dan-avangard
|
30.11.2017. - 21:55:48
man ir divi tetovējumi, tāpēc varu padalīties arī savā uzskatā par un ap šo
kāpēc es tetovējos? es uzskatu, ka tetovējumi ir māksla. kā viena paziņa pateica - ja tev ir tetovējumi, tu uz sevis nēsā mākslu, tu esi staigājošs mākslasdarbs. plānoju turpināt to darīt un pievienot klāt jaunus tetovējumus jau esošajiem, jo, jā, tas ir mans pašizpausmes un identificēšanās veids (bet tas nav vienīgais iemesls). tā kā uz manis esošie tetovējumi ir vairāk simboliski nekā vienkārši skaisti (es gribu nēsāt nozīmi konkrētajos tetovējumos; bet nav nosodāmi cilvēki, kas to dara vienkārši skaistu zīmējumu dēļ - mana labākā draudzene, piemēram, ir uztetovējusi divus zīmējumus (stilizētu lapsu ar puķēm un stilizētu medūzu), izskatās super, tiešām tā, it kā viņa būtu staigājoša mākslas izstāde), tetovēju un tetovēšu tikai to, kas ir paliekošs un kas nebūs izdzēšams no eksistences
un zini, Alvil, man šķiet, ka tev ir commitment issues, ja viens no argumentiem tev ir tas, ka tas būs uz mūžu
par dating tēmu - manā pieredzē tas nekad nav traucējis. tas drīzāk palīdzējis - lai nerastos neveikli klusuma brīži, var runāt par tetovējumiem (kāpēc tie radās, kāds uzskats par to in general, kas tetovēja, kurā salonā, kāpēc tieši tajā vietā uz ķermeņa utml.)
nezinu, vai man vienīgajam tas tā ir, bet es cilvēkus ar tetovējumiem automātiski redzu kā open minded un atvērtākus arī raksturā, ne tikai prātā