User
Password

Jaunā paaudze. / 20

emciks | 11.02.2007. - 16:08:30 | Views: 11460

Saistībā ar skandālu, ko izraisījusi laikraksta «Diena» interneta portālā «vdiena.lv» publicētā karikatūrista Ernesta karikatūra un apstiprinot reliģiskās organizācijas «Jaunā paaudze» līdera Alekseja Ļedjajeva iepriekš teikto, ka jau šovasar Dievs varētu viesoties Latvijā, Dievs savus plānus ir mainījis un ārkārtas vizītē mūsu valstī kopā ar spēcīgām vēja brāzmām ieradies jau šodien.
Karikatūrā necienīgi attēlots pats Ļedjajevs un no amerikāņu rakstnieka H. P. Lovkrafta daiļrades patapināta būtne Cthulhu, kuru Ļedjajevs it kā mēģina uzdot par «Dzīvo Dievu Jēzu».
Saskaņā ar «Jaunās paaudzes» iepriekš teikto, organizācijas pārstāvji ar tās vadītāju Ļedjajevu un Dievu priekšgalā šodien devušies vērienīgā gājienā uz laikraksta «Diena» redakciju spriest taisnu tiesu.
Cthulhu viedokli uzzināt pagaidām nav izdevies.
(Papildinājums: pēc pēdējām ziņām «Dienas» redakcijas vietā palikušas kūpošas krāsmatas. Laikraksta galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte un bēdīgi slavenais mākslinieks Ernests pūļa ielenkumā tiek stumti Daugavas virzienā.)
Pēc "PATIESI" datiem
Replies (66)
1234
vilx | 27.05.2007. - 12:38:32

Mani gan izbrīna, kopš kuŗa laika Ļeģājeva sekta ir pārtapusi par baznīcu. Līdz šim gan biju domājis, ka par baznīcām var saukties tikai gadu simtos pārbaudītas reliģijas... Bet tas nu tā, droši vien, ka Rītdiena gribēja šiem pielīst.
Dilān, tevi tas viss skars tad, kad tu nopietni saskarsies ar kādu tiesību ierobežojumu. Gultā jau neielīdīs, bet tad, ja tavam draugam kaut kas, nedod Dievs, atgadīsies, bet tu pie viņa netiksi pielaists un tiksi pasūtīts 3 mājas tālāk, vai arī, sliktākajā gadījumās, jūsu kopējo mantu, ja ar viņu kas notiktu, atnāktu radi un paņemtu, jo tu likuma priekšā tam cilvēkam būtu bijis pilnīgi svešs cilvēks. Šajos gadījumos katru skar tas, par ko Mozāika cīnās - par likumdošanas izmaiņām, nodrošinot vienādas savienības tiesības arī viendzimuma pāriem.
gabriels | 27.05.2007. - 16:10:34

mes nevaram apkarot visas religiskas kustibas tikai tapec vien ka mums vini nepatik. mes varam vienkarshi viens otru neieverot.
gabriels | 27.05.2007. - 16:12:01

jaa un vilx kur mozaika bija tad kad bija jaaizstav izmainas darba likuma? mozaikai bija pinigi vienala.
karina429 | 27.05.2007. - 18:54:29

Cthulhu par prezidentu!!!!!!!!!!! Kaadeelj izveeleeties mazaako ljaunumu

un mani kaa Cthulhu meitu (man ir pieraadiijums, godiigi - tausteklji kur nevajag) par premjerministri

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) paldies par uzlaboto garastaavokli
dorogaja | 28.05.2007. - 17:33:04

Bet, ja nopietni runāt kā var izveidot organizāciju pret Jauno paadzi? Ja kāds zin, rakstiet man privatziņā. Esmu dzirdējusi ka kaut-kur ir organizācija kura cinās ar sektam, vai jūs gadijumā nezinat kas ta par organizāciju ir un kā tur var iestāties?
frodo | 29.05.2007. - 22:36:04

vienīgais, ko atradu, ir info krievu valodā
http://rus.tvnet.lv/news/article.ph...p?id=176357
un
http://www.teni.lv/index.php?option=c...amp;catid=4
vilx | 29.05.2007. - 23:35:08

Gabriel, ieraksti Googlē vārdu Mozaīka un Darba likums, un tu uzreiz redzēsi, ko Mozaīka ir darījusi, teikusi, kā reaģējusi. Tas būs redzams visiem. Nevajag te maldināt cilvēkus.
dorogaja | 30.05.2007. - 01:19:37

frodo! Paldies.
Vispār es šodien zvanīju tam Viktoram Elkinam, runāju ar viņu un ritā braukšu pie viņiem uz ofisu noskaidrot ka es varu palidzēt šinī ciņā. Bet visgrutākais ir tas ka oficiāli "Jauna Paaudze" reģistrēta ka baznīca un tas ir valsts limenī. Tas apgrutina ciņu.
dorogaja | 31.05.2007. - 18:29:06

Ja kāds no jums arī ir ieinteresēts ierobežot Ļedjaeva darbību, rakstiet pa e-pastu antisekt@inbox.lv vai brauciet uz Grēcinieku iela 34, (5. stāvs), tur uzzinasiet kādi pasākumi tiek planoti lai cīnities pret "Jauno paaudze", kapēc ta ir sekta un ar ko tieši jūs varat palidzēt.

Если кто-то из вас хочет ограничить деятельность Ледяева или кто-то лично из вас пострадал от "Нового поколения", или постадали ваши родственники, обращайтесь по адресу Grēcinieku iela 34, (5. этаж) или пишите свои вопросы связанные с этим по почте antisekt@inbox.lv
Там вы подробно получите информации о мероприятих планируемых провести против Нового поколения, а также узнаете что вы конкретно можете сделать чтоб помочь этой организации в борьбе с НП, почему НП считаетса сектой и каковы методы борьбы чтобы изменить законодательство в пользу антисект. Все свои вопросы вы можете задать по указанному емайл адресу или приехать к В. Елкину лично по указанному адресу выше.
venuss | 31.05.2007. - 20:41:10

Varbūt var sākt ar to , ka uzzināt kas un pēc kādiem kritērijiem šī sekta reģistrēta kā baznīca . Un tad varbūt vieglāk to apstrīdēt , ja ir saskatāmas neatbilstības tradicionālām konfesijām .
vilx | 31.05.2007. - 23:37:32

Laikam jau pie vainas ir mūsu likumdošana, kas, ja nemaldos, tad par baznīcām atzīst sektas, ja tās apstāvējušas vismaz 10 gadus. :(
emciks | 31.05.2007. - 23:50:36

šķiet ne jau reģistrē kā baznīcu, bet gan kā Reliģisku Organizāciju , un vienīgais likums ir Reliģisko Organizāciju likums + patapinātie visādi MK noteikumi, bet fakts paliek fakts par to Jauno Paaudzi
dorogaja | 01.06.2007. - 00:18:03

"Laikam jau pie vainas ir mūsu likumdošana"

Pec tagadeja likuma jebkura satanijas sekta var reģistrēt sevi ka baznīcu. Piemēram "Церковь сатаны" un t. talāk.
Organizācija "Antisekt" grib cinīties par to lai likumdošanā ievest izmaiņas ko var uzskatīt par sektu un ko par baznīcu. Ka arī plano uztaisīt protesta akciju Salaspilī lai Ļedjaev nebuvē tur ta saucamo "baznīcu"
Es labprāt piedalīšos šajā akcijā.
mistiq | 01.06.2007. - 00:27:29

Jaunai paaudzei diemzhel ir lielaka ietekme nekaa sakumaa var likties.
Ja normalam cilvekam tas shkjiet farss un smadzenju pudereshana, tad ir pietiekoshi daudz tadu cilveku, kas sho sektu ir izvelejushies kaa savu religjiju un iegulda tajaa daudz naudas un energjijas, pateicoties nevainojami nosprodrinatam psihologjiskaas verveshanas (smadzenju sakloshanas) mehanismam. Tas viss ir smiekligi lidz tam bridim, kad mes atchoshnisimies ka Cthulhu tiesham tiks propogandets kaa valsc meroga elks un Ļedjaevs - vinja parstavis ar visaam no ta aizrietoshaam sekaam.
Skan absurdi, bet es pievienojos dorogaja un tiesham iesaku radit visu iespejamo pretestibu shai sektai, kamer tai vel nav tik daudz sekotaju un tik liela ietekme Latvijaa kaa tas ir rietumu valstiis... pie laba tas nenovediis... ne vien prieksh homosexualaas sabiedribas, bet arii prieksh sapratigi domajoshiem Latvijas iedzivotajiem...
dorogaja | 01.06.2007. - 01:58:10

"Skan absurdi, bet es pievienojos dorogaja un tiesham iesaku radit visu iespejamo pretestibu shai sektai, kamer tai vel nav tik daudz sekotaju un tik liela ietekme Latvijaa kaa tas ir rietumu valstiis... pie laba tas nenovediis... ne vien prieksh homosexualaas sabiedribas, bet arii prieksh sapratigi domajoshiem Latvijas iedzivotajiem... "

Ja ir ta, tad gribu dod uzreiz jums padomu, ja jūs brauksiet uz "Atnisekt". Tatad jums tur jautās kapēc jums nepatik Jauna Paaudze (tas pirmais jautājums ko uzdeva man). Pēc tam jums pastastīs pierādijumus kapēc ta ir sekta un kādas pazīmes vispār pastav lai noteikt ka priekš jums ir sekta. Pectam jums stastiis kādas sektas vispar pastav un ko dara "Antisekt" lai slegt šis sektas. Pectam izsaks savu viedokļi kapēc japartrauc Ļedjaeva darbību un noteikti jautās arī jus. Vienigais ko es varu pateikt ka neieteicu minēt savu homoseksualitāti vispar, jo tur neļoti labi atsaucas par homoseksuaļiem. Tatad bija minēts ka viņam ir svarīgi lai sabiedrība nedomā ka viņu organizāciju finansē homoseksuāļi un negrib lai saista "Antisekt" ar homo orientejošiem cilvēkiem. Bet ptotams jus varat izteikt savu viedokļi kā gribat, skaitot arī jūsu attieksme pret ģejam. Jebkurā gadijuma lai jums veicas. Ja vajag Viktora Jolkina telefona numuru rakstiet man privāto ziņu.
lielotajsb | 01.06.2007. - 15:52:55

labā organizācija tā NG
frodo | 05.06.2007. - 22:52:46

kā tur beidzās ar likumu par naidu kurinošo runu? vai latvijā var teikt, ko vien grib?
venuss | 06.06.2007. - 16:05:21

Neņemiet par knapu to "Jauno paaudzi" . Viņiem naudas kā spaļi . Pēc neapstiprinātas informācijas viņi Jaunciemā cep augšā 4.stāvu viesnīcu savējiem brāļiem un māsām . Nauda valda !
dyllan | 12.06.2007. - 11:50:10

O! Atcerejos frāzi, kuru varētu pielietot uz Jauno paaudzi un gejiem:

"Собака лает, караван продолжает идти... "
venuss | 12.06.2007. - 12:53:31

Dyllan ! Ne jau visi ir tik "stipri garā " kā Tu . Daudziem cilvjiem mēdz būt šaubu un neziņas brīži . Un tad Tev piesitās tāds sektants ar savu saldo runu un pseidopalīdz’bu . Manai radiniecei Jehovieši atņēma meitu .Tā nemanot pamazām iesaistījās un viss . Cita nekā uz pasaules nav .
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.