User
Password

xvxv diskusijas / 20

kazis | 05.08.2007. - 14:58:13 | Views: 4554

Saskaņā ar pastāvošo kārtību (diskusiju komentāru dzēšanas sakarā) gribu vērs dārgo gay.lv draugu uzmanību lietotāja ar niku xvxv personībai un absolūti neadekvātai uzvedībai.

Gribētu izteikt visai ticamu minējumu, ka cilvēks zem nika xvxv ir pāraudzis pusaudzis, kuram, diemžēl, līdz šim nekādu īpašu vai neīpašu panākumu seksuālajā dzīvē nav bijis, tāpēc šis īpatnis nodarbojas ar melīgu sacerēju rakstīšanu dažādos portālos, piemēram, latvians.lv vai visulatvijai.lv. (man pat ir zināms šī jaunskunga uzvārds). Starp īstenajiem „latviešiem” šādus cilvēkus sauc par ‘publicistiem’. Ja aplūkosiet xvxv bildi, norādīto gadu skaitu, seksuālo orientāciju, atrašanās vietu utt atradīsiet zināmas nesakarības visu minēto lielumu savietošanā.

Par cik antiņa xvxv publicista dotības un fantāzijas spējas ir visai ierobežotas, minētā persona cenšas smelties iedvesmu dažādiem nākamajiem sacerējumiem, uzdodot visai stulbus un porvokatīvus jautājumus gay.lv lietotājiem, piemēram, „ko jūs domājat par zelta lietu” , „kāda ir jūsu attieksme pret sado-mazo” utt.

Aicinu nepiedalīties pretējās nometnes pajoliņu inscenētās provokācijās un liet „eļļu ugunī”!

Replies (24)
12
exs | 06.08.2007. - 08:49:00

kazi es domaaju ka jaaignoree extreemisti kas te klaino muusu saitaa un jaamet tos aaraa ,nevis jaadomaa kuras diskusijas aizliegt
aspectintime | 06.08.2007. - 09:28:14

Kazis pilniigi atbalstu ! es shī lietotaaja diskusijaas nepiedalos jo taas ir kljuvushas manaa skatijumaa neinteresantas. Turklaat izdzeshot dazu labu komentaarus vinsh pieversh iipashu uzmaniibu tikai savam teiktajam diezgan pretiga riciba bet ..
dorogaja | 06.08.2007. - 17:53:40

xvxv vairs te nav. It kā viņš isdzēsa savu kontu, ta kā nav jēgas viņu te apspriest, jo pats viņš jau neko mums neizdarīs. Tā var diskutēt un apspriest par jebkuro lietotāju. Nav interesanti.
frodo | 08.08.2007. - 20:03:54

viņa draudzene femme arī izdzēsusi kontu...
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.