ginoro
|
22.11.2008. - 01:05:26
leonora vai tad neesi pate pamanījuse ka jo dienas jo vairāk apkārtējos var redzēt un sajust NE MANA CŪKA NE MANA DRUVA
tiko 18 novembrī lidojām augstu un lepni un klausījāmies himnas un uzrunas
kas gan gribēs iesaistīties pret grūtniecēm !?! lai piedzemdē kaut ar trijām galvām ka tikai ir ar ko aizbakāt pēc informācijas kāros lētticīgos latvju ļaudis
par necenzētiem vārdiem runājot .. Protams ka te lieto un kā vel lieto .. pakustini kādu ar privāto ziņu un pat varēsi kolekcionēt visus daudzos dažādos pī un pē . Slava Bogu šijā portālā cenzūra ir tajā ziņā labu labā taka bieži ilgi nesanāk acis pamielot daudziem par savu fuj vārdiņu ievīšanu portālā gay.lv iemest iemet bet paši pat neattopas ka jau nāni un kautko atkārtojot tiek banoti uz kādu laiku bez tiesībām paust viedokli necenzētā veidā . Cieņu portāla cenzūrai šijā jomā. Kaut zinu dažas nianses kā tikt nobanotam nelietojot pīīī . Neteikšu. Pareizticīgie ir tie kas lamājas vis rupjāk pārsvarā cik esmu noklausījies Liepājā garāmejot .. krusti lai’ sakarināti pareizticīgo uz lai ar kādi vēji pūš vaļējā krūšu gala un ķoķkas un moķkas stibī batjuškām pīrāgus .. ko ta cīnīsies ta jau sanāk , ka pret savējiem moķkām baķkām ķoķkām vaņkām taņkām saņkām vien nāksies pacelt smago krestu un zvelt pa skaustu pa katru varoņtautas smerdvārdiņu jopčik pčolka matos