l-angel-dnja-t
|
15.09.2007. - 11:53:25
nja,es ar piekrītu,ka ir daļa sieviešu,kas brauc normāli un ir arī vīrieši,kas brauc drausmīgi utt... ,bet tomēr būsim reālisti,ka sievietes ir sliktas vadītājas,to izjūt tad,kad tu pats bieži brauc un saproti,redzi kāda ir situācija uz ceļa, un vnk tas ir mans secinājums,kuram piekrīt tomēr daudzi cilvēki... es nenoliedzu [lost-one],ka tavas pazīstamās sievietes brauc labi un man prieks,ka tev pašai esot pie stūres nav nācies saskarties ar tādu problēmu ’(kā sievietes pie stures un uz ceļa) vnk varbūt tad tu mazliet citādāk vērtētu situācijas... labs piemērs vakar man tā sanāca pabraukt ārpus pilsētas,normāli braucu 110/120 ceļš mazliet noslogots,bet kopumā ok,pēkšņi man parādās mašīna priekšā brauca uz 80 nju vairāk nebija,kad pretī nāca mašīnas viņai ta pat 70,nja parādijās brīvs ceļš,ka var apdzīt ņju ko dzenu... nja sieviete bija pie stūres... un tad ko šī,viņa mani garām nelaida,man jau beigās sanāca smiekli,mans ātrums pieauga jau līdz 140 un šī bagi braši turās līdzi,nelaiž iekšā... īstenībā man būtu vienalga par to vakardienas atgadījumu,ja es mašīnā būtu viena un ja man pretī ar nenāktu mašīnas... apdzinot šo,šī ar ātrumu samazināja ::D :D :D vnk man fascinē to sieviešu domāšana,kad ir pie stūres,tas nav pirmais tāds gadījums,ir 101 gadījums,kā sievietes priekšā nogriežas utt,bet ir arī protams tādi vīrieši...