User
Password

Homoseksuālisms ir grēks. Nožēlojiet to. Glābjiet savas dvēseles. / 260

aaa | 05.04.2007. - 23:36:08 | Views: 44896

Bībele ir Dieva vārds, kas par pretdabiskām tieksmēm liecina šādu patiesību:
"21 Jo, zinādami Dievu, viņi to nav turējuši godā kā Dievu un Viņam nav pateikušies, bet savos spriedumos krituši nīcības gūstā un savā sirds neprātā iegrimuši tumsā.
22 Saukdami sevi par gudriem, tie kļuvuši ģeķi
23 un apmainījuši neiznīcīgā Dieva godību pret iznīcīgam cilvēkam un putniem, lopiem un rāpuļiem līdzīgiem tēliem.
24 Tāpēc Dievs viņus viņu sirds kārībās nodevis izvirtībai, kurā viņi paši sākuši sagandēt savas miesas,
25 tāpēc ka viņi dievišķo patiesību apmainījuši pret meliem un sākuši dievināt un pielūgt radību, atstājot novārtā Radītāju, kas ir augsti teicams mūžīgi, āmen.
26 Tāpēc Dievs viņus nodevis apkaunojošās kaislībās: sievietes apmainījušas dabisko dzimumu kopdzīvi ar pretdabisko.
27 Tāpat arī vīrieši, atmezdami dabisko kopdzīvi ar sievieti, cits pret citu iekaisuši savā iekārē, piekopdami netiklību, vīrietis ar vīrieti, paši saņemdami sodu par savu maldīšanos.
28 Tad nu tāpat, kā viņi nav turējuši cieņā viņiem doto Dieva atziņu, Dievs sagandējis viņu prātu, ka viņi dara to, kas neklājas.
29 Tie piepildījuši savu dzīvi ar visādiem netikumiem: netaisnību, samaitātību, iekāri, ļaunumu, skaudību, slepkavību, ķildām, krāpšanu, ļaunprātību, mēlnesību,
30 kļuvuši par neslavas cēlājiem, Dieva nicinātājiem, nekauņām, augstprāšiem, lielībniekiem, ļauna izdomātājiem, vecākiem nepaklausīgiem,
31 bezprātīgiem, neuzticamiem, cietsirdīgiem, nežēlīgiem.
32 Pazīdami Dieva taisnību, ka tie, kas tādas lietas dara, ir pelnījuši nāvi, viņi tomēr ne vien paši tā dara, bet vēl priecājas par tiem, kas tā dzīvo."
Replies (397)
leonora | 08.04.2007. - 14:28:53

parajonāli psihopāti.
Bērnudārzs.
Abi brašuļi sēdot īrijā ir galīgi safārējušies.
A vai Kazis ar savu iespejami apgraizīto galīti vispēr gribētu stūķēt tādām speķacūkām tūplī?
šaubos.
mikestar | 08.04.2007. - 14:44:34

Un tagad atbilde Shelby. What shall I say? But I shall say a word to thee.

Man ir liels prieks, ka šī diskusija ir izdevusies. Tā tiešam ir lasāma (3159 reizes), tādēļ var redzēt, ka cilvēkiem ir jautri, tāpat kā man, un tas ir pats galvenais. Mani sarūgtina tikai tas, ka no visas mūsu gay.lv grupas ir gatavi atbildēt tikai trīs cilvēki, pārējie priekšmetam nav gatavi. Bet, tiešam, skolotāji ir labi, priekšmetu pasniedz ļoti jaukā formā.
darven | 08.04.2007. - 14:45:15

Homoseksuālisms ir grēks. Nožēlojiet to. Glābjiet savas dvēseles. ddddd
nožeelo izdariito greeksuudzee un turpini greekot hehe:)
mikestar | 08.04.2007. - 14:48:32

parajonāli psihopāti- Leonora, tu šo diagnozi no savas invaliditātes apliecības izrāvusi?
nukasiko | 08.04.2007. - 14:51:35

ja būtu jautri tad piedalītos vairāk nekā 3 salmu kūlēji... :)))
mikestar | 08.04.2007. - 15:04:46

nukasiko: tad ko pats iesaisties? ej ārā un nemaisies, ja nepatīk!
leonora | 08.04.2007. - 15:11:54

vot,
mērķis esot mazāk strādāt un pēc iespējas vairāk pelnitu lai pirktu sev dārgas lietas u.t.t. - manā skatījumā aprobežotības kalnagals!
Būti ņēmuši otiņas un viens otram nokrāsojuši olas, - kā nekā Lieldienas.
nukasiko | 08.04.2007. - 15:12:38

hā!nepatīk!... un tieši tādēļ arī iesaistos! :) ārā jau biju,laiciņš ir jauks! :)gribu tik piemetināt-maisīšos un maisos kur man patīkās un tu diemžēl man nenorādīsi ko darīt! :)
mikestar | 08.04.2007. - 15:20:30

Lūk, nukasiko, tu tagad arī pievienojies mūsu "salmu kūlēju" pulkam.
mikestar | 08.04.2007. - 15:25:39

Leonora, varbūt pastāstīsi par saviem dzīves mērķiem, ja tādi vispār ir?
Kādreiz runājot ar tevi, sapratu, ka tev dzīvē ir tikai viens mērķis, t.i. izmisīgi meklēt savu aizmukušo mīlestību, lai tik dabūtu viņu atpakaļ.
nukasiko | 08.04.2007. - 15:25:55

nu diez vai pievienošos... nav interesanti... Olu sakarā-ja pēc laiciņa sāp olas tad ar zaķi kaut kas nav bijis kārtībā! :))))
leonora | 08.04.2007. - 16:03:05

Mikestar,
tu esi idiots.
Ko tu tur fantazē?!
Ko tu izplati kaut kāda apšaubāmas, pa kaktiem saklausītas ziņas?!
Tevi tāpat neviens nopietni neņem.
Ar visiem tu lecies un konfliktē.
Muļķim ir skaidrs, ka visas vainas ir jāmeklē, pirmkārt, jau tevī pašā.
Kompleksaina, ambicioza, no vietulības safērējusies pidra.
Pēc dažiem gadiem paliksi vēl resnāka (neesu pārliecinata, ka pašlaik jau tāds neesi).
Bildes ari tavā profilā neesot pēdēja svaiguma jau ar krietnu vēsturi - nosacīti jaunības dienu.
To,
ka es pat tevi savulaik balsoju un uzrakstīju kādu rindu vēl nenozīmē pilnīgi neko.
Manā draugu sarakstā ir veselas trīs lapas ar personām.
Es, kad i vaļas, par tām visām balsoju ar desmitniekiem. To, ka, savulaik, saņēmi no manis desmitniekus nenozīmē ka tu biji vienīgai kas tos saņēma. Vienlaikus arī pārējie mani gay.lv draugi dabūja desmitniekus.
Pēcāk, redzot tavu vulgaritāti un plebejismu, es pārtraucu šo te bezjedzigo nodarbi.

mikestar | 08.04.2007. - 16:15:59

Kā man patīk tevi kaitināt, leonori!!! :D :D :D
Šī bilde ir nofotografēta March 2007, Malta. Apskauž, veca ragana? :D :D :D
Viss, ko par tevi stāstu, ir taisnība. Varu pasaukt P*****u, viņš vēl pastāstīs. :D :D :D
baalzebul | 08.04.2007. - 16:44:34

Kad valsts un kūltūras vēsturē aptrūkušies interesnti fakti tad sākam izklāstīt savas gultas vēsturi.Vispār jau zemiski un nožēlojami.Par kretīniem cilvēki piedzimst,to nav iespējams iemācīties augstskolā vai salasīties gudrās grāmatās.
Labi ka šī diskusija tā pat kā jebkura hronika vēl labu laiku uzglabas liecības par tās dalībniekiem.
mikestar | 08.04.2007. - 16:46:10

Klau, bet kur ir tavas bildes? Arī one.lv to vienīgo jau izdzēsi. Diez vai, dārga, kādreiz izskatīšos tik pat vecs kā tu, jo labāk taisīšu sev plastiku kaut vai katru gadu. :D :D :D A un vēl, pa ilgu tu to tekstu sacerēji... :D :D :D
nukasiko | 08.04.2007. - 16:57:59

vecums pienāk agrāk neka to ceram sagaidīt! :) un pie visa tā daudz atdotu lai redzētu tevi ar plastiku! :D :D :D
fagot | 08.04.2007. - 16:58:13

Leonora: vot, mērķis esot mazāk strādāt un pēc iespējas vairāk pelnitu lai pirktu sev dārgas lietas u.t.t. - manā skatījumā aprobežotības kalnagals!

Reāla komjaunatnes vadoņa runa, kurā biedrs atmasko buržuāzijas dzīvesveidu un tās kaitīgas vērtības.
Ko divkosi, vēl joprojām ilgojies pēc savas pirmās „profesijas”? :D
mikestar | 08.04.2007. - 17:04:57

nukasiko, es vairāk esmu sajūsmā no lazertehnoloģijām, nevis no ķirurga naža. Bet tiesa gan, šobrīd man tas nav aktuāls... :)
baalzebul | 08.04.2007. - 17:13:55

Ja vienīgais ar ko cilvēks var lepoties ir smuks ģīmītis(tā nu tomēr ir gaumes lieta,kas kuram šķiet smuks),tad tiešām ir jabāidās no tādiem dabiskiem procesiem kā novecošana.Bet tas ir neizbēgami,ja nu vienīgi nemirsi jauns un smuks.
nukasiko | 08.04.2007. - 17:22:05

kā jau mēs zinām daudziem ari tas maz ko palīdz!... man kaut kā likās ka plastika ir kaut kas plastmasai līdzīgs... :)
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.