ht100
|
05.10.2014. - 12:10:42
Nu saskaņa ir pirmā, un nav brīnums.
Ir partijas ar politisko virzienu. Saskaņai visvairāk rūp krievu diženums, un pa vidu pašu bizness. Nacionālajai apvienībai rūp (dažreiz līdz stulbumam) latviešu diženums. Nezinu vai viņiem ir kāds bizness. Vienotība iestājas par proeiropeisku Latviju un balstās uz pilsētas vidusslāni, un biznesu viņi diezgan droši saprot. Neviena no šīm partijām nemainīs savu politisko virzienu.
Un tad nāk zaļie zemnieki un reģionu apvienība. Par ko viņi iestājas izņemot paši savu kabatu, nu nezinu. Par ko viņu vēlētāji iestājas? Nezinu. Kolhoza priekšsēdētājs apsolīja aizbērt bedres ceļam uz manu viensētu. Un kārtējo reizi aizmirsa. Ai kā esmu vīlies politiķos! Un tad nāk Sudraba kurai širmis krīt ciet, nezinu pat vai viņai ir kādas materiālās intereses. Vāja kompensācija Zatlera un Zīgerista vēlētājiem. Jebkura no šīm partijām nobalsos par to kurš vairāk samaksās, vai Sudrabas gadījumā par aunu ar milzu pautiem kurš izteiks komplimentu skaistajām novītušas sievietes acīm.
Es varu saprast tos kas balsoja par vienu no pirmajām trim partijām un politisko virzienu. Bet tie kas balso par partijām kuras jau no paša sākuma saka ka viņām rūp tikai sava kabata... Tie kas vaid ka viņiem ir tik grūta dzīve, esmu drošs ka tieši viņi ir balsojuši par savu kārtējo vilšanos.