wizard
|
14.10.2007. - 11:40:56
frodo, a vai nepietiks tev muldēt? Nevajag nodarboties ar demagoģiju un reducēt manus izteikumus līdz atbildības uzvelšanai ’’JL’’ par Šmitu vai sliktiem laika apstākļiem.
Izlasi uzmanīgi to, ko es uzrakstīju vēlreiz. Ja nepielec, es pasaku vēlreiz: ’’JL’’ ir sava funkcija šajā sistēmā, un šī funkcija ir nožēlojama, kas nenozīmē, protams, ka oranžie ir pozitīvais tēls vai ka ’’JL’’ pie visa ir vainīgs (sk. ziņu 13.10.2007. - 21:12:32).
Konkrēti - ’’JL’’ ir radīts ar speciālu nolūku tēlot opozīciju un reāli neko nedarīt, arī jautājumā par seksuālo minoritāšu cilvēktiesībām. Ja tu pat to nesaproti, tad tev kā cilvēktiesību aktīvistei ir nulles vērtība - tu nezini ar ko, par ko un kā cīnīties. Un pēc tā vēl tev mute paveras kādi ’’sēdētāju skapī’’ kritizēt? Ne jau ar tādiem, kā tu, iziet atklātībā.
Ja nemāki lasīt, bet māki vien pretenciozi muldēt un rakstīt metru garus šķietami ironiskus komentārus, tajos liberāli apdiršot oponentu, bet nepasakot neko pēc būtības, tad izvēlies sev kādu citu oponentu (kaut vai to pašu Šmitu vai Stendzinieku ar Ļedjājevu), jo man neinteresē sarunas ar pretenciozām un trulām nekauņām.