gerda
|
02.10.2007. - 21:45:55
Jaa, ja klubs bus tad tas nebus kaut kads pagrabs. Tiesi to jaw esmu iecerejusi- "gaisu" vietu, kur cilveks jutas labi, jutas gaidits saja vieta. Lai si vieta pievilinatu ari tos, kuri parasti neapmekle visadus barus un klubus. Es, personigi, pa bariem nestaigaju, tadel sadas tadas idejas ir par to, kas tur isti varetu but, lai pievilinatu tadus kaa es pati. Tie, kam patik nenormali iztrakoties un nodrazties tualete sava vieta ir, es velos vietu tiem, kas nav tik loti izvirtusi, kas mekle kaut ko biski mierigaku. Ka jaw teicu ideja ar gay friendly vietu ir laba, bet tik un ta neemu parliecinata kaa ietu ar finansialo pusi. Es domaju gay familiy nebus kluba galvenie apmekletaji, bet es ceru, ka sanaks pietiekosi pozitiva vietina, lai ari gimenes naktu uz sejieni. Vismaz tacu kaut kas.
Par to lielo saktlogu... man personigi nepatik si ideja, es nesaku, ka ta ir slikta, tas it interesanti, bet man nu negribetos uztureties uz sadas "skatuvites". Pagaidam tas varetu snakt ka kino homofobiem... Bet tas tacu nenozime, ka tu nevari uzsakt savu biznesinu :) Neesi par to domajis?
P.s. neaizmirstiet, ka man pat uz papira neka vel isti naw :)