grifs
|
05.10.2007. - 16:14:16
venuss - man nakas domat, ka heteroseksualim, lai sagribētu homoseksualu seksu, ir jabūt vai nu patiesībā biseksualam, vai arī tik ļoti nojātam un izvirtušam, lai vispār kaut ko tādu iedomātos, kā, tipa, mainīt savu seksualo orientāciju. kaut vai logiski spriežot - kāpēc gan atpakaļ ceļš no homoseksualitates nevarētu būt? es pieļauju, ka situācija, kad arī homoseksualis ir tik izvirtis, ka ir visu izmēģinājis ar savu dzimumu, tapēc pievēršas pretejam dzimumam, arī ir iespejams. Tacu būsim reāli - es nepazīstu nevienu heteroseksuali, kurš pirmkart gribētu homoseksualu seksu, vai arī kurs pēc pamēģināšanas alktu to velreiz darīt. ņem vērā, ka mēs runajam apr heteroseksuaļiem nevis biseksuāļiem. Un tapat arī nav dzirdēts, ka homoseksualis pameginājis heteroseksualu seksu pēkņi parvērstos heteroseksuali, jo viņam iepatīkas.
kas attiecas uz Pankūkām, tad sito vigiku biju redzejis un ta iespaidā pameklēju daudz dazādus rullīsus par homoseksualitates labošanu. Es tagad neatceros, kas bija sajā rullītī, bet Amerikā tādi seksualitates labotaji ir 101 un vel vairāk. Viens no acīm redzot populārākajiem mani nenormali šokeja, jo viena no viņa pāraudzināšanas metodēm, bija citu vīriešu turešana klēpī, bet cita bija agresijas izlādēšana sitot spilvenu ar nenormalākajam dusmām. tad kad viņš apts to rādīja, mani instinktīvi parņēma domas, ka šādā veidā viņš vienaikus apspiez un vienlaikus apmierina savas homoseksualās velmes. Pirmkart jau turot citus vīriešus intīmās pozās (apgalvojot, ak tur neka intīma nav), bet otrais, apspiežot sevi, izlādejot dusmas uz spilvenu, ar vārdiem -Mamiņ, kapēc tu man to nodarīji. No malas izskatās, ka džeks vienkarsi cīnās ar sevi, nevsi reali palīdz cilvēkiem.
Bet šeit es pat nerunāsu par visām tām kristiesu organizacijām, kas aizbildinoties ar visādiem bībeles tekstiem tur cenšas cilvēkus labot. No visam viņām cilvēki reali bēg projām (protams nak arī jauni), bet tas procents, kas it ka ir akut ko salabojis ir tik gaužam mazs un tie cilveki, kas ir šaja procentā nemitīgi mainās, jo vienkarsi vecie atkal saprot, ka ne vella viņi nav mainījusies savukart kādi jaunie atkal domā, ka ir.
tacu, kas attiecas uz sādam situācijām, viens no manis atrastajiem rullīsiem bija ar tādu padzīvojusu pāri, kurā vīrs kādreiz bija izgājis sādu labošanas kursu un apprecējies ar savu sievu, sievai laikam nezinot, ka vīrs ir homoseksuāls, vai arī laikam vīrietis bija apprecejies un tikai tad, kopā ar sievu bija cerejis laboties, tacu tagad, mūža norietā šis paris protams staiga rociņās kā precējies paris, tomēr sieva ar asarām acīs saka - ja viņa būtu zinajusi, ka apprecejusi homoseksuali, viņa nekad nebūtu precējusies ar šo vīrieti, jo visi viņu pūliņi ir bijusi veltīgi un nekāda veida nav iespējams mainīt savu seksualo orientāciju. Jāteic, ka tas bija ļoti aizkustinosi, kā sis pāris acīm redzot visas dzīves garuma ir saglabajis savu laulību, tomēr viņi visu laiku dzīvo ar šo kristu, ka tikai pateicoties sabiedrības spiedienam un dažādu sādu organizaciju un pseidodakteru velmei cilveku seksualitati ārstēt, viņi abi nav dzīvē ieguvusi to, pēc kā patiesībā tiekušies.