janisl202
|
26.11.2008. - 02:30:22
stelss - tā ziedošanās cilvēkam kurš mīl arī nav nekāda lielā ziedošanās, jo tas mīlošais tāpat dos visu ko spēs, diez vai nemīlot spēsi dot pretī vairāk.
Ja runā par ziedošanos kā tādu - es esmu uz to spējīgs... daudzreiz savā dzīvē esmu vairāk vai mazāk ziedojies, lai kādu dzīvi darītu labāku... Es zinu cik lielas mēdz būt ciešanas... ir maz tādu ciešanu, kurām es nebūtu cauri gājis... un es esmu sev apsolījis, ka nekad nebūšu tik vienaldzīgs kā vairums cilvēces, ka palīdzēšu citiem ja tas būs manos spēkos, ka pasargāšu citus no ciešanām ja vien varēšu un es esmu tā darījis, esmu glābis cilvēkus no pašnāvībām, redzējis viņu izmisumu pārtopot jaunā gaismā un vienīgais ko es viņiem prasu - lai viņi nav vienaldzīgi, lai atceras savas sāpes un glābiņu no tām, lai sniedz glābiņu citiem, bieži vien vajag pavisam maz lai glābtu dzīvību, pavisam maz lai glābtu dzīvi, ja cilvēki nebūtu tik vienaldzīgi šī pasaule nekad nebūtu tik drūma... un tomēr es redzu cerību, zinu, ka nespēju daudz izdarīt, bet ja kaut daži ko sapratīs no tā ko daru, varbūt kāds no viņiem kādreiz spēs sasniegt kritisko punktu lai iekustinātu pasauli uz pārmaiņām. Ceru, ka nevienam nekad vairs nevajadzēs tā ciest kā man savulaik, ceru, ka ne pret vienu apkārtējie nebūs tik vienaldzīgi kā viņi bija pret mani kad es biju sāpju salauzts.