dianasw
|
12.08.2007. - 20:15:00
frodo,
es runaaju par attieksmi. Kaa jau mineeju gan sexuaalaas minoritaates, gan arii hetero, gan balti, gan melni un dzelteni IR un PALIEK tikai cilveeki. Cilveektiesiibaam jaaizsargaa visus (latvija ir diemzjeel ir atpalikui shajaa lietaa).
es runaaju par tiem cilveekiem, kas meklee iemeslu apvainoties, kas kliedz, ka sex minoritaates jaaliek sarkanajaa graamataa, ka vinji ir izmirstosha suga, ka visiem paareejiem ir vinjiem jaaizdabaa. Esmu satikusi paaris cilveekus, kas staigaa apkaart, uzvedoties taa it kaa vinji ir paavi - neaizskarama, unikaala paraadiiba un jebkas, kas tiek vinjiem teikts, tiek uztverts kaa sexualaa diskriminaacija. Vinji veelas, lai pret vinjiem izturas iipashi, taa it kaa vinji buutu kaut kaada vesturiska, gjeograafiska, unikaala veertiiba.
esmu par cilveektiesiibam- lauliibaam, beernu adoptaaciju, atbildiibu likuma priekshaa un par to, lai mani uztver kaa vienkaarshu cilveeku un spriezj par mani peec taa, ko es daru un kaads cilveeks es esmu un nevis peec taa, ar ko es gulju.