alukz
|
21.03.2007. - 19:03:25
Izslasot tavu diskusijas temu tik tiesham izveidojies tels, ka esi rasists... Tev iisteniba jabut pateicigam tadaj iespejaj! Iespejaj kas lauj tev saprast krievu tautibas cilvekus, un varbut pat runat krieviski. Aizbrauc uz jebkuru valsti Eiropa vai arpus tas, diezvaj tiksi gala ar kadu problemu, ja neruna Angliski, bet toties cik daudz krievu val. runajoshu cilveku dzivo EU? Tici man uz varda diezgan daudz. Ar krievu val. runajoshu cilveku ir domats Baltkrievi, Ukrainji, Krievi, Polji, Bulgari, Lietuvieshi, Igaunji utt.
Vesturi nevar izmainit, ar to ir jasamierinas. Bet runajot par principiem, katram ir tiesibas uz to! Ja kada vecmaminja kas dzivo LV neruna latviski, tad tas varbut tikaj tapec, ka vinja principa peec negrib macit to, vinja grib palikt sava PSRS laika un viss! No kurienes naak shis mulkjibas - runa krieviski, tad ej prom uz savu RASHU??? Man pienjemsim nav nu nekaada sakara ar Krieviju, kape tad mani tur suta? Un vai tad LV veel joprojam ir shis karsh starp krieviem un latvieshiem? Vienkarshi mulkjigi, tauta, kaapeec nevar vienkarshi dzivot draudzigi?