grifs
|
03.10.2007. - 18:00:24
Nu - protams, ka neinteresē. Principā teorija ir vienkārša - pedofili, zoofili un nekrofili draž tos, kas nespej pretoties. Tas arī ir viņu kaifs.
Bet nu es te ta apcerēju tadu normālo situāciju, tipa lai uzdotu retorisko jautājumu - vai būtu iespejamas maz atiecības pieaugušajam ar bērnu? Un mana skatījumā nē. Vismaz ne tādas, kadas mēs tās iedomajamies klasiska izpratnē.
Jāteic gan, ka arī tīri seksualajā ziņā man jau savos mazpadsmit gados bija seksuala rakstura fantāzijas, kurās es iedomajos, kāds būtu sekss ar pieaugusu vīrieti, bet parokoties sevī dziļāk, es noteikti perspektīvā tās stāditos priekšā kā attiecību sastāvdaļu, kurā es būtu apcubināmais mazais princis, kuru apcubinātu lielais skaistais princis balta zirgā. Tomēr realitātē jau nebūtu iespejama tāda princošanās, jo saktos skarba sadzīve, un otrs ir tas, ka diez vai pieaudzis vīrietis padsmitgadnieku spej uztvert kā pieaugušu, tapēc atkal čuš vien sanaktu. Bet to jau bērna fantāzija nespej paredzēt.
Principā šaja ajutajumā noteikti ir liela pieredze tam meitenēm, kuras loti agri ir pasas šākušas dzimumdzīvi. Liekas viņām, ka nu tik būs urrā, bet beigās izradās, ka sekss ir arī sāpīgs un ne vienmēr tik skaists kā rada porņukos.