l-angel-dnja-t
|
20.09.2007. - 10:40:22
jā,kultūra ir patiešām atpalikusi,bet man vnk iešāvās tāda doma,un domāju,ka tas varētu situāciju latvija uzlabot,tā kā daudzi latvieši izbrauc utt,bet viņu vietā iebrauc citu tautu viestrādnieki(jā tas pagaidām ir celtniecībā un balstās uz tādiem darbiem),bet man šķiet,ka to viestrādnieku skaits varētu palielināties un viņi sāks konkurēt arī citās jomās,kas līdz ar to radīs latviešiem spiedienu un tad jau būs tāda stadīja,ka būs latviešiem jāpakāpjas vairāk uz profesionālo soliņa pusi,jo konkurencē viestrādnieki var uzvarēt(iegūt šo profesionālo soliņu)... nja,protams,tās ir tik manas domās un tāda vīzija,bet droši varat piekrist vai nē :)
vot tieši tās situācijas(kas tiek pieminēts,kā piemērs man diskusijā)nē,es sevi neuzskatu par kašķa cēlāju,es vnk biju neapmierināta par darbu un vnk aizgāju :)
smaids,man vienmēr viņs ir,reti tas pazūd,jo dzīve ir skaista,kādēl bēdāties... "pat baltā biespienā melnas rozīnes",bet tak mēs šo biezpienu ēdam un mums garšo :) :) :)
[ihtiandris] jā,es nenoliedzu,es esmu mirstīgā... mēs visi dzīves beigās nomirsim,cits ātrāk cits vēlāk,bet tas jau ir fakts :)