User
Password

bumbulīši / 20

cinkuriitis | 30.08.2007. - 14:10:46 | Views: 9006

jūs visi esat tik seksīgi!
Replies (77)
1234
dolceano | 03.09.2007. - 20:57:14

truukumus izmanto tie, kas apzinaas , ka taadi ir.. :)
l-angel-dnja-t | 04.09.2007. - 10:27:16

Trūkumus izmanto tie cilvēki,kuri paši ir pārpildīti ar trūkumiem utt. meklējot trūkumus citos cilvēkos viņi cenšas novērsts savus kompleksus un tēlo,ka ir labāki,bet šādi cilvēki nav nekas vairāk kā vnk "grīdas lupatas"...
-proximus- | 04.09.2007. - 13:34:21

angeli, pēc sevis spried??? =D LOL.. nu gan izšpļāvi, labāk klusējusi būtu... dura, trūkumuš izmanto pareizi tikai tie cilvēki, kas TO MĀK darīt... =D un zini... man v;el jo projām prieks, ka Lēbeni tresī izdzirdot vien manu vārdu =D pa skaisto... i love it
l-angel-dnja-t | 04.09.2007. - 13:44:36

Piedod,bet man nāksies Tevi[proximus]apbēdināt,es nespriežu to pēc sevis,bet pēc tiem cilvēkiem,kuri tā dara... es esmu pārāk ideāls cilvēks un līdz ar to man nav neviena trūkuma,un man nevajaga izmantot citu trūkumus,lai kaut ko iegūtu vai ka tā,jo man viss ir...
Starpcitu,tā kā mīlu pieklājību,es izteikšos civilizētāk-daudz prātā nevajaga,lai otru apsaukātu,vai par viņu izteiktos necienoši... tātad[Proximus] izdari pati secinājumus par savu inteliģences līmeni...
-proximus- | 04.09.2007. - 13:46:28

un tu vēl jo projām neko nesaprati =D nda... manas prombūtnes laikā te tiešām nekas gudrāks par mani nav parādījies... (puke)
l-angel-dnja-t | 04.09.2007. - 13:59:16

Nē,es visu sapratu... es sapratu,ka Tev ir mazvērtības kompleks,un ka Tu ciet no uzmanības trūkuma,ka Tev ir nenormāli daudz trūkumu,bet meklē tos citos,līdz ar to slāpējot savējos... ,bet zini,labāk aizej pie kāda speciālista,kas Tev ar šīm problēmām var palīdzēt tikt galā...
snt | 04.09.2007. - 14:23:06

Es gan sapratu, proximus izmanto diskutetaaju truukumus, jauki, mazliet pat simpaatiski :)))

-proximus- | 04.09.2007. - 14:24:04

Nejau tev, dūdiņ, par mani spriest... man ir viss.. un trūkums tikai viens - atkarība... Tā ka... nevajag apskaust to, ko pati darīt neproti...
Katram savs talanc... viens kājas plati turēt māk, viens dziedāt, a es vienkārši izklaidēties... :D ŠObrīd pat tiek palaists darbībā cilvēka iznīcināšanas plāns :D interesanti gan, jūsu marazmātiskā domāšana ir līdzīga :D
-proximus- | 04.09.2007. - 14:25:23

ooooo... paskatījos Tavas bildes, shambaramba... smags gadījums, te glabt nav ko... =D blondīne... tas izsaka pilnīgi visu... =D
assen | 04.09.2007. - 15:52:37

psc... cilveekiem dariit nav ko... labaak palasiet kaadu interesantu graamatinju... mozj nebuus laika izgaast zjulti, kuru dziivee nav kur izlikt.
snt | 04.09.2007. - 17:12:26

Tā teikt, apvainošanās par to, ko citi domā, ir velta laika šķiešana. :)) :DDDD Par proximus aprobežotību, :D

l-angel-dnja-t | 05.09.2007. - 09:11:59

Cik nožēlojami un vecmodīgi[žēl,ka esi vēl iestigusi aizvēstures periodā],ka Tavā saprātā dominē tāds steriotips par blondīnēm[Jā,es nenoliedzu,ka mana matu krāsa ir blonda],kurš jau ir tā nobružāts un nodeldēts,ka smieklīgi pat par to iedomāties :D :D :D Briesmīgi,ka ir cilvēki 21.gs., kuri ir atkarīgi no steriotipiem :D :D :D
nja,starpcitu tas vārds [proximus] raxtās pareizi "Šambara" un tam ir dziļa vēsturiska nozīme,bet laikam lieki to Tev teikt,bet vismaz respektē pagātni un lieto pareizu šī vārda raxības formu...
-proximus- | 05.09.2007. - 19:58:22

blah blah blah... blondīne citē grāmatas?
l-angel-dnja-t | 06.09.2007. - 10:25:04

... Grāmatās ir pagātne... Pagātne bez,kuras nepastāvēs nākotne...

Sorry,bet blondīne citē zināšanas,kuras ,Jā, ir iegūtas no grāmatām :)
kasis | 06.09.2007. - 20:58:28

jaa,taads nu es esmu,,,iiiiihhhiiiihhhhiiii,uuuhuuhhhuuu,KHE,Keh,kkk :))
streichholz | 08.09.2007. - 14:32:10

hahaha, shows absoluuti manaa gaumee- vairaaki kasaas par neko :D
eeem, meitenes- a turpinaajums nebuus ? :)
-proximus- | 08.09.2007. - 14:35:27

boringaini... ar blondīnēm pat pspriest nav ko...
kasablanka | 09.09.2007. - 20:19:58

Jokus par blondīnēm sacer nedabūjušās brunetes - kamēr pirmās drāžas, otrām atliek tikai nīgri ķiķināt..
-proximus- | 09.09.2007. - 20:36:13

TAs tev trauma kaut kāda? (chuckle) PAtiesībā noslēpums ir tāds, ka Blondīnes ir vienkārši tupas, bet tumšmatēs ir viss... IQ, glīts ģīmītis, kaisle... Pamēģini kādreiz izdrāzt blondīni un bruneti, a pēc tam pastāstīsi, kura patika :D :D :D
l-angel-dnja-t | 10.09.2007. - 20:52:06

blondīnes,blondīnes,blondīnes... cik bieži skandināts vārds... ah,blondīnēm nav IQ,nja,to es gan laikam nezināju,tikai brīnums,kur šādām blondīnēm ir tas IQ parādijies, kā piemēram,Margarete Tečere,princesei Diāna,Krievijas carienei Annai,lieliskai aktrisei Katrīnai Denēvai un pat sexa simbolam Merilinai Monro,oj tā varētu turpināt un turpināt,un iedomājies viņas visas bija blondīnes un vēl pie tam paliekošas sievietes vēsturē... Zini,cilvēki vēsturē nepaliek tik matu krāsas dēļ,bet gan sava IQ (protams,savās jomās),re un pat tādas ir blondīnes...
nja,un runājot par kaisli un matu krāsu... HA... HA... ha... kaislei nav pazīstama matu krāsa,kaislei ir pazīstamas jūtas un iekāre... nav nozīmes kāda krāsa ir sievietes matiem,no tā kaisle nepieaug,bet kaisle pieaug no tā ar kādām jūtām tu guli ar šo sievieti,ja tu viņu mīli tad arī būs šī kaisle...
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.