fagot
|
07.04.2007. - 19:38:06
Leonora, tevi tā aizskar sensens latviešu vārds „žids”? Es te iepriekš lasīju, ka tev esot salauzts deguns. Tiešam salauzts? Tas gadījumā nav ģenētika? Paglāb mani no tavām politkorektuma mācībām. Tas jau iziet no modes un ne tev to pasniegt. Rasisms ir neiecietība pret citu ādas krāsu, nevis reliģisku piederību, ja kas. Bet par cik man nav nekādas reliģiskas pārliecības, tavi apvainojumi ir nevietā.
Par to Daugavpili un Latgali. Pirmās latviešu valstis ir bijušas tieši Latgalē, netālu no tavas ienīstas Daugavpils. Tieši tur ir dzimusi latviešu nācija, kā tāda. Paradokss, ka tagad visādi leonori un kazi bļauj, ka viņi redz esot „pamatnācija”! Tieši jūs, ka žurkas, graužat šo valsti, ko mēs, latgaļi, jums dibinājām. Tieši tu, Leonora ar savu musulmaņu draudziņu noniecini Latviju un latviešus ar savu stulbo pseidonacionālo demagoģiju.
Un jūsu pateiktais zīmīgi to pierada:
Kazis, vai šo te var uztvert, kā cieņu pret Latvijas armiju: "Sēdēšana bāzē un vaimanāšana avīžu slejās, ka "šodien apšaudīta bāze, bet mīna nokrita apmēram 2 km no žoga" nav karavira cienīga izturēšanās. Akciju uzsišana un majās palikošo sagaidītāju kacināšana"
Bet Leonora izcilās vēl vairāk, apgalvojot, ka Latvijai, kā prostitūtai ir jāčupojās ar visiem pasaules mudākiem, jo tā esot „cena par mūsu neatkarību un drošību”. Atkārtošos, Leonora, tas ir tīri tavs personisks apgalvojums, kurš balstās uz paša dzīves pieredzes, ka latvieši paši ne uz ko nav spējīgi.
Par Īriju. Leonora, Īrijai ir plaukstoša ekonomika, tieši pateicoties iebraucējiem, šinī gadījumā abas puses bauda tās labumus. Kazis, tev ir taisnība, ka „Īrija, ņemot vērā visu īru vēsturi kontekstā, ir visai atvērta zeme cittautiešiem”. Bet ar to, ka „skatīšanās gan nekādā veidā nenozīmē preztižu darba vietu izdalīšanu iebraucējiem a priori” es tev nepiekritīšu, piemēram, kolektīvā, kur es strādāju ir tikai vietēji, starp kuriem es atrados vienādā pozīcijā.
P.S. Kazis, manis priekša tu vari nevilkt nost cepuri, labāk piesedz ar to savu apgraizīto dzimumlocekli :D