frodo
|
05.08.2007. - 23:07:38
man nepatīk mūsu Latvijas tieksme kritizēt katru, kurš kaut ko dara - un tad brīnāmies, ka cilvēkiem nolaižas rokas un viņi pārstāj darīt (jo tos, kuri neko nedara, nav par ko kritizēt :-).
Daudzi cilvēki ir pelnījuši mūsu visu paldies par to, ka viņi ir, ka viņi tēre savu brīvo dārgo laiku skraidot un organizējot. Zinot nevalstisko sektoru, man ir absolūta pārliecība, ka naudu tur nopelnīt nevar. Ja kādam liekas, ka tur apgrozas liela nauda un jūs esat gatavi to "pacelt" - ejiet, dārgie, pievienojieties esošaj vai regjistrējiet jaunu organizāciju, vai kāds traucē?
Sīpoliņš35 laikam ir rūgtuma pilns - neko, neviens, nekad :-((( bet ko tu pats, sipoliņ, esi izdarījis? Vai esi kādam LGBT organizācijas biedrs? No kurienes tev tik plašas zināšanas? Vai tās ir tikai emocijas? Par ko tieši? Viedoklis? Kas ir tā pamatā? Kā tu pats pareizi saki, muti virināt var tāpat vien, bet padomā, vai vajag...
Un par to nespēju normāli saprasties - nu, kā saka angļi, lai dejotu tangu, ir vajadzīgi divi. Ja kāda puse nevēlas sadarboties, ko var darīt otrā puse? Ja viena puse sadarbojas ar nopride, vai tad tā aizstāv mūsu intereses? Un kā tad ar to var normāli saprasties? Kā tieši tu iztēlojies šo sapratni?
Vienkārši riebjas vaiminātaji - vai-vai, nekas nenotiek, neko nepasaka, es te sēžu mājās gaidu, kad kāds cits nāks un visu manā vietā sakārtos, a viņš maita nenāk i nenāk:-((( fuj!