User
Password

Seksualo minoritasu klubs / 20

gerda | 30.09.2007. - 21:21:31 | Views: 5438

Lieta tada, ka man skola ir jaraxta biznesa plans un ka savu biznesu esmu izvelejusies sexualo minoritasu kluba atversanu Riga. Tas viss, protams, bus uz papira, tacu ja beigu beigas, man sis biznesa plans bus sanacis labs, tad sadu klubu var ari atverta istam. Man, ka lesbietei, sievietei, cilvekam ir sava vizija par to kadu es gribetu so klubu, tacu, ja nu galu gala man viss sanaks un varesu sadu klubu uztaisit, tad es gribetu dzirdet citu viedokli. Vai Riga ir vajadzihs vel kads sexualo minoritasu klubs? Vai ir kadas ipasas velmes? Atzisos godigi, neesmu bijusi nedz purva, nedz golden baraa, bet esmu nolemusi aiziet, kaut vai tikai lai apskatitos kaa tur ir. Tatad tauta, ko jus par to domajat?
Replies (26)
12
apsardzebutch | 01.10.2007. - 20:38:20

V Germanii estj klub dlja geev i lesbijanok, obstanovka kluba raspolozena kak 2-x etaznij ziloj dom, pervij etaz eto kak kuxnja. Tam barnaja stojka i stoliki, 2-oj etaz eto tanc ploshadka, v drugoj komnate kamin, divani, vse druzna sidjat pjut pivo i besedujut, u kogo denj rozdenie, to togda arendujut etot dom - klub dlja tusovki, a po subbotam i voskresenijam tam delajut diskoteki, shou, konkursi, karaoke. Podaju idei a ti mataj na us. :)
grifs | 01.10.2007. - 23:15:42

Nu - redzi. Patiesībā šādas ģimenes tev visu laiku ir apkārt ikdienā. Nav jau obligāti nepieciešams bērns pie rokas, lai ģimene būtu nobriedusi nopietnākām izklaidēm. Ir jau arī pretējais variants, ka vecākiem pienāk brīdis, ka atkal gribas bērnu atstāt kādu vakaru mēnesī pie auklītrs un doties izklaidēties. Bet tīri par pašreizējo situāciju runājot, man pašam ir pazīstami ļoti daudzi jau ilgstoši un satbili paŗi, ar kuriem bieži vien nav nekādas vēlmes tikties tikai klubā. Gribas paēst pusdienas kādā pieklusinātā vietā, bet tomēr sabiedrībā ārpus mājas. Kādas ir alternatīvas? Tikai tradicionālās vietas. Taču tādu ēstuvīšu nav. Un tad kā jau es teicu - vai nu kādā tradicionālajā, vai arī mājās braukt vieniem pie otriem, kas gan arī nav slikti. Bez tam tādā geju ēstuvītē noteikti nāktu ne tikai jau padzīvojuši (nepaŗprotiet ;) )pāri, bet ikviens gejs, kurš būtu pietiekoši atklāts, lai varētu tur iet.
Godīgi sakot, man šķiet, ka vispaŗ ir neoieciešams vairāk kultūras vietu, kas būtu paredzētas homoseksuāļiem, kas nebūtu tikai klubi vai bāri. Kaut vai tas pats variants, ka Golden bārs rāda filmas. Bet varētu veidot kaut kādu sadarbību kaut vai ar to pašu K-suns un šādas filmas varētu rādīt regulaŗi normālā kinoteātrī. Tad, kad Latvijā sāktos jau sen eiropā kā norma esošais mākslinieku Coming out bums, varētu atvērt kādu kafeinīciņu vai restorāniņu ar dzīvo mūziku, kurā uztātos atklāti homoseksuāļi, kuri savā mākslā varētu būt daudz radošāk brīvāki un atvērtāki. Iespēju patiesībā ir daudz, tikai vajag uztaustīt to aktuālāko zelta dzīslu, kas varētu vairāk interesēt.
viriti | 02.10.2007. - 09:05:23

Полностью согласен с предложением об обеденном зале, диско баре, бильярдный зал также очень приятное дополнение, игровые автоматы... это может помочь с окупаемостью, но немного не впишется в стиль заведения, а вот видео кабинки - это уже шаг к публичному дому... Хотя уже видел объявление о сексе в туалете в Голдене... народ , к сожалению, в состоянии опошлить любое начинание... В целом идея прекрасна, но насколько она жизнеспособна - это зависит от огромного колличества объстоятельств... начиная от интерьера и заканчивая поваром :) На всех всё равно не угодить:)
Просто надо тщательно продумать развлекательную часть ( другими словами привлекающую людей ) , это могут быть и фешион мероприятия и живая музыка, по определённым дням, и теже показы фильмов... выступления просто танцевальных коллективов... да и многое другое :) просто всё это надо учесть до начала проекта, тот же подиум... место для музыкантов... маленькая сценка или оборудование для видео...
kasis | 02.10.2007. - 10:13:01

esmu caur un cauri optimists,bet par taam gay gimeneem man bisku smaidinsh paraadiijaas,,,pas so varees runaat peec gadiem 10,ne aatraak,,,sobriid tas pat piki nest vareetu,,,,liels skatlogs,vienaa pusee pulceejas "gimenes" -- otraa pusee tumsoniigaa tauta,no kuras tiek naudina nemta par par so skatu :))
grifs | 02.10.2007. - 12:35:29

kasis. Redzi, tu to pārvērt apr cirku, bet ja mēs palūkosimies reāli uz esoso situāciju, atd arī pēc 10 gadiem nebūs īstais laiks, lai atvērtu sādu iestādi. problema ir tieši tajā, ka principā visi geju klubi ir kaut kādi pazemes bunkuri, kuros neiespīd dienas gaisma un tā kā homofobi tur nevienu brīdi netaisās iet iekšā, viņiem ir daudz iespējas fantazēt, kas notiek aiz tam smagajām krustu dzelzs durvīm, vai kas notiek Purva gaiteņa dzīlēs. Es teiktu ka šāds liels skatlogs tik tiesam darbotos ka liels uzskates materiāls, lai paradītu sabiedrībai un arī tiem homoseksuaļiem, ka mēs neesam ne par matu citādāki, ka mums nav nepieciešams slēpties, jo mums nav nekā slēpjama. Un galu galā, ēst mēs visi gribam, tapēc tā pat varētu nebūt vienkārši nodēvēta par geju vietu, bet vienkārši gay friendly, kurā ikviens cilveks var justies nepiespiests.
Tapēc manuprāt, tad kad būs šādas vietas, kuras būs pietiekosi caurspīdīgas, lai cilveki varētu redzēt, kas tad īsti ir tā homoseksuāļu kopiena, tad mēs varesim sakt runat par kaut kadu geju kuklūru un tās integrāciju sabiedrībā, jo pagaidām mēs varam novērot tikai atsevišķu indivīdu integrācijas piemērus, jo reali tāds geju kopienas nav, jo tā pastāv tikai otrpus krustu durvīm un purva gaiteņa.
gerda | 02.10.2007. - 21:45:55

Jaa, ja klubs bus tad tas nebus kaut kads pagrabs. Tiesi to jaw esmu iecerejusi- "gaisu" vietu, kur cilveks jutas labi, jutas gaidits saja vieta. Lai si vieta pievilinatu ari tos, kuri parasti neapmekle visadus barus un klubus. Es, personigi, pa bariem nestaigaju, tadel sadas tadas idejas ir par to, kas tur isti varetu but, lai pievilinatu tadus kaa es pati. Tie, kam patik nenormali iztrakoties un nodrazties tualete sava vieta ir, es velos vietu tiem, kas nav tik loti izvirtusi, kas mekle kaut ko biski mierigaku. Ka jaw teicu ideja ar gay friendly vietu ir laba, bet tik un ta neemu parliecinata kaa ietu ar finansialo pusi. Es domaju gay familiy nebus kluba galvenie apmekletaji, bet es ceru, ka sanaks pietiekosi pozitiva vietina, lai ari gimenes naktu uz sejieni. Vismaz tacu kaut kas.

Par to lielo saktlogu... man personigi nepatik si ideja, es nesaku, ka ta ir slikta, tas it interesanti, bet man nu negribetos uztureties uz sadas "skatuvites". Pagaidam tas varetu snakt ka kino homofobiem... Bet tas tacu nenozime, ka tu nevari uzsakt savu biznesinu :) Neesi par to domajis?

P.s. neaizmirstiet, ka man pat uz papira neka vel isti naw :)
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.