kinderbueno
|
07.09.2008. - 14:54:37
Pavēroju, ka liela daļa ziņu tiek deaktivēta. Baigā cenzūra mūsu valstī!!!! Kas nav ar mums, ir pret mums?
Piekrītu budistam! man šķiet, ka tādās klubu istabās, kuras absolūti nav piemērotas medicīnisku manipulāciju veikšanai, ir tieši daudz lielāks risks dabūt kādu STS.
Man nav nepieciešamība veikt šadas pārbaudes, jo es par savu veselību domāju, un tad, kad radās šāda nepieciešamība aizgāju uz Veselības centru 4, kur šis process ir pat patīkams - anonīmi, viss perfekti tīrs, droši un ļoti patīkams personāls.
Es nedomāju, ka šeit var savākt ticamu statistiku, jo:
1) lai dati būtu ticami (valsts mērogā), tad vajag vismaz 500 cilvēkus un dati jāvāc dažādos reģionos
2) kāpēc, lai uz šo pārbaudi ietu cilvēki, kuri jau ir veikuši pārbaudes un/vai zina, ka ir veseli? visticamāk varētu iet tādi, kuriem ir aizdomas, ka varētu būt inficējušies. Tas pec būtības ir ļoti labs darbs, jo šie cilveki varētu beidzot uzzināt un neinficēt pārējo sabiedrību (cerams), bet statistika tieši būs tāda, ka inficējušies ir vairak nekā tas ir patiesībā.
3) testus vareja ielikt i-neta, vai izplatīt gaypulcēšanas vietās arī tā pat, lai vairak cilveku aizpilda nevis tikai tie, kas iet uz pārbaudēm. es arī labprāt aizpildītu, bet tā kā uz pārbaudi neiešu, tad mans viedoklis paliks nevajadzīgs.
4) Londona šadas aptaujas tiek veiktas regulāri un tev nav jānodod asinis, lai kāds gribētu uzzināt tavu viedokli. + Londonas slimnīcāš ir speciali ārstu kabineti, kur gay var saņemt konsultācijas, veikt testus utt. un tas notiek slimnīcā, nevis kluba tumšajā istabā, kā arī tas ir redulāri nevis akciju veidā.