savadniece
|
19.05.2009. - 02:38:48
Hmmm, Mjā, īstenībā daudz labu ideju, un godīgi sakot, no sava vidokļa, laikam jau tomēr jāpiekrīt gan tiem kas par kaut ko cīnās, gan arī tiem kas neuskata to par vajadzīgu. Es gan tomēr piedru pie tiem , kas neuzskata par vajadzību cīnīties. Jo pirmkārt, man rodas jautājums, par ko tad cīnamies, vienkārši lai cīnītos par cīņu??? Atvainojiet, bet es neesmu no kaujas gaiļiem, lai ietu ringā cīnīties ar kaut ko, nezin par ko.
Par tiesībām!! Labi, tad par kadām? Par to lai es varētu iet bez problēmām kaut kādos gājienos??
Baigi man vajag rēgoties, tā pat esmu redzama! Nu kam tas gājiesns??? Vai kāds krutijs gejs,lezbiete vai trans miris, vai uzvarējis kādu cīņu??? Ko ar to grib pierādīt. Minoritātes krutākās, vai varbūt stūlbākās?? Kāda jēga tam visam??? Vai tiešām no vēstures neko pamācīties nevaram?? Kur jūs esat redzējuši ka ar masveda publiskiem gājieniem kas tiek panākts? Ak, ja, atvainojiet , bija revolūcīja, bet tājau bija ar ieročiem rokā!!
Varbūt Ribentropa un Molotova pakts tika tā veikts, vai vel kāds vēsturisks skaļš pasākums?? Tauta izgāja ielas un saucā Ribentropu un Molotovu, līdz beidzot tika parakstīst tā tik visu gaidītasi un vēsturiski zināmais pakts, kā ar dzen daudzi citi???
Nu nē, visi tie aktuālākie un pēc tam skaļākie pakti, fakti un nez kādi akti tika veikti klusu slēpti un ļoti slepeni.
Nu tad ko, ar to gājienu reiz domā kāds panākt to pavērsiena punktu, un re, mēs redz varējām barā panākt savu!! He hēeee!!! Nu ja tā, tad tiešām esam atpalikuši, un tā tīri krietni, kaut kur feodālā iekaārtā, vai vergturu.
Nu labi, aizrāvos, piedāvāju palūkot šo pasākumu no cita rakaursa.
Lūk nesen bija riteņbraucēju "tuss" Nu es it kā ikdienā ne sevišķi bieži braucu pie stūres, un kad braucu, tad ritenņbraucējus itkā neievēroju, un ar viņu pārkāmus neņemu vērā. Bet nezin kāpēc ieraugot to riteņbraucēju "praidu" par viņu tiesībām, nez kāpēc radās tāda tieksme kādu no viņiem nākamo reiz pabakstīt, kad maisās un neivēro satiskmes noteikumus. Interesanti gan, aiz ko tāda tieksme, un vai tikai man tāda rodās??
Nu bet tas jau nav vienīgais pasākums, kā kāds grib izlekt ar kādu šamlīdzīgu pasākumu, obligāti atradīsies kas būs šī pasākuma antikustībnieks.
Ja nu mums vajag kādu likumu un tiesības bīdit, tad tas ir jādar kabinetos, nevis uz ielas. Cilvēki jau ir gudras radibas, bet bars stūlba un neprognozējama masa. Pati vesture jau sen to ir pierādījusi, tad ko vel te māžoties, un spriest par to kas jau tā zināms, un saprotams, protams ja nav slinkums pakustināt to tā saucamo pelēko masu, kas atrodoties galvaskaustā. :) :)
Nu labi, es tik tā, pamopsījos. Bet nopieti. Vai tiešām nav noriebies gadu no gada malt vienu un to pašu?
Nu labi, gribat iet gājienā, nu ejiet, lai tak jums labi tur klājas, un veiciet ko pārsteidzošu un nereālu. Bet nu vēsture rāda, ka uz katru gājienu ir pretgājiens, vienalga uz kādu jautājumu, vai tas skar minoritātri vai nē.
Hmm, interesanti, kad cilvēki no vēstures sāks mācīties, un vai vispār tāda diena pienāks, kad cilvēce no savām kļudām mācīsies!!???