koijots
|
18.07.2007. - 13:42:33
Esmu tādā kā piespiedu atvaļinājumā (slimības lapa). Celšanās, pods, duša, zobi, bārda, kafija, mājas darbi, iepirkšanās un viss kas cits - tas jau katru dienu, neiedziļināšos detaļās. Pastāstīšu tikai par, manuprāt, interesantāko.
Sestdiena, 14. jūlijs. Ielienu netā, pārskatu dažas avīzes un ziņu portālus, tad ieeju gay lv un čatā. Piemērotu sarunu biedru nav, tāpēc pārslēdzos uz gribu lv. čatu. Neko netaisos sabīdīt, tikai papļāpāt. Ieeju ar savu parasto niku Gay46akt (dažus gadiņus jau te "nošņāpu", he he). Mani viens uzrunā privāti - esot 19 gadi, patīkot vecāki. Es ar zināmu piesardzību skatos uz tik jauniem, kuri vēlas iepazīties ar tādu veci, kā es - vai nu meklē sponsoru, vai arī ir tik neglīts, ka uz veci vien var cerēt. Bet - viņš dzīvo tepat tuvumā, ja kas sanāk, tad nebūs vienmēr uz Rīgu jātešas, kad sagribas :D. Apmainamies mobilajiem, tad jau redzēs, kas būs. Pa dienu šis esot aizņemts - jāstrādā vasarnīcā, bet vakarā zvanīšot. Labi. Līdz vieniem naktī no šā ne ziņas ne miņas. Nu, kad nav, tad nav, eju gulēt. Ap trijiem naktī pienāk īsziņa - varot satikties. Šis ar draugiem esot tepat netālu kādā izklaides vietā, lai braucot pakaļ. Atbildu, ka nebraukšu, gribu gulēt. Šis neliekas mierā, sūta sms un zvanus, lai mani uzmodinātu. Lamāju sevi pēdējiem vārdiem, ka tik vieglprātīgi iedevu savu mob. Gribēju jau pasūtīt, bet te "draudziņš" sarosījās - šim ,redz, šajā lietā arī zināma teikšana esot:D. Cēlos un braucu, nav jau tālu - minūtes 10 ko braukt. Nosūtu SMS un gaidu - kāds ķēms tagad nāks!? Nāk - pagara auguma un ļoti simpātisks džeks. Iepazīstamies. Izrādās visai patīkams un pieklājīgs puisis. Draugiem esot pateicis, ka jābrauc pie savas meitenes uz kādu stundiņu. Aizbraucam pie manis. Gribētu jau palielīties, cik vētraina un kaislīga stundiņa bija, bet... es vēl neesmu tā īsti no slimības atguvies, viņš, savukārt, piekusis no darba un diskotēkas... Bet... ,kaut kas jau notika. Ne jau vienmēr kalna virsotnē jāuzkāpj, arī vienkārša pastaiga paugurainā apvidū dod savu prieciņu. Vai ne?