User
Password

ko es sodien dariiju / 20

kasis | 14.07.2007. - 19:17:16 | Views: 9123

pamodos ap 8,padzeeru kafiju,samiiloju draugu un suni,devos uz darbu,(pagaidaam x ),,,,nezin vai buus satsauciiba,bet man buutu interesanti uzzinaat kko vairaak par siis lapeles iemiitniekiem,varbuut taa kaads-kaadam vareetu arii izpaliidzeet bisku,,,es sobriid izmisiigi mekleeju kaadu literatuuru vai ko citu par koka konstrukciju buuvnieciibu (gribu uzbuuveet maajai otro staavu,,,pats :))),,,
Replies (61)
1234
fagot | 14.07.2007. - 23:28:12

Kasis, tev arī nav jāatceras mani, jo Lignā ir sagadnieki, kas strādā ar piegādātājiem. Vadoņiem ir citas nodarbošanās :)
delish | 14.07.2007. - 23:37:43

bumbulējos.
sauļojos.
centos izgulēties.
kasis | 14.07.2007. - 23:42:11

:))))),,,,
amira | 15.07.2007. - 11:02:53

Oj,labaak nezinaat! :D
Biju uz zveinieku sveetkiem! :D
gotama | 15.07.2007. - 17:14:04

sestdiena-gāju uz kursiem(kādiem neteikšu),kārtīgi patrenējos,veicu veikalu apskati(nu nav LV,nekaa taada vai reti kas kas patiktu) kārtējais abloms.Devos mājās aizsnaudos,ar vaļēju muti,un tad jau vakars bij klāt ar pamatīgu strīdu-kā jau pie cilvēkiem.
apsardzebutch | 15.07.2007. - 17:55:21

ja segodnja s utra possorilasj s moej devu6koj i vsjo iz-za togo 4to ja otkazalasj s nej pozavtrakatj, v rezuljtate poslali drug-druga na tri vesjolie bukavki, potom poprosili pros4enija, pocelovalisj,obnjalisj i skazali 4to ljubim drug-druga i togda po6li zavtrakatj..:)
delish | 15.07.2007. - 18:59:10

brokastis, jogging, Vince :)
tad pasauļojos un joprojām cenšos savākt kaklu pēc koncerta. karsts piens ar medu, kad laukā +32, yay :)
martini | 17.07.2007. - 09:32:25

es nezinu cikos pamodos, bet pamodos peec tam kad mani neilgi peec astoniem samiiljoja draugs kurs skreeja uz darbu,,
ieliidu netaa veel ar aizmigusaam aciim,,sakachaaju visus spiirsas albumus tgd klausos ausis paargriezis,,un ir ok,,njemot veeraa faktu ka man riebjas spiirsa:))
angelius | 17.07.2007. - 12:46:14

neko neesmu darijis 3 dienas..shodien pamodos ap 1niem diena..precizak pamodinaja :@ shodien beidzot braucu uz rigu..
kasablanka | 17.07.2007. - 14:22:54

Neviens tomēr nau atklāts: pamodos, aisrāpoju lidz fridžam, pieliku pilnu māgu, aizrāpoju lidz tualetei un pieliku pilnu uņitazu, atvieglots un laimīgs aizrāpoju līdz matracim, lai slīgtu miegā ar tīru sirdsapziņu un izpildīta pienākuma apziņu. Velns, - aizmirsu noraut ūdeni, bet to var atlikt uz rītu, kad atkal būs jauna skaista diena!
delish | 17.07.2007. - 15:16:01

Tev gan viss ātri pārstrādājas.
ihtiandris | 17.07.2007. - 15:44:56

man atkal dzīves ritms ir vienmuļš kad gribu tad ceļos kad gribu eju gulēt necenšo sevi apgrūtināt ar nevajadzīgām problēmām , ja jau es tagad par sevi nerūpēšos kad tad... ?
keda | 18.07.2007. - 11:53:49

pieceelos 6 izvedu sevi un suni aaraa, apskreeju ap maaju, ap 6:30 atnacu iegaaju dushaa tad atkal iegaaju guleet pamodos 11, kko iestuukjeeju mutee pie kompja noseedos un veelaak atkal ieshu aaraa . the end
delish | 18.07.2007. - 13:17:40

geeee modinaataajs, tad aatri uz uni. garlaiciigaa lekcija un tagad iechekot windows vista datortelpaa, nav slikti. hihihi
frodo | 18.07.2007. - 13:23:40

delish, tagad taču ir brīvlaiks!!!! beidz mācīties :-)

es šodien pamodos ap 11iem, internetā samaksāju rēķinus, padzeru kafiju un sagaidīju ciemos vecākus... tikko aizbrauca - sēžu pie datora, strādāju un atpūšos.
koijots | 18.07.2007. - 13:42:33

Esmu tādā kā piespiedu atvaļinājumā (slimības lapa). Celšanās, pods, duša, zobi, bārda, kafija, mājas darbi, iepirkšanās un viss kas cits - tas jau katru dienu, neiedziļināšos detaļās. Pastāstīšu tikai par, manuprāt, interesantāko.
Sestdiena, 14. jūlijs. Ielienu netā, pārskatu dažas avīzes un ziņu portālus, tad ieeju gay lv un čatā. Piemērotu sarunu biedru nav, tāpēc pārslēdzos uz gribu lv. čatu. Neko netaisos sabīdīt, tikai papļāpāt. Ieeju ar savu parasto niku Gay46akt (dažus gadiņus jau te "nošņāpu", he he). Mani viens uzrunā privāti - esot 19 gadi, patīkot vecāki. Es ar zināmu piesardzību skatos uz tik jauniem, kuri vēlas iepazīties ar tādu veci, kā es - vai nu meklē sponsoru, vai arī ir tik neglīts, ka uz veci vien var cerēt. Bet - viņš dzīvo tepat tuvumā, ja kas sanāk, tad nebūs vienmēr uz Rīgu jātešas, kad sagribas :D. Apmainamies mobilajiem, tad jau redzēs, kas būs. Pa dienu šis esot aizņemts - jāstrādā vasarnīcā, bet vakarā zvanīšot. Labi. Līdz vieniem naktī no šā ne ziņas ne miņas. Nu, kad nav, tad nav, eju gulēt. Ap trijiem naktī pienāk īsziņa - varot satikties. Šis ar draugiem esot tepat netālu kādā izklaides vietā, lai braucot pakaļ. Atbildu, ka nebraukšu, gribu gulēt. Šis neliekas mierā, sūta sms un zvanus, lai mani uzmodinātu. Lamāju sevi pēdējiem vārdiem, ka tik vieglprātīgi iedevu savu mob. Gribēju jau pasūtīt, bet te "draudziņš" sarosījās - šim ,redz, šajā lietā arī zināma teikšana esot:D. Cēlos un braucu, nav jau tālu - minūtes 10 ko braukt. Nosūtu SMS un gaidu - kāds ķēms tagad nāks!? Nāk - pagara auguma un ļoti simpātisks džeks. Iepazīstamies. Izrādās visai patīkams un pieklājīgs puisis. Draugiem esot pateicis, ka jābrauc pie savas meitenes uz kādu stundiņu. Aizbraucam pie manis. Gribētu jau palielīties, cik vētraina un kaislīga stundiņa bija, bet... es vēl neesmu tā īsti no slimības atguvies, viņš, savukārt, piekusis no darba un diskotēkas... Bet... ,kaut kas jau notika. Ne jau vienmēr kalna virsotnē jāuzkāpj, arī vienkārša pastaiga paugurainā apvidū dod savu prieciņu. Vai ne?
koijots | 18.07.2007. - 13:52:23

Svētdiena, 15.jūlijs. Atkal ielienu gribu lv čatā. Tā kā neko netaisos sabīdīt, izvēlos manuprāt, ļoti nepievilcīgu niku un rakstu krieviski - Gay nemolodoi. Nepaiet ne pāris minūtes, kad klāt - uzreiz divi. Parunājamies. Bet tad man sagribējās nedaudz pajokot - " padzīt velnu". Izeju no čata un ieeju atpakaļ ar citu niku - Vecais pederasts. Nez, vai tagad ar kāds mani gribēs?! Nepagāja ne pāris minūtes, kad tieku izmests no čata. Tagad jālūdz administrācijai piedošana un jāgaida, kad atbloķēs pieeju čatam. Parasti jau es nemēdzu tik rupji jokot, bet... uznāk dažreiz. Un, re, kādas sekas!
koijots | 18.07.2007. - 13:58:44

Pirmdiena, 16. jūlijs. Aiztesos uz Kalngali. Jāapskatās, kas tad tur īsti notiek! Neesmu nekāds sauļošanās cienītājs, tāpēc arī pieredze šajā lietā maza. Domāju, ja reiz esmu iesmērējies ar speciālu krēmu, tad var droši vismaz stundas piecas cepināties saulē. Rezultātā - naktī temperatūra, visas malas sāp, drēbju uzvilkšana sagādā trakas mocības. Jau otro dienu guļu un stenu. Kādas trīs ādas kārtas jau, droši vien, noies!
koijots | 18.07.2007. - 14:00:28

Otrdiena, 17. jūlijs. Guļu un stenu.
koijots | 18.07.2007. - 14:07:01

Trešdiena, 18 jūlijs. Nu jau iet uz labo pusi. Kaut ar mokām, bet drēbes varu uzvilkt, lai vismaz līdz veikalam aizvilktos. Nu jau var arī mazliet izklaidēties - atkal vairākas reizes ielienu Gribu lv čatā (ir jau atbloķēts) ar nikiem - viens "jaukāks" par otru: Gay vecs, neķītrs,... Gay ļoti vecs,... Gay vecs,pretīgs. Un vienmēr atrodas kāds, kas grib ar mani privāti parunāties un pat kaut ko sabīdīt. Ir gan tā pasaule jocīgi iekārtota!!!
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.