maita
|
08.05.2008. - 01:00:07
Personīga lieta tā ir tad, ja tas neparādās publiksi. Bet tīmeklī, ja tu vēlies pelnīt vēl naudu, tad tomēr sevi jācenšas parādīt no labākās puses, bet nevis ar daudzām kļūdām jau pirmajos teikumos... Nu kā lai es uz tādiem cilvēkiem paļaujos, ka nesačakarē man visu vakaru? Un vispār nav īsti skaidra viņu politika ar transcilvēkiem... Sievietes viņi īpaši nemīl, cik var noprast (nu tas gan skaidrs, jo īpašnieki ir geju pāris, kuri gan parasti gay.lv un citos portālos meklē sev seksa partnerus - trešo, ceturto utt). Nez, var jau būt, ka klubs atvērts tieši tādēļ, lai piesaistītu sev potenciālos gultas biedrus :-D. Nu labi, cerams, ka ne tā.. Uz mani jau tāpat neviens no viņiem necierēs, nav jau vairs tie gadi :-D
Bet nu vispār, ja atver kaut ko jaunu, tad lai tomēr iedod kādam izlasīt, ja paši latviešu valodā palikuši 3. klases līmenī... Lai paskatās vismaz no Goldena, kā jātaisa lapa un kādiem jābūt tekstiem...
XXL gan ir tādas pat valodas problēmas... Laikam jau arī tā mērķauditorija viņiem viena.. . Nupat atkal ieskatījos - briesmīgi, briesmīgi: kopš kura laika nedēļas dienas latviski raksta ar lielajiem burtiem, tagadnē - ēdi cik gribi.. Nu puikas, tak paņemiet kaut vai elementāru latviešu valodas mācību grāmatu!
Fuj, fuj, fuj! Un tie angļu vārdi visās malās latviešu tekstā... Nu tad nerakstiet, ja latviski nemaz neprotat izteikties!