ainars
|
23.04.2008. - 00:00:19
Venuss, es saprotu, ka uz pasaules cilvēki (nevis viss), iespējams, iznīktu, ja būtu tikai homoseksuāļi. Taču es priecātos, ja uz pasaules būtu tikai heteroseksuāļi, to tādā gadījumā pasaule nesaskartos ar tādām problēmām kā homofobija gan no heteroseksuāļu, gan homoseksuāļu puses. Pēdējo homofobija vairojas astonomiskā ātrumā un tā tiek pamatota ar "viedokli".
Es nezinu neviena iemesla, kāpēc būtu vajadzīgs mehānisms, kā vairoties homoseksuāliem cilvēkiem. Tas skan pēc kādreiz dzirdētajiem homofobu apgalvojumiem, ka geji uzmācas viņu bērniem, lai tos padarītu par gejiem, tādējādi papildinot homoseksuāļu "rindas".
Kazis, jāatzīst, ka esmu šokēts, uzzinot, ka Praids tev stāv vienā plauktā ar terorismu.
Venuss rakstīja:
"Ja uz pasaules būtu tikai geji bez hetero , tad viss iznīktu , jo hetero ir tie , kuri veido papildinājumu homoseksuāļu rindām . Vēl nav izgudrots veids kā vairoties homoseksuāliem vīriešiem. "
Kazis rakstīja:
... "ja, piemēram Kazis, izgudrotu homoseksuāļu tiesību aizstāvības vārdā nolaist no sliedēm vilcienu vai uzraut gaisā AirBaltic lidmašīnu, tad visai LV homoseksuāļu sabiedrībai būtu no sajūsmas par šo pasākumu jālauž krēslus, Mozaīkai rītā vakarā jāslavē Kazi cik viņš labs un gādīgs. " ...