User
Password

Vistas fileja / 20


arcijs117 | 23.02.2010. - 23:44:46 | Views: 10553

Hei, gardēži, kuriem garšo vistas fleja! Padalaties ar receptītēm.;)
Replies (33)
12
angelius | 24.02.2010. - 23:06:07

un daži jau te pārspīlē-nav ingvers tik stiprs kā čili..viņs maigāx..

var tak paņemt un nopirkt mazu saknīti..viņs jau ir lēts..
pusnakts | 24.02.2010. - 23:08:10

Kā ābols tas noteikti nav ēdams... Un no maigajiem noteikti nav, piparoc zvērs    
leonora | 24.02.2010. - 23:12:40

Ingvera tēju jāvāra ilgi?
Tā sakne jau ar apliešanu vien neievilsies kā nākas.
Miza jāmizo nost?
ainars | 24.02.2010. - 23:28:57

Es tikai nesen iepazinu ingveru. Pirms tam man likās, ka tas ir kaut kas tāds, ar ko var sabojāt ēdienu, tāpēc to neizmantoju, bet patiesībā ingvers ir lielisks. Stromatai taisnība - tam ir pasīva garša. Garšu un smaržu gan ir grūti noraksturot.    
oomny | 25.02.2010. - 03:35:45

nav jāvāra. svaigu sakni sarīvē un aplej.
ir manīti arī pulveri. kā tos iegūst - nezinu. reiz mēģināju malt kaltētu ingvera sakni kafijas dzirnaviņās - salauzu dzirnaviņas.
pusnakts | 25.02.2010. - 07:53:19

Vakarä apskatìsos pierakstus un izpaudìshu tèjas recepti. Jävåra bij päris min,jåmizo nav,jårìvè,samalt laikam ka nevarès. Ingvera pulveris ir vè.
fog | 25.02.2010. - 12:40:57

Ingvers + suši= mmm.. Ingveru sagriežu gandrīz caurspīdīgās šķēlītēs- ielieku maigā ābolu etīķī un gatavs! :) pārsvarā lietoju pie zivs ēdieniem. Ir gadījies šokoladē- nav slikti :D
Kas attiecas uz vistas fileju- tur jau var taisīt kā pašam iepatīkas un man vistas fileja ir viena no iecienītākajām gaļām, jo ir ātri un viegli pagatavojama. Kas attiecas uz sausumu, kas daudziem nepatīk- tur nu ir pārturēts karstumā. Ja ņem veselu fileju- maksimums 4-6 min (var riskēt līdz 8 min.) zemā temperatūrā slēgtā traukā un sulīgs idiaļņiks sanāk. ;)
aspectintime | 28.02.2010. - 19:09:01

mm liekas ka te var droshi pie kada iet ciemos ..         
pilnigi siekalinja gar lupam noteceja         
kuhtene | 28.02.2010. - 20:15:18

nemāku ne gatavot pēc receptēm, ne pats pierakstīt kā gatavoju, bet man garšo, ja vista ir gatavota kopā ar medu un ananasiem.
pusnakts | 28.02.2010. - 20:56:49

Nebiju pāris dienas mājā, tāpēc solītā ingvera tējas recepte tagad:

Apmēram uz 1l (viens litrs) ūdens:

ap 3 ēd. karotes sarīvēts ingvers;
1/2 tējkarote cukura (vai pēc izjūtas);
1/2 citrona (sula vai sagriezti gabaliņi);
var piegriezt arī apelsīna gabaliņus.
Vārītā ūdenī liek ingveru un cukuru, pēc tam citronu un apelsīnus (ja gribās). Var dzert karstu vai remdenu
Ja jāārstē saaukstēšanos, ūdeni ar ingveru vāra bez vāka līdz 10min.

Proporcijas katrs var mainīt, garām nošaut nav iespējams. Es parasti cukuru tikpat kā nelieku, bet apelsīnus lieku tikpat cik citronu. Sulu ārā nespiežu, sagriežu plānās šķēlītēs.
Jo ilgāk vāra, jo stiprāks un asāks sanāk.

Kopumā lieliska tēja, saaukstēšanās gadījumā ļoti labas zāles    
aspectintime | 27.05.2011. - 22:55:53

Vistas fileju iemarinē uz 30 min aptuveni ... sinepes sajauc ar krejumu un šķipsniņa klāt baziliks
Sacepam ... kā garnīru izmantoju rīsus ... hmmm servēju viena mala rīsu otra mala šķīvim gatava vistas fileja
ka merci izmantoju tikai krējumu ...
un ka jau pie rīsu un gaļas edieniem laba kombinācija krūze tumšā alus ..
bet var variēt vai nu kāds sarkanais pussaldais vai sausais baltais vīns .. vai nu pēc Jūsu izvēles
paliec | 28.05.2011. - 13:23:37

vistu vēl neesmu izmēģinājis, bet tītars bija labs, domāju, ka vista arī būs laba. galu galā spārni ir abiem ;o) sagriež fileju apm. 1x1 cm gabaliņos un ievieto uz pusstundu rabarberu-medus marinādē (rabarbera kātu sarīvē [1/2 vai 1 kāts atkarībā no gaļas daudzuma]; ķeskas (tos vadaudus rabarberā, kas nesapļurzinās) aizvāc tā, lai paliek tikai tāda pabieza pļurzaina suliņa, pierīvē ķiploku (vai sīpolu) pēc garšas, zaļos piparus, krustnagliņas un nedaudz muskatrieksta; medu apm. 1/2 vai 1 ēdamkaroti tā, lai nepadarītu to visu pārāk saldu, bet arī noņemtu rabarbera skābumu). kad gaļa ir iemarinējusies - gāž visu pannā. gatavo tik ilgi, kamēr viss marinādes šķidrums ir iztvaikojis un medus nedaudz sakaramelizējas. var ēst gan ar kartupeļiem, gan rīsiem, gan makaroniem.
griver83 | 28.05.2011. - 14:22:33

Поделюсь своим рецептом)
Куриное филе обмыть, нарезать небольшими кусочками (можно крупными кубиками). Обжарить на подсолнечном масле без запаха (можно на оливковом- кто как хочет). Добавить сметану (на 1 упаковку филе уходил 1 пакет сметаны), добавить воды. Размешать. Добавить немного муки (я добавляю на глаз, поэтому сложно сказать, сколько именно). Размешать. Подождать, пока начнет закипать. Добавить соль, перец, куркуму или карри (на выбор, а можно и того, и другого), тимьян. Еще раз размешать, закрыть крышкой и готовить на маленьком огне минут 20. В итоге соус, в котором готовится блюдо, должен слегка загустеть.
Все время готовлю филе только по этому рецепту. Ням- ням
Приятного аппетита)))
12
© Lesbi.lv. All Rights Reserved.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.