lailux
|
09.01.2018. - 22:26:39
Nē nē, tā nav zinātne! Tas ir mans raksturojums meitenēm, kuras nemēdz izrādīties un arī vēlāk, pēc pārejas, uzvedas kā sievietes. Dažas ir gan modeles, protams. Un viena otra pasniedz sevi kā geju. Tie ir meklējumi.
Es stipri šaubos, vai vēlīnais transseksuālisms (
late onset, pēc 35 g. v.) ir tā pati parādība. Un arī viena otra sakrāsota kosmētiski saoperēta jauniete izskatās kā stipri kļūdījusies. Tā man liekas, un es no mazotnes pievēršu uzmanību pilnīgi visam, kas var būt saistīts ar dzimumu un tā variācijām un maiņu.
Kā lai īsāk, iekļaujoties tematā... Nu, kādam FtM ar vārdu bachus te gay.lv tiešām zem četrām acīm pajautāju, kā viņš uzvedās un izskatījās pirms pārejas vīriešu dzimumā - un viņš esot centies godīgi spēlēt no dzimšanas viņam pierakstīto lomu. Tātad - bija smuka, kārtīga meitene... Un diezin vai lipināja sev klāt lieko bārdu - jo iekšēji taču saprata, ka viņam vajag īstu.
Dāmām ir tikai otrādi, bez tam ārišķības ir pirmā vietā [varbūt fetišiskajiem] autoginekofiliem, kuri arī reāli var operēties. Tie man neliekas īstas transseksuāles. Nē. Bet es neesmu viņu ādā.
Nu... ja īsta transseksuāle nonāk tādā transvestiskā situācijā (izrādē vai karnevālā), viņa nesataisās ne kā
drag-queen, ne kā fetišiskais krosdreseris. Ja vien nodoms nav spēlēt "transvestītu" (drīzāk viņa kautrīgi atteiktos).