User
Password

Neuzticības iemesli / 20

wizard | 13.08.2007. - 19:37:35 | Views: 4636

Skaidrs, ka gandrīz visi laiž pa kreisi. Kā jūs domājat, kādēļ? Kurš no iemesliem ir izplatītākais?
Replies (31)
12
venuss | 14.08.2007. - 13:01:43

Ja vienam gribas uz futbolu , bet otram tikai gar jūras zelmirdzošo krastu . Jeb vienkārši runājkot totāla ineterešu nesakritība .
tasmina | 14.08.2007. - 13:54:15

kad viss ir kaartiibaa nemaz negribas kraapt
ja ir kashkjis vai kaada nevajadziiga sceena, tad ir sajuuta, ka tu jau esi par to atlamaata un kaapeec ne...

kaut gan ko es zinu
vairaak kaa 2 gadus nav bijushas nopietnas attieciibas

vienas it kaa saakaas un es piekraapu aatri vien
netiishaam tiku nodota un viss tapa zinaams...
naacaas shkjirties

exs | 14.08.2007. - 18:28:56

memories es ta veel kluusu gudraaks bet tev tas ir liegts jo tikai peedeejais stulbenim var ienaakt praataa doma likvideet cilveekus par to ka vini nav taadi kaa tev ienaak praataa.
exs | 14.08.2007. - 18:48:05

memories tu saki ka paaraak sevi miili? Tad jau tu nemiili citus un kur tad veel sev tuvaako. Nav briinums ka esi speejiigs arii kaadu nolikvideet sev par prieku atriebiibas deelj.
memories | 14.08.2007. - 21:50:25

exs,,es tev meeginaaju nosuutiit privaato zinju,,bet tu esi ielicis mani savaa melnajaa saraxtaa,,(tgd parunaasim par attiistiibas liimeni un stulbumu)???

un es atkaartosu,es savu tuvaako miilu un dievinu, bet ja mani piekraaps>>>tobish ja par amni njirgaasies, es izniicinaasu abus,,,un man pilniigi vienalga ko taadi kaa exs dimaa par mani,,,

^_^
sobolek | 14.08.2007. - 22:14:37

"gandriz visi" vel nenozime, ka visi. vienmer ir iznjemumi :)
stelss | 14.08.2007. - 22:37:30

Es nelaižu ne pa labi, ne pa kreisi. Iemesls jūsu laišanai var būt tikai viens, nu nepatīk jums tā otrā pusīte un visssss.
stelss | 14.08.2007. - 22:45:47

P.S. kā daž labs te minēja, ka laižot pa labi un kreisi var daudzko iegūt, viņš aizmirsa piebilst, ka var dabūt arī to, ko nav gribējis!!! Un tad jācieš citam, jo viņš taču nezināja, ka šā otrā pusīte ir sākusi vākt pieredzi it visā!!! : ))
exs | 16.08.2007. - 00:11:48

memories tur jau taa lieta ka neko gudru jau tu man nesuutiitu kaa vieniigi galvassaapes, taapeec biju taalredziigaaks un attiistiibaa paaraaks lai netraumeetu sev nervus.Un veel ko gribu teikt. Tu saki ka ja tevi piekraaps, tu vinu izniicinaasi.Ja tevi piemeeram pamestu maate, arii tu vinu izniicinaatu? Laikam jau jaa.Cilveeks kas miil otru vinu nav speejiigs izniicinaat, kaut gan ciestu, driizaak pats sevi izniicinaatu. Liidzko tu izniicini savu, it kaa miilaako, tai momentaa kad tu vinu izniicini tu vinu nemiili bet miili sevi , savu ego. Iists viirietis tas, kas speejiigs iztureet to. Slepkava ir gleevulis. Iisti viiriesi dueleejas.
exs | 16.08.2007. - 00:25:49

Es tomeer ceru ka vins tevi nepametiis un tu vinu nenoznaugsi kaa Otello.:"). Tikai neaizmirsti ,ka izraadot savam partnerim greizsirdiibas sceenas tu vinu atgruudiisi no sevis.
exs | 16.08.2007. - 00:28:54

Vispaar diskusijas gandriiz visas ir muljkiigas. Taaapeec man te vairs nav ko dariit.
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.