User
Password

Homoseksuālisms ir grēks. Nožēlojiet to. Glābjiet savas dvēseles. / 180

aaa | 05.04.2007. - 23:36:08 | Views: 44895

Bībele ir Dieva vārds, kas par pretdabiskām tieksmēm liecina šādu patiesību:
"21 Jo, zinādami Dievu, viņi to nav turējuši godā kā Dievu un Viņam nav pateikušies, bet savos spriedumos krituši nīcības gūstā un savā sirds neprātā iegrimuši tumsā.
22 Saukdami sevi par gudriem, tie kļuvuši ģeķi
23 un apmainījuši neiznīcīgā Dieva godību pret iznīcīgam cilvēkam un putniem, lopiem un rāpuļiem līdzīgiem tēliem.
24 Tāpēc Dievs viņus viņu sirds kārībās nodevis izvirtībai, kurā viņi paši sākuši sagandēt savas miesas,
25 tāpēc ka viņi dievišķo patiesību apmainījuši pret meliem un sākuši dievināt un pielūgt radību, atstājot novārtā Radītāju, kas ir augsti teicams mūžīgi, āmen.
26 Tāpēc Dievs viņus nodevis apkaunojošās kaislībās: sievietes apmainījušas dabisko dzimumu kopdzīvi ar pretdabisko.
27 Tāpat arī vīrieši, atmezdami dabisko kopdzīvi ar sievieti, cits pret citu iekaisuši savā iekārē, piekopdami netiklību, vīrietis ar vīrieti, paši saņemdami sodu par savu maldīšanos.
28 Tad nu tāpat, kā viņi nav turējuši cieņā viņiem doto Dieva atziņu, Dievs sagandējis viņu prātu, ka viņi dara to, kas neklājas.
29 Tie piepildījuši savu dzīvi ar visādiem netikumiem: netaisnību, samaitātību, iekāri, ļaunumu, skaudību, slepkavību, ķildām, krāpšanu, ļaunprātību, mēlnesību,
30 kļuvuši par neslavas cēlājiem, Dieva nicinātājiem, nekauņām, augstprāšiem, lielībniekiem, ļauna izdomātājiem, vecākiem nepaklausīgiem,
31 bezprātīgiem, neuzticamiem, cietsirdīgiem, nežēlīgiem.
32 Pazīdami Dieva taisnību, ka tie, kas tādas lietas dara, ir pelnījuši nāvi, viņi tomēr ne vien paši tā dara, bet vēl priecājas par tiem, kas tā dzīvo."
Replies (397)
1...78910111213...20
leonora | 07.04.2007. - 17:49:32

Fagot,
a vai tu neesi rasists?
Nicinoši izsakies islamu pielopjošo portāla iemītnieku. Arī vērs "žīds" par to varētu liecināt.
kazis | 07.04.2007. - 18:36:05

Edz, Leonora, Īrija, ņemot vērā visu īru vēsturi kontekstā, ir visai atvērta zeme cittautiešiem. Par cik īri gadu simtiem paši ir bijuši emigranti un "no dzimtenes izdzītie", tad viņi visumā labvēlīgi skatās uz iebraucējiem, kas cenšas atrast savu "lielo laimi" vai "iespēju". Skatīšanās gan nekādā veidā nenozīmē preztižu darba vietu izdalīšanu iebraucējiem a priori.

Apvienotā Karalistē arī ir daudzu gadsimtu tradīcijas, kolonijas un no tām nākušie cilvēki. Piemēram, Londonā indieti ar visu viņa turbānu var uzskatīt par "vietējo", ciktāl viņš runā angliski un buldurē kaut ko par britāniju. Pavisam cita attieksme būs pret krievu ar graņonku rokās, kas angliski ņe bum bum un stāsta brīnumu lietas par kaut kādu krievu kopienu UK.

Līdz šim Lielbritanija visumā labvēlīgi attiecās pret iebraucējiem neatkarīgi no vinu rases, tautības vai politiskās pārliecibas. Tomēr, pārlieku liels citādi domājošo/runājošo/darošo īpatsvars vienā teritorijā ar laiku rada problēmas pamatnācijai. Kas noveda pie Tonija Blēra visai asas uzstāšanās parlamentā, kur premjerministrs skaidri un gaiši pateica: "Negribat mācities angļu valodu un ievērot tradicijas - brauciet mājās!"

Es varu tikai pabrīnīties par fantastisko ātrumu, ar kādu visādi "krievvalodīgie" nonākot UK un IE iemācās runāt angliski, tajā pat laikā latviešu valodas apgūšana ir vairāku gadu desmitu problēma nr.1

Šī piezīme nav attiecināma ne uz Fagotu, ne Mikestaru, ne Stelsu, par cik, cepuri nost, visi iepriekš pieminētie vāvuļo ļoti labā valsts valodā. Vēl labak būtu, ja jaunskungi padalītos ar savu visai sekmīgo valsts valodas apgūšanas pieredzi ar saviem līdzcilvēkiem, kuriem vēl joprojām, teju 20 gadus pēc valstiskuma atjaunosanas, neviens valodu zināšanas ar karoti mutē nav ielējis.

fagot | 07.04.2007. - 19:38:06

Leonora, tevi tā aizskar sensens latviešu vārds „žids”? Es te iepriekš lasīju, ka tev esot salauzts deguns. Tiešam salauzts? Tas gadījumā nav ģenētika? Paglāb mani no tavām politkorektuma mācībām. Tas jau iziet no modes un ne tev to pasniegt. Rasisms ir neiecietība pret citu ādas krāsu, nevis reliģisku piederību, ja kas. Bet par cik man nav nekādas reliģiskas pārliecības, tavi apvainojumi ir nevietā.

Par to Daugavpili un Latgali. Pirmās latviešu valstis ir bijušas tieši Latgalē, netālu no tavas ienīstas Daugavpils. Tieši tur ir dzimusi latviešu nācija, kā tāda. Paradokss, ka tagad visādi leonori un kazi bļauj, ka viņi redz esot „pamatnācija”! Tieši jūs, ka žurkas, graužat šo valsti, ko mēs, latgaļi, jums dibinājām. Tieši tu, Leonora ar savu musulmaņu draudziņu noniecini Latviju un latviešus ar savu stulbo pseidonacionālo demagoģiju.
Un jūsu pateiktais zīmīgi to pierada:

Kazis, vai šo te var uztvert, kā cieņu pret Latvijas armiju: "Sēdēšana bāzē un vaimanāšana avīžu slejās, ka "šodien apšaudīta bāze, bet mīna nokrita apmēram 2 km no žoga" nav karavira cienīga izturēšanās. Akciju uzsišana un majās palikošo sagaidītāju kacināšana"

Bet Leonora izcilās vēl vairāk, apgalvojot, ka Latvijai, kā prostitūtai ir jāčupojās ar visiem pasaules mudākiem, jo tā esot „cena par mūsu neatkarību un drošību”. Atkārtošos, Leonora, tas ir tīri tavs personisks apgalvojums, kurš balstās uz paša dzīves pieredzes, ka latvieši paši ne uz ko nav spējīgi.

Par Īriju. Leonora, Īrijai ir plaukstoša ekonomika, tieši pateicoties iebraucējiem, šinī gadījumā abas puses bauda tās labumus. Kazis, tev ir taisnība, ka „Īrija, ņemot vērā visu īru vēsturi kontekstā, ir visai atvērta zeme cittautiešiem”. Bet ar to, ka „skatīšanās gan nekādā veidā nenozīmē preztižu darba vietu izdalīšanu iebraucējiem a priori” es tev nepiekritīšu, piemēram, kolektīvā, kur es strādāju ir tikai vietēji, starp kuriem es atrados vienādā pozīcijā.

P.S. Kazis, manis priekša tu vari nevilkt nost cepuri, labāk piesedz ar to savu apgraizīto dzimumlocekli :D
kazis | 07.04.2007. - 19:51:07

Fagot, par armiju

Edz, atskiriba no tevis, gan Kazis gan Leonora izpildija savu pilsona pienakumu "atšagājot" savu normu Man pat ir tāda tumši sarkana grāmatina "LR rezerves karavira aplieciba". Un kara gadījumā es būšot ieceļams virsniekvietnieka amatā (praporsciks). Ja nemaldos, fagot, tevis reklamētajiem krieviem ir paruna, ka īsts vīrietis tikai sākoties pēc armijas tobiš armijā neiet tikai slimie, zilie un garā vājie un fagoti...

Par to Daugavpili un vēsturi tu gan brauc auzās. Dajoš literetuas avotus. Rakstisim LV vēsturi pa jaunam.

fagot | 07.04.2007. - 20:01:36

Kā tu zini, ka es esmu izpildījis "savu pilsona pienakumu ".
Un paradi kaut vienu manu teikumu, kur es būtu kādu reklamējis, apgraizītais!
„Rakstīsim LV vēsturi pa jaunam”- acīmredzot ar to vien tu nodarbojies, ka melo „pa jaunam”.
kazis | 07.04.2007. - 20:06:17

stāsti, stāsti klausos - vieta, laiks, karaspēka dala, komandieris

filosofs | 07.04.2007. - 20:10:06

Interesanta diskusija, bet vairs nevaru izlasīt šīs diskusijas ierosinātāju, kurš teicās atbildēt uz visiem jautājumiem, bet iespējams nekā, pats apmaldījies savos spriedelējumos, vai arī vienkārši nobijies, ka pats nenonāk ar sevi pretrunās!! :))))
fagot | 07.04.2007. - 20:11:09

Kas tu tāds esi, lai man būtu tevis priekšā jāatskaitās?
kazis | 07.04.2007. - 20:14:10

Rasisms ir neiecietība pret citu ādas krāsu, nevis reliģisku piederību, ja kas. Bet par cik man nav nekādas reliģiskas pārliecības, tavi apvainojumi ir nevietā.

ko nu? Jānošaujas?
kazis | 07.04.2007. - 20:16:47

Fagotam ir ciena pret armiju vai nau?
fagot | 07.04.2007. - 20:19:01

Tev? Jā! Vairs nebija ko pateikt?
kazis | 07.04.2007. - 20:20:59

vieta, laiks, armijas dala, pakāpe?
fagot | 07.04.2007. - 20:21:07

Vairāk nekā pret tevi!
kazis | 07.04.2007. - 20:23:25

Kakāt biksēs mes visi mākam
kazis | 07.04.2007. - 20:24:23

vieta, laiks, armijas dala, pakāpe?
Fagot esi viirietis vienrez atbildi a ?
leonora | 07.04.2007. - 20:24:59

nav pareizi mūsdienu latviešus asociēt ar latgaļiem pirms 1000 gadiem.
"Pirmās latviešu valstis ir bijušas tieši Latgalē" - pilnigi svietains apgavojums. Tu laikam domā Jersikas latgaļu valsti. Zemgaļi bija uz visaugstākās attīstības stadijas un viņu valsts vija uz visaugstākā attīstības līmeņa.
"Tieši tur ir dzimusi latviešu nācija" - pilnigi murgi. Latviešu nācija izveidojās 19.gs. Latvieši konsolidējās par nāciju 14-16.gs. Lidz tam varam runāt tikai par ciltīm. Latvieši ir substrāts starp indoeiropiešiem (latgaļiem, zemgaļiem, kuršiem un sēļiem) un somugriem. Lasīju kāda somugrista pētījumu par lietviešiem no somugristikas skatu punkta. Katrs zinātnieks uz lietām skatās no savām pozicijām. Viņš latviešos saskatīja tik daudz somugristiskā, ka antropoloģiski latvieši ir stipri tuvi Baltijas somugriem. Nezinu ko Tu domā ar valstīm pie Daugavpils. Arī Krievzemes/Krievijas sākums ir Ukrainā. Kijeva ir visas Krievzemes māte. Pat Krievijas nosaukums "Russia" esot no skandināvu vikingiem. "Ruots, rootsii" somu valodās esot zviedri, tākā tad (8.-9.gs) vēl Krievijas nebija un nosaukuma ari nebija tad šis skandināvu migrantu tautības apzīmejums pielipa šo te vikingu jaunās aktivitātes zemei (Krievijai). Arī Polijas pirmsākumi nāk no Lielmorāvijas kņazistes kura atradās mūsdienu čehijas un Ungārijas teritorijā. Mūsdienu Armēnijas teritorijā senāk nemaz nebija tik izteikts armēņu centrs. Viduslaikos Kilikijas armēņu valsts, vienīgais patstāvīgais armēņu valstiskais veidojums, atradās pie Vidusjūras tagadējā Turcijā.

Vai rasisms nav arī neiecietība pret kādu tautu? A ja Tu domā, ka man ir līks deguns un es esu žīdene, tad varu Tevi iepriecināt. Nopirku Naximā macas. Tur tās var dabūt. Jau dažas dienas tās ēdu. Peshs sākās ar pilnmēnesi un to jāsvin 8 dienas.

Vai īrija ir tā neatkarīgā valsts, kas ne arvienu nebučojas? Vai vispār pastāv neatkarīgas valstis? Vai vispēr maza valsts var būt pilnīgi neatkarīga? Jau ir viena pieredze ar uzspēlētu neatkarību un neitralitāti. Te es domāju pirmskara Latviju. Latvija gribēja būt neitrāla un koķetēja ar visiem. Rezultātu mēs zinām. Par neitralitati te varētu rasakstīt entās diskusijas. Vai, piemēram, šveice un Zviedrija bija neitrālas Otrejā pasaules kara laikā? Pieņemts uzskatīt, ka bija. Bet patiesībā tikai vārdos. Kas tā par Zviedrijas neitralitāti, ja tā Hitleru apgādāja ar metelurģijas ražojumiem un stratēģiskajām izejvielām? Kas tā par šveices neitralitāti,ja nacisti tur veda glabēt žīdiem atņemto zeltu? Pašlaik no tām darbībām ko Fagot nosauca par prostituciju Latvijai ir labums. Urlas Latviju repektē. Par urlu (Krievijas) uzbrukumu NATO dalibvalstij Latvijai vai atkārtotu okupāciju nevar būt ne runas.
fagot | 07.04.2007. - 20:27:43

Vai tu pats atbildēji uz visiem maniem jautājumiem?
Piem., Kas tu tāds esi, lai man būtu tevis priekšā jāatskaitās?
kazis | 07.04.2007. - 20:32:00

puņķutapa
kazis | 07.04.2007. - 20:36:00

tu man mīļumiņ, nekādus jautajumus neesi uzdevis, btw
fagot | 07.04.2007. - 20:43:57

Leonora, pirmkārt, pietiek jau tēlot sievieti. Tavs kolēģis kazis tevi jau nodeva: „gan Kazis gan Leonora izpildija savu pilsona pienakumu "atšagājot" savu normu”
13-16.gs. latviešu tautas veidošanās procesā latgaļiem bijusi noteicošā loma. 17.gs. latgaļi saukti arī par "latvjiem", no šā vārda vēlāk radies vārds "latvietis", ar kuru sāka apzīmēt arī pārējos Latvijas teritorijā dzīvojošos baltus; nosaukums ieguva arī teritoriālu nozīmi (C) Wikipēdija
1...78910111213...20
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.