User
Password

Princess of Wales 1997 / 20

wizard | 02.09.2007. - 22:59:54 | Views: 4380

Сегодня посмотрел документальный фильм о жизни и гибели принцессы Дианы. :) Никогда не думал, что можно на полном серьезе и со скорбным выражением лица рассказывать анекдоты о блондинках:)))
Replies (34)
12
frodo | 05.09.2007. - 21:03:09

wizard, nu kāpēc domāt racionāli = piekrist tev?

Nu nabaga, nabaga princis! Ļauna sieviete-medniece ar varu viņu piespiedusi, pierunājusi, un nabaga 40-gadīgs puisēns neapzinājās ko dara un apprecējās šoka stāvoklī. No tā izriet, ka atbildība, ko nabaga bērniņš ir uzņēmies stājoties laulībā (piespiedkārtā, terorakta rezultātā), neskaitās un viņam ir visas tiesības būt brīvam un šo nemīlēto sievu krāpt.

Nu ļoooooti racionāli :-)))

frodo | 05.09.2007. - 21:06:46

vnk interesanti - ko tu darītu savādāk, ja būtu viņas vietā?
wizard | 05.09.2007. - 22:01:38

frodo, es nebūtu viņas vietā. Kāpēc man šādos sūdos jālien?
ihtiandris | 06.09.2007. - 15:48:17

kādi gan Jūs visi esat nelieši, tā patīk aprunāt un ķengāt citu cilvēku dzīves it sevišķi miruša cilvēka
vai Jums nav vienalga kas bija šo cilvēku dzīvē un ko viņi ir izdarījuši labu vai sliktu , paskatieties paši uz sevīm itkā būtu bez grēka
iegaumējiet tikai vienu tie visi nosauktie cilvēki paliks daudzu cilvēku atmiņās bet jūs diez vai pēc kādiem gadiem 300 acerēsies
vajadzētu nokaunēties jums visiem
publisks Fui
tik dēļ tādiem kā Jūs kam patīk rakņāties svešu veļukaudzēs un miskastēs daudzas traģiskas lietas notiek
venuss | 06.09.2007. - 16:36:47

nu , nu Ihti ! Tu tagad pārspīlē . Vismaz es netaisos rakņāties citu netīrajā veļā , bet vienmēr būšu pret visādu rangu cilvēku idealizēšanas un izcelšanas - pret personības kultu . Un nav svarīgi vai slavē Diānu , Ulmanii vai Staļinu vai Musolīni . Daudz cilvēki notic šim blefam kā patiesībai . Vai mazums mēs redzam demonstrācijās cilvēkus ar Staļina un Ļeņina bildēm un komunistisko pārliecību .
ihtiandris | 06.09.2007. - 16:44:39

venuss tev kā cilvēkam gados ir citi uzskati man savā vecumā ir citi man nepatīk kad par cilvēkiem ruā tie kas paši grēko un sūdus taisa, un nav labāki ne par pieci kapeiki
venuss | 06.09.2007. - 16:54:04

a , kurš tad ir bez grēka > lieli vai mazi grēki ir katram . Tad jau visiem mutes ciet un lai runā tikai tie sirdsšķistie . Un domāju , ka neviens necenšas to Diānu nomelnot , bet tikai iebilst pret nepamatotu slavināšanu un taisīšanu par Tautas kalpu un mīluli .
venuss | 06.09.2007. - 16:56:15

Nevajag jau nemaz skatīties tik tālu . Tepat Latvijā ir cilvēki , kuriem Lembergs Dieva vietā .
ihtiandris | 06.09.2007. - 17:00:45

tev skauž ka tev uzmanība nav pietiekami veltīta? es pavēlēšu saviem pēctečiem celt templi , sacerēt slavas odu, vai operu par godu Venusam
tagad tu esi apmierināts?
rendija | 06.09.2007. - 17:07:28

Principā piekrītu Ihtiandrim. Jebkuri centieni gāzt vienus ideālus zemtekstā jau garantē citu uzkundzēšanos. Cilvēks ir primitīvs un viņam vajag, ko pielūgt. Vai tā būtu Mate Terēze, VVF, Diāna jeb Jēzus Kristus. Vienalga. Diāna ir sistēmas sekas. Neredzu jēgu uzbrukt un baigi nu analizēt sekas. Ķeraties tad pie pirmavota, ka monarhija kā tāda ir fui- fui!
ihtiandris | 06.09.2007. - 17:09:28

paldies Rendija par atbalstu cīņā
wizard | 06.09.2007. - 17:29:03

ihtiandrs, a kāda velna pēc nedrīkst pārrunāt citu cilvēku uzvedību? Kāpēc mirušajiem šajā ziņā ir privilēgijas? Tāpēc, ka kāds paņēma un izdomāja, ka tāds ir smalkais tonis un tikumīga uzvedība? Ar to ir par maz. It īpaši ja runa ir par cilvēkiem, kas paši lien acīs un piesaista sev uzmanību, būdami niecības, kā Diāna. Gribēji uzmanību? Lūdzu - tu to dabūji.
ultegra | 07.09.2007. - 02:41:06

... bet cilvēkiem vajag kaut kādus mītiskus varoņus, vēlams cietējus, vel vēlamāk varoņus... un tad cilvēks piedēvē šim cilvēkam visādas mistiskas ideālas īpašības, kuras pašam nepiemīt, un apbrīno... bet kas tur slikts?
Man personīgi Diāna ir tukša vieta. Viņa uz manu dzīvi nav atstājusi nekādu iespaidu...
wizard | 07.09.2007. - 13:11:25

fagot ziņa 07.09.2007. - 00:22:56 tika izdzēsta par personiskiem apvainojumiem, kas neattiecas uz tematu
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.