User
Password

intersexualisms / unisex / 20

mistiq | 25.08.2007. - 16:31:02 | Views: 4754

Video iedvesmai:

http://www.youtube.com/watch?v=...OFJnS_KXOVc

Diskusijas jautājums:
Kā Jūs vērtējat mūsdienu tendenci, sievietēm pārņemot vīriešu iezīmes un vice versa? Vai tāda tendece vispār pastāv?
Vai tas ir cilvēces attīstības vai dekadences (degradācijas) rādītājs?
Vai sabiedrībai vajadzīgs izteikts vīrieša vai sievietes tēls, vai arī jo līdzīgāki abi dzimumi būs, jo mazāk diskriminācijas un vairāk vienlīdzības būs mūsu sabiedrībā?
Replies (24)
12
dyllan | 01.09.2007. - 01:16:37

Diemžēl tas unisekss mani nepatīkami skara darba apstākļos... Savas blondā panka dēļ bieži nākās dzirdēt: "Kundzīte, man, lūdzu, "N" biļetes!" Es parasti zviedzu un rēcu pa visu kabīni kā tik kārtējais/-ja uzsāk frāzi ar vārdu "kundzīte" :D
mistiq | 03.09.2007. - 01:11:35

"Ar ko tad īpaši (izņemot anatomiju un no tās izrietošo fiziologjiju) atšķirāmies?" ... :

-nu fsjo, prijexali... mistiqam vairak NAV komentaru...
-proximus- | 03.09.2007. - 01:21:00

ārprāc cik sekli jūs domājies... psc... ņemiet to visu pasākumu dziļāk...
karina429 | 04.09.2007. - 13:23:51

pati nekaadiigi nakotnes cilveeks neesmu - bet veerteeju pozitiivi. varbuut tas naakotnee paliidzees tikt valjaa no idiotu bara kuri savas seksuaalaas traumas un nepilnveertiigo personisko dziivi izliek shovinistiskaa, pazemojoshaa macho attieksmee un radikaalaa feminisma smeereejumos. Kaut gan diez vai, taa draza atradiis citu veidu kaa krist uz nerviem, religjiju vai veel kaut ko.
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.