grifs
|
08.10.2007. - 16:25:47
Nu OK - varu neteikt neko, taču tā kā mēs šajā diskusijā runajām par to, ka jaorganizē visādi pssākumi, kas varētu nebūt guži gājiens, tad šis pasakums varētu būt jau viens labs veids kā iezvanīt nākama gada praida priekšvakaru - sabiedriska diskusija elites līmenī, kuri var ietekmēt politisko situāciju tā, lai mūsu situācija uzlabotos, tapat kā uzlabotos praida organizācija un mums nebūtu jabaidās no homofobiem.
Un ta kā Mozaika ir Praida organizētāja, tad arī ar to šī ziņa ir saistīta, jo proti, tas tā kā arī būtu Mozaikas pasākums. Un proti - ja informācijas noplūde ir pat šādu pasākumu, kur ir garantija, ka šāda pati informācijas noplūde nenotiks par Praidu? Ar to es gribu teikt, ka šeku reku, ja nemaldos lindaf vai kādam citam Mozaikietiem bija ideja vairs neslēpties parkā, bet iziet ielās, bet kur gan paliks drosība, ja mums nedraudzīgs medijs ir spejīgs piekļut jebkādai Mozaikas informācijai un plānot mums uzbrukumu?
Tapēc manuprat tas ir ļoti saistīts ar jebkuru praidu un jebkuru pasakumu GLBT aprindām (par ko arī ir sī diskusija). Es negribu nevienam neko parmest, es gribu vienkarsi saprast, kas notiek, ka šāds medijs ka Rītdiena ko tādu raksta? galu galā tas ietekmē manus (un ne tiekai manus) apsvērumus - iet nakamgad praidā vai neiet.
PS - ja tu uzskati, ka tas vienalga nav par tēmu, tu vari izdzest manus pēdejos divus komentārus - viss ir tavā ziņā. Manas tiesības bija izteik savu viedokli tajā diskusijā, kurā man liekās tā piemērota.