User
Password

Kā var sabojāt dienu un nervus... / 20

l-angel-dnja-t | 14.09.2007. - 21:20:18 | Views: 6224

Cik bieži Jūs nonāciet pie secinājum,ka mūsdienās nav labu speciālistu ir pilns amatieru,kas ar savu neprašanu bendē citu nervus???... man šodien tā sanāca,ka nonācu pie secinājuma,ka nav kaprīzu klientu,bet ir neprofesionāli speciālisti... jā,daudzi aizrāda,ka es esmu pārāk prasīga pret cilvēkiem,bet es uzskatu,ka esmu klients un man pienākas viss tas labākais,viss ko vēlos un vēl piedevām ar labu komfortu un patīkamu attieksmi... vai Jums ar tā šķiet un kā Jūs rīkojaties,ja tomēr Jūs neapkalpo pēc Jūsu patikas???... varbūt tomēr tā ir mana vaina un es esmu pārāk kaprīz klients...
Replies (42)
123
ihtiandris | 17.09.2007. - 10:54:30

Ja šāda situācija ir notikusi starp pakalpojuma sniedzēju un pakalpojuma ņēmēju, tad secinājums ir pārsvarā viens pakalpojuma ņemējs pist nav dabūjis un cenšas piepisties pie pakalpojuma sniedzēja
tagad parēķiniet paši ja katris pircējs nāk ar savu slikto auru un slikto garīgo pie viena pārdevēja tad obligāti pārdevējs sāks uzvesties neadekvāti pēc pārāk lielas un dažādas negatīvās enerģijas uzņemšanas.
nekad nevajaga tēlot specus, taisnībsakot neviens no mums nav tāds , pat DIEVS 7dienās daudz kļūdas pielaida
l-angel-dnja-t | 17.09.2007. - 17:54:22

... ko var padarīt,ka manī ambīcijas ir tik daudz... :)
Kādēļ man būtu,kas jādara un jāpierāda,ja es spēju maksāt par to ko vēlos un vēl pietam augstā līmenī...
man nav nevienam jāpierāda tas ko es māku un kādā līmenī... vismaz ne šeit...
-proximus- | 17.09.2007. - 18:23:42

nu ņiznaju... ja mani apkalpo pretīgi, es nez kāpēc vienmēr panāku lai man pie kājām krīt...
KAut vai tas pats Stockmanis... iENiiSTU !!!!! Ja es tur ievelkos saplēstās dzhinsās, ar playeri kur kauc Slayer un neuzkrāsojusies, tas vēl nenozīmē ka man nav naudas... Bet galvenais ir skaļi nobļauties, un tad aiziet...
patiesībā diezgan amizanti... Jo īpaši šitāda sviestainība ir kosmētikas nodaļā... (puke)
plastic | 19.09.2007. - 19:42:45

Kur šajā diskusijā ir "globāla lieta"? Globāla problēma būtu, ja Tu būtu izbraukājusi puspasauli un tagad brēkātu, ka visur ir slikta apkalpošana.. Latvijā vienkārši ir jāmāk atšķirt graudus no pelavām un tad visi būs apmierināti.

Drīzāk šī izklausās pēc hroniskas kaprīzes, kura tiek izvērsta tik "globālā" mērogā, ka pat starp rindām nevar salasīt - kas Tev sāp???
duketa | 19.09.2007. - 19:44:55

angel-dnja
a tu speej maksaat par profesionaalu apkalposhanu ?
zelts | 19.09.2007. - 23:32:43

Njaaa... nejeedziiga diskusija un autore vispaar ir kashkjiiga baaba,kurai vajag visu peec augstaakaas profes,besii shis stulbums.Pati nestraadaa apkalpojoshaa sfeeraa un veel te dirsh,luuk cik slikti apkalpoja,bet kaa jau tu rakstiiji,tu pati nezinaaji riktiigi,ko nu veelies ar saviem nagiem dariit.tad tu taada neziniite iegaaji aukstaas telpaas,tev uzplijaas ar visaadiem piedaavaajumiem un tev nabadziitei vajadzeeja veel maksaat,ptu ... bljin,vaardu truukst.Buutu pie manis tikusi un saaktu breeku celt,es tev tad paraadiitu kursh te ir klients un kursh apkalpotaajs.da man pie dirsas,ka tu nenaaktu pie manis,naaks citi,kas buus cilveeciski un kurus man buus prieks apkalpot.
l-angel-dnja-t | 20.09.2007. - 01:04:52

... bla... bla... bla... jā,neesu cilvēciska,bet ne Jums par mani spriest... kaprīza,kapēc gan nē,labāk :) dzīvoju sev nevis citiem :) daru kā es vēlos :) ja kādam skauž ta tās ir Jūsu problēmas :D :D :D ...
globāls,kā kuram šķiet,man likās ka deportācijas tik nieka būšana bija(izsūtija nekam nedarīgus cilv) un kas par to... re,man liekas,ka tas nav globāls,bet vot slikta apkalpošana tas ir globāls... :D :D :D
Nemāki dzīvot ar vērienību nedzīvo :D :D :D
-proximus- | 20.09.2007. - 01:21:10

Jo vairāk maksā, jo plašāks smaids...
lost-one | 20.09.2007. - 08:57:17

Njāāā... Tomēr laikam būs jāpiekrīt Proxim (*ziņām iepriekšējās diskusijās)...
P.S. Tie, kam vajag - sapratīs.
kasis | 20.09.2007. - 09:31:41

serviss muusdienaas pieklibo krietni,bet taakaa neesmu diezgan prasiigs un vienmeer gatavs maksaat ja redzu par ko,tad neprofesionalitaate (ceru ka pareizi uzrakstiiju,hi,hi,hi),kas biezi vien ir saistiita ar nozeelojamo atalgojumu man nespeej sabojaat dienu,pat stundu nea,,,ja mans meerkis ir paeest,tad vienmeer paeedu,ja nogriezt matus,tad to arii izdaru,man katra diena ir jauka un juutos forsi,to pasu arii citiem novelu,,,arii smaidiit esot veseliigi :)))
l-angel-dnja-t | 20.09.2007. - 10:15:59

Tomēr vēlies piekrist [proxim ] ta lūdzu,es netaisos neko pierādīt vai kā tā,katrs spriež pēc tā kā viņš grib to redzēt,nevis redz... adresācija bija,laikam,( man j)āsaprot vai ne...

[kasis] vakar sanāca tā forši pasēdēt utt(bla bla) bet beigās man tāda doma pavērās,ka varbūt ne šodien,bet pēc gada vai kā tā ar profesionālismu latvijā jau būs labāk,cilvēkiem lielākas algas,kas arī ,manuprāt,raadīs viņos to smaidu un optimismu un pats galvenais būs vēlēšanās tiekties uz profesionālismu(varbūt lielāka konkurence) :)
dienu reti kad var sabojāt(ja nu vienīgi noskaņojums jau ir bijis slikts),bet stundu,jā,var sabojāt,parasti ir tā padusmojies utt,bet vairāk uz turieni neej,bet vakarā tā labi ierēc par visu,kas dienā ir bijis...

Smaids labākā dzīves terapija visos brīžos :) :) :)
ihtiandris | 20.09.2007. - 10:27:05

es šubos ka nauda mainīs atieksmi... mēs esam ļoti atpalikuši kultūras ziņā(es nerunāju par mākslu vai ko līdzīgu) uz katra stūra ir dzirdams matj-perematj nedo dievs kautko izlikt apskateis tiks noplēsts sasists izdemolēts
un vēl ANGEL-DNJA tu nedomā ka pie radušās situācijas koflikta cēlāja esi tu?, bet kur tad tavs smaids?, tikai uz kašķi velc? kā lai tev smaida pretīm ja tu jau naidīgi esi nostājusies, tēlojot no sevis profu... ne sūda tu neesi profstu esi tāds pats kā visi mirstīgie. es neesmu lasijis nevienu rakstu , grāmatu vai ko dzirdējis par tavu profesionalitāti, tāpēc esi tik laipna un beidz vienreiz celt nepamatotu histēriju cik nospriežu pēc tavām diskusijām pate tu jau arī neesi nekāda dāvana
l-angel-dnja-t | 20.09.2007. - 10:40:22

jā,kultūra ir patiešām atpalikusi,bet man vnk iešāvās tāda doma,un domāju,ka tas varētu situāciju latvija uzlabot,tā kā daudzi latvieši izbrauc utt,bet viņu vietā iebrauc citu tautu viestrādnieki(jā tas pagaidām ir celtniecībā un balstās uz tādiem darbiem),bet man šķiet,ka to viestrādnieku skaits varētu palielināties un viņi sāks konkurēt arī citās jomās,kas līdz ar to radīs latviešiem spiedienu un tad jau būs tāda stadīja,ka būs latviešiem jāpakāpjas vairāk uz profesionālo soliņa pusi,jo konkurencē viestrādnieki var uzvarēt(iegūt šo profesionālo soliņu)... nja,protams,tās ir tik manas domās un tāda vīzija,bet droši varat piekrist vai nē :)
vot tieši tās situācijas(kas tiek pieminēts,kā piemērs man diskusijā)nē,es sevi neuzskatu par kašķa cēlāju,es vnk biju neapmierināta par darbu un vnk aizgāju :)
smaids,man vienmēr viņs ir,reti tas pazūd,jo dzīve ir skaista,kādēl bēdāties... "pat baltā biespienā melnas rozīnes",bet tak mēs šo biezpienu ēdam un mums garšo :) :) :)
[ihtiandris] jā,es nenoliedzu,es esmu mirstīgā... mēs visi dzīves beigās nomirsim,cits ātrāk cits vēlāk,bet tas jau ir fakts :)
ihtiandris | 20.09.2007. - 10:42:17

;)))))))
ihtiandris | 20.09.2007. - 10:46:54

no kurienes mēs varam zināt kas oebraukš pie mums kulturāli vai nekulturāli cilvēki... ?es domāju ka šādas lietas vajaga risnāt savādāk valsts līmenī. es aceros savus skolas laikus man nebija laika iet taisīt podus joko tik mēs nedarījām un tās iespējas bija mums par brīvu, kā rezultātā arī radās audzināšana un kultūra
var takš atkal iesākt zīļu lasīšanu skolās makulatūras vākšanu, bezmaksas pulciņus cik tad tie vecāki var atkļauties saņemot par kinderu 6 latus viņu vēl izglītot
bet te jau var ievirzīties netīšām jaunā diskusijas tematā...
l-angel-dnja-t | 20.09.2007. - 11:24:53

runājot par tiem iebraucējiem,es par to kultūru viņu īpaši nevaru spriest,bet šie viestrādnieki būs (teiksim čaklāki,cītīgāki)vnk viņiem ir motivācija šai valstī strādāt un līdz ar to,manuprāt,būs arī labāks rezultāts,nju kaut kā tā :) :) :)es vnk neesu pret tiem viestrādniekiem,jo es redzu reālo situāciju un vnk es varu izdarīt secinājumus,kas labāk strādā,kas sliktāk un balsoties uz to ko es redzu un no kā nāk labums,tas ir neapšaubāmi šis viestrādnieks... (šis piemērs ir ņemts no nelielas nozares latvijā,kā piemēram-celtniecība,mežsaimniecība utt) ...
bet piekrītu arī tam,ka vajadzētu valstī šo problēmu risināt citādi :) :) :)

oj,atceros kā tīrās šausmas,kad uz skolu vajadzēja iet ravēt tos lauciņus vasarā... eee... es vēl joprojām neciešu ravēt :(... bet bija jaunieši ar kaut ko nodarbināti utt... jo vnk paskatoties apkārt,mūsdienu jaunatne (jā,kāds teiks tulīt,ka es ar neesu tik veca lai tā spriestu,bet man ir cita motivācija dzīvē) viņi dzīvo bez motivācijas,no gara laika nodzeras,nonarkojas utt... varbūt tas ir mazāk izjūtams rīgā,vai pareizāk sakot,vnk,tas netiek pamanīts,bet ārpus rīgas robežām tas pat krīt acīs... un līdz ar to arī valstī nav darba spēka un kur nu vēl profesionāļi :)
venuss | 20.09.2007. - 11:43:11

Par viesstrādniekiem . Arī Vacīeši , Briti , Beļģi u.c. domāja , ka vajag viesstrādneikus , kuri darīs visus melnos un slikti apmaksātos darbus , bet paši ar tīrām rokām taisīs biznesu un citas patīkamas lietas . Un rezultāts ??? Tagad visa Rietumeiropa nezin kā tikt galā ar musulmaņu problēmām . Jo tie jau izveidojuši pilnīgi svešas mentalitātes kopienas un pārmāc jau vietējos .
Par garastāvokļa bojāšanu : šorīt pirms septiņiem gatavojoties uz darbu , dzirdu , ka ārpus mājas skan briesmīgi skaļa mūzika . Izeju paskatīties un redzu , ka netālu stāv autiņš , kur iekšā guļ viens vīrišķis , logs vaļā un skan mūzika uz visskaļāko . Nu tāda lēto krogu mūzika . pamodinu šo . Atskan lamas - bļa... matj ... ņe vidjiš , čto ja spļu ... tad mazliet atjēdzies nomierinās un aizbrauc , bet mums visiem rīta miers iztraucēts . Tāda lūk , mentali†ate .
ihtiandris | 20.09.2007. - 11:52:38

nu katrā kultūrā ir kautkas slikts un kaut kas labs bet lietas būtība jau ir ka nav kur iet un mācīties visur plēš drausmīgas naudas bet rezultāts galīgi garām
kā piemēru varu pateikt vienu man bija pasniedzējs no operas kurš regulēja un ustādija balsis mācija epot kam maksājām 10 lati stundā gala rezultātā mana bals ir sapista nevaru neto ko viņš mācija nodiedāt ne to ko es labi varēju dziedāt pa savam
gribas iemācīties pareizi runāt (gramatiski) gribas uzstvert dzīvi savādāk bet lieta jau ir tāda kur ir garantija ka es saņemšu tiktiešām kvalificētu palīdzību nevis kārtējo kas velk laiku garumā un tiecas pēc naudas
l-angel-dnja-t | 20.09.2007. - 12:03:15

[ ihtiandris ] es pilnībā piekrītu Tavam komentārām :) tā tiešām ir,ka plēš baigo naudu un rezultās nav nekāds...

[venuss] vienmēr dzīvē būs tā,ka kāds būs šefs un kāds būs padotais,kādam rokas būs tīras un maks plīsīs no naudas,bet kādam rokas melnas un ’viņš domās kā pabarot savus bērnus utt... tas ir dzīves paradox,es tā uzskatu,ka ir jābūt gan tā,gan tā lai notiktos šī bezgalīgā mijiedarbība un mēs visi kopumā kā masa spētu existēt... tas ir kā svaru kausiem jābūt vienādiem,ja kāds pārsvērsies,ta sekas,būs graujošas,kas manuprāt palēnām sāk notikties vispār globālā līmenī...

njā,bet arī tas bija nepatīkami,mazliet sabojāta oma,kas protams,vēlāk pāries,bet tā vai tā... šī skaļā mūzika izsita no ierindas...
venuss | 20.09.2007. - 12:08:02

Oi , Ihti ! Par balss nostādīšanu zinu ļoti labi . Tā ir tik smalka lieta , ka rezultāts nav paredzams . Pārāk uzticēsies - var sabojāt uz mūžu . Pārāk baiļosies un neticēsi - rezultāts nebūs . Tā ir loterija . Paskaties kas notiek operā . Labi dzied nevis tie ar Konservatorijas izglītību , bet tie , kuriem labi vokālie pedagogi . Tikai trīos peimēri - Aleksandrs Antoņeko , Kristīne Opalais , Armands Siliņš . Visi bez pabeigtas muzikālās izglītības, bet ar vienu pedagogu .
123
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.