swanheart
|
24.03.2010. - 11:38:16
Oi, te jau ir aiznesies līdz organizācijām... Neaizmirsīsim, ka vienam otram ļautiņam organizācijās Sorosa u.tml. fondi faktiski maksā kā par pamatdarbu. Aber, lai es kļūtu par biedru, man vēl jāsamaksā 12Ls par pus gadu, no kā noprotu, ka pēcāk būs jāmaksā vēl. "Treknajos gados" ok, 12 lati - vakariņas restorānā, aber tagad LV gana daudzi par 200Ls/mēn. strādā un laimīgi, ka vispār strādā... Otrkārt, grifs jau pareizi teica, ka tie ļoti aizņemtie cilvēki taču netērēs pusstundu vai stundu sava laika, lai uzklausītu vienu "mazo cilvēku", kam tāpat nav nekā ļoti oriģināla, ko pateikt, - tak jāriktē pasākumi, jāstājas organizācijās un jāizkačā no visādiem fondiem vēl $, citādi ka pašiem nesanāk par Ls200 algu strādāt
.
Man no malas šķiet, ka pozitīvus likumus visvieglāk legāli būtu izbīdīt no EU puses: kā visus nepopulāros lēmumus - vnk pateikt brēcošajai masai, ka tā ir EU prasība
. Vēl labāk, ja tāda vienota EU prasība tiešām būtu. Nu vismaz ieteikums... ko vietējiem tūdaliņiem pārtulkot kā prasību (kā tas ir jau izdarīts ar n-tajiem SVF u.c. ieteikumiem).
Vēl vienkāršāk: kopā ar visiem budžeta apgriešanas pasākumiem, Šlesera ostas prihvatizāciju, kariem ap V-pils ostu u.t.t. mierīgi tūlīt pēc vēlēšanām izbīdīt arī kkādu partnerattiecību likumu.
Protams, ir viens bet... pozitīvām organizācijām varētu būt pagrūti fondiem paskaidrot, ka vajag vēl palielu, kušķīti $, ko labāk būtu oficiālajā grāmatvedībā neiekļaut...
Tagad kkā šķiet, ka ir otrādi: partnerattiecību jautājumi uzpeld (un vnm skaļi), lai piesegtu citus kādiem atsevišķiem miljonāriem izdevīgus likumus - par gejiem viedoklis ir katram tūdaliņam, t.sk. tiem, kas no biznesa vispār neko nejēdz un nav spējīgi savilkt smadzeņu krokas pat līdz kkādai sistēmteorijas apjausmai. Tātad kādai clv grupai ir izdevīgi, ka ir tieši tā kā ir
Ko mēs varam darīt? - Klavieri klabināt...