User
Password

Seksminoritāšu rakstura īpašības / 20

wizard | 08.08.2007. - 21:30:20 | Views: 5052

Vai ir kādas seksuālo minoritāšu rakstura īpašības, kas jums nepatīk, un kādas tieši, ja ir?
Replies (28)
12
dorogaja | 11.08.2007. - 21:01:02

"Nu nav taču obligāti visus jāmīl kuri Tevi grib , un iemīlas Tevī ."

Es vienkarši atbildēju uz temata jautājumu. Katram ir sava izvvēle ko milēt un kapēc. Es atnesu to pie seksminoritāšu rakstura īpašībam, jo vairāk ljaunatminiguma piemīt viņiem kad viņiem atsaka. Tas ir tikai mana dzīves pieredze, nevairāk. Ja kadam ir savadāk, tad lai ir, bet es tādus cilvēkus pagaidam neredzēju.

dianasw | 12.08.2007. - 10:12:30

jaa..ir gan. Kaut kaa ir sanaacis, ka vairaak vai mazaak sexualaas minoritaates paarstaavji uzvedas taa it kaa vijni ir kaut kas iipash.

- ak es nabaga cilveecinsh, upuris... visi mani niist un diskriminee...
- esmu iipash, esmu gejs un dodiet man iipashas tiesiibas
- necieshu juus heterosexuaaljus (niistu visu pasauli)

taas ir ieziimes, kas mani padara skumju un sadusmo liidz baltajaam peliiteem. Un tas viss ir taapeec, ka cilveeki nespeej pashi sadziivot ar to, kas vinji ir. Bet patiesiiba ir taada, ka mees ne ar ko neatshkjiramies no citiem. Pasaule un latvija neniist tikai sexualaas minoritaates. Vinji niist visu un visus, arii pashi sevi...

frodo | 12.08.2007. - 13:24:41

"esmu iipash, esmu gejs un dodiet man iipashas tiesiibas" - dianasw, par kādām īpašām tiesībām tu runā?
wizard | 12.08.2007. - 17:14:27

frodo, nezinu, par kurām tiesībam runā diana, bet bija konkrēts piemērs, kad viens franču gejs, kuram atteica bērna adopciju, par to tiesājās visās instancēs, ieskaitot Eiropas Cilvēktiesību tiesu, kura viņa pieteikumu noraidīja, norādīdama, ka Eiropas Cilvēktieību un Pamatbrīvību Aizsardzības Konvencija negarantē NEVIENAM tiesības adoptēt bērnus. Tā, lūk.
dianasw | 12.08.2007. - 20:15:00

frodo,

es runaaju par attieksmi. Kaa jau mineeju gan sexuaalaas minoritaates, gan arii hetero, gan balti, gan melni un dzelteni IR un PALIEK tikai cilveeki. Cilveektiesiibaam jaaizsargaa visus (latvija ir diemzjeel ir atpalikui shajaa lietaa).
es runaaju par tiem cilveekiem, kas meklee iemeslu apvainoties, kas kliedz, ka sex minoritaates jaaliek sarkanajaa graamataa, ka vinji ir izmirstosha suga, ka visiem paareejiem ir vinjiem jaaizdabaa. Esmu satikusi paaris cilveekus, kas staigaa apkaart, uzvedoties taa it kaa vinji ir paavi - neaizskarama, unikaala paraadiiba un jebkas, kas tiek vinjiem teikts, tiek uztverts kaa sexualaa diskriminaacija. Vinji veelas, lai pret vinjiem izturas iipashi, taa it kaa vinji buutu kaut kaada vesturiska, gjeograafiska, unikaala veertiiba.

esmu par cilveektiesiibam- lauliibaam, beernu adoptaaciju, atbildiibu likuma priekshaa un par to, lai mani uztver kaa vienkaarshu cilveeku un spriezj par mani peec taa, ko es daru un kaads cilveeks es esmu un nevis peec taa, ar ko es gulju.
venuss | 13.08.2007. - 12:26:51

Diana ! Varu tikai pievienoties Tevis teiktajam . Manuprāt daudzi geji savu seksuālo atsķīrību grib izveidot par atšķirību dzīves veidā .
wizard | 13.08.2007. - 16:30:09

Meitenes, starp citu, varētu pastāstīt kaut ko par lesbiešu specifiku - ir kaut kādi sūdi, kas piemīt lesbietēm, bet nepiemīt gejiem? :)
wizard | 13.08.2007. - 16:36:05

Starp citu, vai paši mēs vienmēr uzklausam kritiku no saviem pretiniekiem? Dažreiz tā ir pamatota. Es nesaku, ka jāuzklausa visādas pienācīgi neizpistas mākslinieku sievas ar bībeli galvā un tukšumu ... sirdī. Bet mani nepatīkami pārsteidza tas tiesas process Imanta Kozlovska prasībā pret Leopoldu Ozoliņu. Protams, ka Ozoliņš ir mudaks, un viņa viedoklim var un vajag nepiekrist, bet viņš taču tikai pauda savu viedokli. Un vai tas ir pamats celt pret viņu prasību tiesā? Diez vai. Tas tikai parādīja sabiedrībai, ka ’’tie pediņi grib aizbāzt muti visiem un neļaut runāt tiem, kas viņiem nepatīk’’.
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.