredzot tiešām tikai sievietes var "piebraukt PIE mašīnas stūres", laikam pa tramvaja sliedēm... :/
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 11:53:25

nja,es ar piekrītu,ka ir daļa sieviešu,kas brauc normāli un ir arī vīrieši,kas brauc drausmīgi utt... ,bet tomēr būsim reālisti,ka sievietes ir sliktas vadītājas,to izjūt tad,kad tu pats bieži brauc un saproti,redzi kāda ir situācija uz ceļa, un vnk tas ir mans secinājums,kuram piekrīt tomēr daudzi cilvēki... es nenoliedzu [lost-one],ka tavas pazīstamās sievietes brauc labi un man prieks,ka tev pašai esot pie stūres nav nācies saskarties ar tādu problēmu ’(kā sievietes pie stures un uz ceļa) vnk varbūt tad tu mazliet citādāk vērtētu situācijas... labs piemērs vakar man tā sanāca pabraukt ārpus pilsētas,normāli braucu 110/120 ceļš mazliet noslogots,bet kopumā ok,pēkšņi man parādās mašīna priekšā brauca uz 80 nju vairāk nebija,kad pretī nāca mašīnas viņai ta pat 70,nja parādijās brīvs ceļš,ka var apdzīt ņju ko dzenu... nja sieviete bija pie stūres... un tad ko šī,viņa mani garām nelaida,man jau beigās sanāca smiekli,mans ātrums pieauga jau līdz 140 un šī bagi braši turās līdzi,nelaiž iekšā... īstenībā man būtu vienalga par to vakardienas atgadījumu,ja es mašīnā būtu viena un ja man pretī ar nenāktu mašīnas... apdzinot šo,šī ar ātrumu samazināja ::D :D :D vnk man fascinē to sieviešu domāšana,kad ir pie stūres,tas nav pirmais tāds gadījums,ir 101 gadījums,kā sievietes priekšā nogriežas utt,bet ir arī protams tādi vīrieši...
echo | 15.09.2007. - 16:57:51

Ir cilvēki kas māk vadīt automašīnu un ir cilvēki kuriem labāk pie stūres nesēsties neatkarīgi vai sieviete vai vīrietis. Bet jāatdzīst ka sievietes māk izvest no pacietības ar savu braukšanu, kā piemēru varu minēt - braucu pa centru, pa vienvirziena ielu, un priekšā skatos viena simpātiska dāmīte mēģina novietot savu lielo, kaut kādas pēdējas klases mašīnu, marku vairs neatcerēšos, vietā kur pat pilnīga idiotam ir redzams, ka labākajā gadījumā tur divus motorolerus vienu aiz otra var nolikt, bet nē, ir jāmēģina ielīst, lai gan aiz viņas jau tāds korķis izveidojies ka nemaz neliekas. Sievietēm braukšanas stils ir tāds specifisks, bet nu ja jasalīdzina ar vīriešim, kuri liela daļa brauc kā atsaldēti idioti (pārsvarā BMW un Mersedes-Beņšu šoferīši :D) , tad mazākais ļaunums ir tāda sieviete uz braucamā ceļa.
rendija | 15.09.2007. - 17:22:41

hmm, ceļu policisti neoficiālās sarunās gan mēdz teikt, ka sievietes biežāk rada sīku un nenozīmīgu haosu. Kamēr vīrieši biežāk rada avārijas ar nopietnam sekām.

wizard | 15.09.2007. - 17:52:01

Sievietes brauc kopumā sliktāk, nekā vīrieši. Tas ir fakts. Un tieši tāpēc, ja sieviete nav muļķe, tad viņa, zinot savas vājības, ir daudz piesardzīgāka, nekā vīrietis, un rezultātā ir mazāk bīstama uz ceļa. Taču gudras sievietes ir tik pat liels retums, kā gudri vīrieši. Iespējams, pat lielāks retums, jo gadu tūkstošiem tika uzskatīts, ka prāts sievietei nav vajadzīgs, bet stulbums viņu padara pievilcīgāku.
frodo | 15.09.2007. - 19:28:20

Ak Dievs, cik daudz stereotipu!!! "Sievietes brauc kopumā sliktāk, nekā vīrieši. Tas ir fakts. " Pierādījumi tam, ka tas ir fakts? Nu taču nevajag, mēs esam augstāki par šādām lietām - mūsu viedoklis taču vienmēr ir fakts...
frodo | 15.09.2007. - 19:30:58

pētījumi, runājot par faktiem, rāda, ka kopumā sliktāk brauc tieši vīrieši - sliktāk nozīmē iekļūst nopietnās avarījās. Sievietes biežāk brauc nerošāk, tāpēc kā vīriešiem parasti ir lielākas iespējas nopirkt sev mašīnu, ar kuru viņš vajag vai nevajag ikdienā brauc. Sievietēm savs auto ikdienas lietošanai tomēr tiek ievērojami retāk, ko var skaidrot ar dzimumu stereotipu ieteikmi mūsu kultūrā.
wizard | 15.09.2007. - 19:44:59

frodo, kuru pētījumi? Ja jau piekasies, tad, lūdzu, esi precīza.
rendija | 15.09.2007. - 19:59:43

Principā uzskatu šādu stereotipu karu par atavismu. Ikdienā arī saskaros ar vīriešiem, kuri atzīst, ka mainījuši savus uzskatus par sievieti pie stūres uz labo pusi. Pati gan visbiežāk pieķeru nelāgās domās sevi attiecībā uz vīriešiesm- vadītājiem, mūžīgi kaut kur lien un kašās, piegriež un cenšas panākt neiespējamo, lai jau pēc simts metriem iesprūstu korķī bezcerīgi, pīpinātu un radītu viens otram vidējo pirkstu kombinācijas. Ehh, cik patīkami tādiem svētā mierā pabraukt garām! :P
No otras puses,arī sievietes idealizēt negrasos.
wizard | 15.09.2007. - 20:14:07

rendija, nē, nu jāatzīst ir, ka ja vadītājs tevi palaiž savā rindā, tad visbiežāk tā ir sieviete pie stūres, bet... bet... bet... :)
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 22:58:03

... es piekrītu,ka vīrieši izraisa nopietnākās avārijas,bet sievietes izraisa smieklīgas avārijas,kas vairāk tomēr,manuprāt,ir briesmīgākas...
stelss | 16.09.2007. - 00:44:13

Esa gribu pateikt tieši Dyllanam. Ja nav zīmes, kura norāda, ka nogriesties pa kreisi aizliegts no tramvaja sliedēm, tad Tev nevar būt nekādu pārmetumu, jo tieši CSN paredz pagriezienu tieši no tramvaja sliedēm, lai netraucētu citu transporta līdzekļu kustību pa labo joslu, jo tramvaju kustība tiek mazāk traucēta, nekā citi. Un dažreiz ir zīmes, kas tieši norāda, ka jānogriežas tikai no tramvaju sliedēm.
kazis | 16.09.2007. - 09:57:33

piestiķēšu stelsam:

CSN:
84. Ja brauktuves vidū vienā līmenī ar brauktuvi atrodas tramvaja sliežu ceļa klātne, krustojumā jānogriežas pa kreisi vai jāapgriežas braukšanai pretējā virzienā no kreisā malējā stāvokļa, kas ieņemts uz tā paša virziena tramvaja sliežu ceļa klātnes, bet ārpus krustojuma — no bezsliežu transportlīdzekļiem paredzētās brauktuves.
wizard | 16.09.2007. - 10:08:07

Atceros gadījumu, kad sieviete iebrauca manas mašīnas sānā, mēģinot izbraukt no savas vietas stāvlaukumā, turklāt, iebrauca tādā veidā, ka pēc tam nebija iespējams ar viņas mašīnu izbraukt no šī stāvokļa. Nācās burtiski celt un bīdīt mašīnu ar rokām. Tā kā, man galīgi pie kājas, ko saka kaut kādi mistiski pētījumi, ja tie ir pretrunā ar to, ko es pats novēroju.
memories | 16.09.2007. - 10:14:23

ja nemaldos, tad apriilii bija gadiijums vienaa no daudzstaavu autostaavvietaam, kad kaada dama meeginot izbraukt aaraa esot apskaadeejusi 19 autinjus,,,
memories | 16.09.2007. - 10:15:15

bet lai kaa arii nebuutu,,sievietes brauc daudz uzmaniigaak un praatiigaak, kaa viiriesi,
kazis | 16.09.2007. - 10:24:23

Stelss, nav tādas ceļas zīmes, kas aizliegtu nogriezties pa kreisi no tramvaja sliedēm. Ir ceļa zīme "Braukšanas virzieni joslā/-ās" (CSN 512.-517.), kura attiecas uz visu krustojumu. Ja pirms krustojuma nav uzstādīta minētā zīme, tad vadītājam jānogriežas pa kreisi no vienā līmenī esošās tramvaja sliežu ceļa klātnes (tb sliedēm). Patīk tas Dyllan vai nē ir cits jautājums.

Arī tīri cilvēciski, pat ja tā zīme ir :), tomēr labāk cirst pa kreisi no sliedēm un strīdēties ar tram vadītāju, kurš tev "ierāva pakaļā", nekā iemaukt sānos tamvajam un pēc tam skaidroties. Nu tas tā bezspoguļu variantā :))) To es neesmu teicis :)
kazis | 16.09.2007. - 10:43:09

Memories, vai tad ir kāda reāla statistika? Cik zinu bija kaut kādi cipari, ka S 3x retāk esot izraisījušas avārijas nekā V, neņemot vērā S un V autovadītāju skaita attiecību, tb tikai kaut kādi 20+% x no avarijām pie stūres ir bijušas S.

Nedomāju, ka problēma ir dzimumā. Drīzāk braukšanas manierē. Pie tam visas reizes, kuras esmu bijis "uz vāka" pie stūres ir bijis V. Un vienreiz pat dikti smuki ar daudz, daudz kūleņiem. Tomēr jāsaka, ka manas ģimenes S (māte, tēva māsas, arī sen atpakaļ omīte) brauc visai prātīgi un pigorus uz ceļa netaisa.Tapēc nevaru piekrist voluntāram apgalvojumam S pie stūres = psc.
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.