grifs
|
09.02.2007. - 20:11:27
man gan gribas pievērst uzmanību paša diskusijas autora minētajam pirmajam punktam. Es gan neesmu baigi studējis darba likumu, taču, manuprāt, darba devējam ir tiesības veikt kaut kādas represijas, ja darba resursi tiek izmantoti privātām vajadzībām - piemēram, lai iepazītos ar cilvēkiem, kas vispār neattiecas uz darbu. Es nezinu, kā tas tev ir reāli, taču man pat kā darbiniekam šķiet nepieņemami, ja darba e-pasts tiek izmantots intīmiem privātiem kontaktiem. Un tādā gadījumā viss viens - esi tu homoseksuāls vai neesi, atlaist tevi par to varētu un nes šuda nepierādītu, jo darba devēja būtu kaudzīte ar šādām vēstulēm ko sniegt tiesai priekšā.
Bet arī par to - viena tante teica... Nu - tas nav nopietns arguments. Pierādīt tu vari, ja tikai tev un kāda liecinieka vai diktofona priekšā darba devē tieši pārmet tavu seksualitāti. Visi citi gadījumi, vismaz man šķiet pārāk izplūduši un nenopietni, lai tiesātos.
Un vēl kas - jauki, ka izpēti likumu un sameklē savas stiprās puses, bet ieteiktu arī pameklēt likumā savas vājās puses, pie kurām varētu piekasīties darba devējs, un ja tādas lietas ir, tad atkal tiesāšanās var būt bezjēdzīga, jo vainīgs būsi arī tu pats, un ja reiz tu pats kaut ko būsi izdarījis vai neizdarījis, tad diskrimināciju nepierādīsi.