User
Password

Prostitūcija / 20

frodo | 20.07.2007. - 00:23:20 | Views: 7827

nu - manga ir sācis runāt par seksu par samaksu... lai atstātu to diskusiju vecumdienu gaidām, piedāvāju šeit izteikties par jūsu attieksmi pret prostitūciju
Replies (43)
123
frodo | 20.07.2007. - 20:40:34

Мне кажется, что количество секса в шоу бизнесе очень, очень преувеличивают. Я этот мир знаю по работе и поверь, у Айзеншписа столько денег и популярности, что ему не надо пользовать человека, на котором он делает деньги. Билан - это бизнесс, источник денег, и путать приятное с полезным серьёзные люди не любит. Спят обычно на стороне. Когда ищут "клад", на ком делать деньги, то это не путают с постелью, так как если постель кончится когда Билан уже поднимется - что тогда?

Представление о продюссерах и режиссёрах как помешанных на сексе людях из той же оперы, что представление о бандах 10-летних лезбиянок :-)
leonora | 20.07.2007. - 21:53:19

A politiskā prostitūcija jau neinteresē šā portāla iemītniekus.
Vai daudzi politikāņi no Latvijas Politiskā Olimpa nau prostitūtas?
Piemeram Kārlis Leiškalns un Kikija. Mainījuši partijas, liekuļojuši,
koijots | 21.07.2007. - 07:03:59

Nu ja, Leonora, tu jau mums frigīda, tāpēc tevi arī interesē tikai politiskā prostitūcija, cita ne! :D
frodo | 21.07.2007. - 13:23:35

Es piedāvāju šajā diskusijā fokusēties uz prostitūciju kā seksa piedāvāšanu par noteiktu maksu. Politisko, žurnālistu un cita veida prostitūciju var apskatīt kādā citā diskusijā.
wizard | 21.07.2007. - 15:41:21

frodo, viena korekcija: tā ir sistemātiska darbība.
kasablanka | 21.07.2007. - 16:31:52

Politisko prostitūciju latviski sauc par "tautas interešu aizstāvēšanu". Ar sexu tai maz sakara, ar publisku (ap)diršanu gan. Tiešām cita tēma.
leonora | 21.07.2007. - 20:06:28

jā, bet diskusijas virsrakstā ir tikai viens vārds - "prostitūcija".
Katrs saprot pēc savas samaitātības pakāpes?
Es sapratu, ka diskusija ir par politisko prostitūciju, par kikijām, leiškalniem un citām padibenēm.
h2o | 22.07.2007. - 09:31:55

http://www.youtube.com/watch?v=...Q1NL2RzugVE
fagot | 22.07.2007. - 16:49:19

Leonora, sers Vinstons Čērčils arī vairākas reizes ir mainījis savu politisku piederību, taču, neviens neapgalvo, ka viņš ir (politiskā) mauka. Piekrāpt partijai nenozīmē piekrāpt idejai ©
kasis | 22.07.2007. - 19:28:01

ja ir pieprasiijums - jaabuut arii piedaavaajumam ,,, savulaik daudzus gadus atpakal,veel pilniigi siiks biju,identitaates mekleejumos tuseeju ar vienu grupeejumu,tur nemt prostituutes (da kaadas tur "tuutes":)),maukas bija ikdiena,man sex ar sievieti neintereseeja,nu tad arii tarkskeeju ar siim cauraam naktiim,iespeejams biju viens no labaakajiem klientiem,ha,ha,ha,,,nekaa forsa tur nav,daudzi likteni ir liidziigi,jauna duma,beerns maajaas,saakumaa reizi nedeelaa par daargo,peecaak kad nolietojas katru nakti,saakumaa kokaiins un sampis,veelaak heroiins un nodzeerusies purni,looti mazs procents no siim sievieteem speej kkadu kapitaalu sakraat un "dziivot laimiigi,kameer nomirst",citai izdodas apreceeties laiciigi un buut loti labai sievai,,,sad tad kaadu no taam kam paveicies satieku,smaidosu un skaistu :))
delish | 22.07.2007. - 20:00:49

kā jau vienmēr kategoriska.
pret.
exs | 22.07.2007. - 21:55:42

nu bet kas paliidzees tiem kas neprot iepaziities un sarunaat sex? Vini nezinaas pie kaa griezties peec paliidziibas un pieliks punktu savai dziivei ja taadi kaa tu peeksnji tiks pie teiksanas un strikti aizliegs to :):(
leonora | 23.07.2007. - 10:23:42

Rīgas domē ir tāds deputāts Andris Ameriks.
Nomainījis daudzas antagonikas partijas. Bijis komjaunatnes sekretārs, bet tagad šļserdibenbučotājs.
dorogaja | 23.07.2007. - 21:03:34

"piedāvāju šeit izteikties par jūsu attieksmi pret prostitūciju"

Mana attieksme ir sēkojoša:
Man pilnīgi vienalga ko dara citi un kā viņi dzīvo. Tas ir viņas dzīves veids, lai dara ko grib. Jebkuram cilvēkam ir izvēle kā pelnīt naudu un kā terēt un tā ir viņu personīga izvēle. Vienīgais esmu kategoriski pret bērnu prostitūciju. Kas attiecas uz piaugušiem cilvēkiem, kā es jau teicu agrāk tas ir viņu izvēle. Man nekad nebija velmes pārdot savu ķermeni, bet bija kadreiz velme pirkt sievieti uz nakti. Slikta esmu? Bet godīga. Ja es ļoti gribu un man pavelti nedot, kapēc gan nesamaksāt? Ir tāds žurnāls "Žirafe". Vot tur ir faktiski prostitūtes pakalpojumi. Zvanīju tiem prostitūtem, parsvarā no viņam protams ir hetero, bet bija arī bi.Bet tie kas toreiz bija man nepatīka, un tie kuri patika interesejā tikai vīrieši. Tā es paliku bez nekā. No citas puses tas arī nav slikts, jo es kadā iemilētos??? Nē, tomer ir daudz jādzer lai pargulēt ar prostitūte:))))))))
leonora | 23.07.2007. - 21:45:10

čaka ielas maukas, manuprāt, ir daudz šķīstākas nekā, piemēram, Kārlis Leiškalns, Andris Ameriks vai Kikija.
assen | 24.07.2007. - 10:47:11

Domaaju, ka negatiivaa attieksme par prostituuciju naak no sievieteem ,kuraam vienmeer ir bijis bail - vai tikai viirs vai draugs pie taadaam nepiestaigaa. Vai tad maz redzams ,ka sievieti , ar kuru viirietis kraapj savu draudzeni ,sievu vai nu kas vinja skaitaas, shii sieva nozaakaa visaados vaardos, saakot ar vaardu prostituuta.
koijots | 24.07.2007. - 14:39:19

Leonora, ar steigu ārstē frigiditāti, citādi tu esi kā ķerta uz politiku. Tikai ārstējies ar mēru, nepārcenties - citādi diskusijās par politiku par sex vien runāsi! :)))
leonora | 24.07.2007. - 17:29:22

kurtizānes, dažkārt, kļūst augstos godos.
Pasaules vēsture esot pilla ar šādām lietām.
Romas imperātora Konstantīna sieva arī esot bijuse kurtizāne.
Krievijas cariene Katrīna Pirmā arī est bijuse pavieglas uzvedības, bet viņu apprecēja Pēteris Pirmais un pēc viņa nāves Katrīna valdīja Krievijā 2 gadus.
Arī Krievijas cariene Katrīna Ortā pēc būtības ar prostitūciju sasniedza ķeizarienes troni - mācēja pasniegt sevi (un savu kājstarpi) troņmantiniekam Pēterim Trešajam.
Mūsdienās arī daudzas kurtizānes ir tikušas pie turības.
Vai Irēna Pulkinena nau jaunībā bijuse attiecīgās profejijas pārstāve?
exs | 24.07.2007. - 17:54:09

leonora arii tiks augdtaak ja buus kurtizaane :)
123
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.