User
Password

Aptauja par mājas darbiem / 20

desade | 14.08.2007. - 10:45:10 | Views: 4891

Aptauja - ar kādiem mājas darbiem Jūs nodarbojaties? Jau iepriekš liels paldies par atbildēm.
Replies (26)
12
manga | 15.08.2007. - 18:54:57

Хе-хе! А я завтра еду в Ригу типа в ОТПУСК, УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!! :))
lunatic | 15.08.2007. - 23:03:05

tamborēju galdautiņus
aspectintime | 15.08.2007. - 23:41:28

paedu pasportoju paedu iedzeru pagulju apsezos noliecos un iestenos
hehe jox:)))
kaa kuru reizi parasti jau tiesham tas banaalais majas tikai atpushos piekritu stelss
ice | 16.08.2007. - 09:48:22

100 % piekritu "Kam ir savs dārzs vai māja , tam darba netrūkst ne ziemu , ne vasaru . Jābūt gan sētniekam , gan radiotehniķim , elektriķim , galdniekam un visu lietu meistaram . " (c) Venuss. Tomēr privātmāja prasa 3 reiz lielāku uzmanību nekā dzīvoklis. Bet ja māja ar "vēsturi" tad jārēķinās ar 10 kārtīgu ... Skumjākais ir tas ka "pilsētnieki" dažreiz to nesaprot un atvainojas, ka nepievērs viņiem tik daudz uzmanības ka tie vēlas ...

P.S. Vai kāds nevēlas man palīdzēt man malku sakrāmēt šķūnī ???? ;)
scentdg | 16.08.2007. - 12:03:31

Uzkopju māju. Gatavoju ēst. Negludinu.
vilx | 16.08.2007. - 12:39:42

Ui, jā, māja tiešām prasa daudz. Kādus 4 gadus dzīvoju mājā, nu nebija man laika īsti dārzu izpļaut, to pašu malku sakrāmēt arī prasa laiku. Nu un ja vēl remonti, tad visa dzīve paiet! Tāpēc es tagad dzīvoju dzīvoklī, kur mazliet mazāk darbu, bet tāpat jau ir jāvāc, jāuzkopj un tamlīdzīgi. Bet nu to daru, kad ir iedvesma šādiem darbiem vai arī ir jau tik traki, ka nevaru savu nekārtību izturēt.
Bet vispār, vislabāk jau būtu noalgot kādu, kas uzkopj, tikai diez vai tāds, kas man liksies gana labs, atradīsies, jo katram taču ir savi ieradumi, kur kam ir jāatrodas un kā jābūt sakoptam...
Lai veicas visiem mājas darbos!
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.