User
Password

Seksualo minoritasu klubs

gerda | 30.09.2007. - 21:21:31 | Views: 5439

Lieta tada, ka man skola ir jaraxta biznesa plans un ka savu biznesu esmu izvelejusies sexualo minoritasu kluba atversanu Riga. Tas viss, protams, bus uz papira, tacu ja beigu beigas, man sis biznesa plans bus sanacis labs, tad sadu klubu var ari atverta istam. Man, ka lesbietei, sievietei, cilvekam ir sava vizija par to kadu es gribetu so klubu, tacu, ja nu galu gala man viss sanaks un varesu sadu klubu uztaisit, tad es gribetu dzirdet citu viedokli. Vai Riga ir vajadzihs vel kads sexualo minoritasu klubs? Vai ir kadas ipasas velmes? Atzisos godigi, neesmu bijusi nedz purva, nedz golden baraa, bet esmu nolemusi aiziet, kaut vai tikai lai apskatitos kaa tur ir. Tatad tauta, ko jus par to domajat?
Replies (26)
12
wizard | 30.09.2007. - 21:24:03

Es domāju, ka jāmēģina vai nu ’’cruising’’ - tas ir, klubs, kur tikai dzer, drāžas un skatās video. Nu, vai arī kaut kas pretējs. Sintēze jau ir - XXL.
aspectintime | 30.09.2007. - 21:31:58

iztiksim shobaltdien bez klubiem
frodo | 30.09.2007. - 21:54:40

Ko cilvēki vēlas darīt klubā? Iepazīties, iedzert, padejot (to daži grib un daži negrib). Man nav viedokļa, jo pa klubiem nestaigāju, man ir citas, interesantākās lietas, ko darīt.
gotama | 30.09.2007. - 22:00:30

Par to ir jādomā,un patiesi vispirms dodies izvērtēt,esošos.
Es vēlētos kaut ko cilvēcīgu,patiesu,un noteikti ne pompozu.
Interjers jau ir tikai detaļas-mājīgs un tomēr moderns.Tas jau ir dizainera ziņā.
gerda | 30.09.2007. - 22:06:49

Es negrasos taisit kaut kadu bordeli. Klubs, protams ir klubs, bet nevelos, lai uz to visi naktu drazties. Domaju taisit kaut ko ne parak izvirtusai sabiedribai. Mani ir iedvesmojis ts, ka Golden bar kluba notiek LGBT kino vakari. Ari es esmu aizdomajusies par so to, kas vel saja kluba varetu but, blakus iedzersanai un dejosanai.
gotama | 30.09.2007. - 22:13:45

Tādā gadījumā tava ideja ir apsveicama,tas ir tas pēc kā tiešām daudzi ilgojas,mani ieskaitot.
Labām iecerēm būs labs segums!
sanco | 30.09.2007. - 22:50:32

Es domaaju,ka Riigaa ir vajadziigs nopietns klubs,kur cilveekiem atpuusties,ne tikai piedzerties... u.t,esmu bijusi gan Purvaa,gan Golden... neviens mani nesaistiija... es domaaju,ka klubaa vareetu buut dziivaas diskusijas,shovi... bet ne taadaa liimenii kaa Purvaa,koncerti... shaadi taadi pasaakumi... Tava ideja ir apsveicama,un ceru,ka izdosies to realizeet... un naakoshreiz,kad viesoshos LV,buus kur aiziet un tieshaam atpuusties... : )))))
dorogaja | 30.09.2007. - 23:39:26

"Vai ir kadas ipasas velmes?"

Buutu veelams ja lesbietem klubs buutu atsevišķi no ģejem. Krievijaa tādi klubi ir. Buutu iteresanti aiziet uz taadu klubu)
gerda | 30.09.2007. - 23:49:22

dorogaja, par to es ari biju domajusi, bet kaut kur lasiju, ka tikai lesbiesu klubs esot finasiali neizdevigaks. Es jav ka lesbiete dikti sadu klubu gribetu, bet nezinu vai finansiali tas viss ies cauri, ipasi jaw Latvija. Dzeki terejoties vairak. Ka butu ar tematiskajiem vakariem? Teixim kads vakars veltits ’lesbiesu temam’. Ipasa muzika, interjeru var biski parkarto, lai patikamak butu tiesi lesbietem(ar to naw domats sieviesu kailfoto), varbut bus kadi prieksnesumi, maxlinieku uzstasanas, isak sakot lesbiesu vakars. Nu, kaa jaw teicu, viss ir vel japieslipe, es tagad vacu idejas.
grifs | 01.10.2007. - 02:10:27

Lieliski, ka vismaz ideja ir iekustināta uz papīra.
Mana doma vismaz pašlaik ir tāda, ka tradicionālie klubi ir vairāk tendēti un vientuļu cilvēku kopā savešsanu, vai tas būtu tīri seksuāli, vai vienkārši, lai padejotu utt... Bet trūkst tādu vietu, kuras varētu nosaukt par tā saucamajām gay family friendly. OK, protams, ka pašlaik ir diezgan grūti iedomāties tā saucamās homoseksuālās ģimenes, taču tas nav nekas nereāls. Kā nekā ir jau tagad pāri, kuri ir ar bērniem un kuriem vienkārši nav vieta vienkāršā deju klubā. Es pat domāju, ka tas varētu nemaz nebūt tāds tradicionāls klubs, bet varbūt pat apvienots ar ieturēšanos, draudzīgu pasēdēšanu un pašalošanu starp draugiem. Goldenbārā tieši tas pašlaik trūkst - nav nekā ēdama, tikai dzerams, aks atkal nozīmē to, ka ģimene ar bērnu tur diez vai ies.
Bet nu tās man tādas personiskās domas. Nez- varbūt’šīm ģimenēm pat nav nepieciešamas tādas publiskās vietas, jo pietiek ar ģimenes pavardu, taču viena lieta - proti - gay friendly paēšanas vietas mums nav. :(
wizard | 01.10.2007. - 09:19:43

grifs, nu friendly vai ne nav friendly, bet tie paši ’’Krusti’’ ir pilni ar ’’ģimenēm’’, kas veidojas uz divām nedēļām :)))
kasis | 01.10.2007. - 10:07:12

jebkuram biznesam ir jaapelna nauda,lai tas atmaksaatos,ja vien neesi pietiekosi veiksmiiga lai vareetu novirziit naudinu no kaada pelnosa projekta savam hobijam,maksaatspeejiigaa publika pieprasa bordeli,tici man,jauki paseedeet skaistaa interjeraa var arii maajaas :)),,,taada nu ir taa realitaate,,,es veeleetos atrast kaadu tematisku eestuvi (darba laiks vareetu buut 12-24),kur pusdienas paeest, ar draugu vakaraa paseedeet un citus pskatiit :)))
keda | 01.10.2007. - 12:40:35

un kur visulaiku neskan tucinieks
villova | 01.10.2007. - 16:12:33

oooow, super! golden un xxl nav ne vainas.. bet nez... jo vairaak jo labaak, bus izveele :) un labais uzvar konkurences tirgu, t.i. varbuut tieshi tavs klubs parvertiisies par vislabaako un iemiljotaako daudziem. Megini! Mes tevi atbalstisim :)
grifs | 01.10.2007. - 17:37:14

wizard - sorry, bet es nerunaju par tikko satiktiem parīsiem, bet gan realam gimenēm, kuras kopa ir jau 5 gadus, 10 gadus, varbūt apt 20 gadus, varbūt pat ne tik ilgi. varbūt tikai gadus trīs, bet būsim reali, lesbiesu parim tikt pie berna nudien nav nekāda problēma, tapēc šajā situācijā arī pēc 3 gadu kopdzīves var būt reala, īsta ģimene ar jau piedzimusiem bērniem, kurus viendzimuma paris audzina kopā. Lūk, es runāju par šīm ģimenēm.
Protams, mēs varam ironizēt, apr to, aks nu homoseksualais paris apr giemeni, bet tas, ka šadu paru kļūs arvien vairak nav nekāda nerealitāte un būs nepieciešams sakārtot šādu ģimeņu esamību ne tikai likumdošanā bet arī vidē - dzīvē. Nu neder šādiem pariem bumsi bumsi krustu variants - tur ie nepieciešams domat apr citām, ne tik skaļām, taja pat laika tomer izklaidējošām lietām un vietām.
ht100 | 01.10.2007. - 18:25:48

Izvelc to klubu no pagraba. Piemeram ievieto to kaadaa nelielaa buriniekaa vai tvaikonii. Stokholmaa tads ir. Lidz 22:00 strada restorans kur dod est utt., fantastisks skats par udens klaju, pasakums pelna naudu. Pec 22:00 baars ir valja un sakas pljaskas kaut kur kuga vederaa. Geji un jurnieku formas ir ipass stasts, bet ari lesbietem tur kaut kas noteikti is sakams. Ludzu ludzu nejauc ieksaa Tallinka kruizus vai personalu. Tam klubam nav jabut homosexualam katru dienu, pietiek ar 2 dienam nedelja, parejas dienas vienkarshi restorans. Nezinu ka tas varetu stradat realitaatee, bet uz papira izskatas labi, un Eiropas pilsetaas ir izplatita paradiba.
cinkuriitis | 01.10.2007. - 19:27:43

seksuālo minoritāšu tējas namiņš!
stelss | 01.10.2007. - 19:48:54

Manas domas i , nepieciešmas tādas telpas, kā:
1) Disko zāle;
2)disko bārs;
3)bārs restorāns;
4)spēļu zāle;
5)sporta spēļu zāle (bolinga zāle, biljards, novus i tak daļeje);
6)klusa tējas zāle;
7)varētu arī videokabīnes... ;
8)pāris vai vairākus viesnīcas tipa numurus...
Nu varētu vēl kautko, bet ja šitāds klubs būtu, tur ietu dažāda tauta un kas zin, možs peļņa ar nebūtu slikta...
gerda | 01.10.2007. - 20:00:43

grifs, doma ir teicama, bet godigi sakot man naw informacijas par sadam gimenem un es atkal atduros pret si ’projekta’ finansialo pusi... Man kaut ka skiet, ka vietina speciali gay gimenem vispar ir laba doma, bet tomer par agru. Te kasis pareizi pateuca :"jebkura biznesm ir japelna nauda", bet ari bordeli taisit es negrasos. Ja mani interestu sads biznes es butu sutinere. Es veletos lai sis klubs butu vieta, kur cilveki iztiek bez visadam perversija. A starp citu vel ir doma, ka kluba varetu pardoties dazadi ’gay stuff’, nu teixim ipasi apdrukati kreklini, piespraudites, aproces utt. ar gay tematiku.
stelss | 01.10.2007. - 20:05:49

Gerda/ varēt būt tāds veikals kur varētu piemērot ne tikai furnitūru, bet arī tieši Homo stila parpaliņas. Tās pirktu ne tikai Homo, bet arī dažs labs, kurš vēlētos labi izskatīties, jo kā rāda mode, vīriešiem jauninājumus ienes... khmmmm, nu paši zināt kas!!! : ))
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.