sapnis
|
06.01.2007. - 00:31:20
Madlēna, cep pīrāgus droši, es (un noteikti vēl kāds bariņš) atnāksim ciemos, palīdzēsim apēst. Galu galā būs jautri!
Bet, ja nopietni, tad manā uztverē diskusijas mesidžš bija ļoti vienkārš - cilvēkiem nav kur iepazīties. Galu galā, kas tad mums īsti ir - divi pagrabējuši klubi, viens bārs, pensionāru sentimentā mirdzoši parki un pusotra interneta lappuse. Un tas viss uz teorētiskiem aptuveni 200 tūkstošiem homo cilvēku. Vēl vairāk, cik daudz no tā visa ir pieejams šiem teorētiskajiem tūkstošiem? Patiesībā veidojas situācija, ka mēs pazīstam šauru loku mūsu sabiedrības, un katrs tad šajā lokā arī ir atradis (vai pazaudējis) potenciālos baltos prinčus, bet par citu loku eksistenci īsti nenojauš. Var jau būt, ka man nav taisnība, bet tomēr - klubos tusējas vieni, internetā citi, bibliotēkās vēl citi, kopmītēs atkal citi, wap čatos vēl citi, operās vēl citi, teātros vēl citi. Protams, vietām šie loki pārklājas, bet patiesībā, pārklāšanās punktu ir maz. Es zinu lērumu cilvēku, kas neapmeklē gay.lv un ko nu? vai tāpēc mums jāpaliek bez prinčiem un princesēm baltos zirgos?
Visbeidzot, tā laimes meklēšana ārzemju lapās (atkal šaurais loks), protams, gribas ticēt, ka ir labi tur, kur mūsu nav, bet problēmas taču visā pasaulē visiem cilvēkiem ir līdzīgas, lai neteiktu, ka vienādas.
Receptes kā rīkoties nav, bet lielos vilcienos, varbūt ir jāmēģina darīt, kas tāds, ko mēs parasti nedaram. Tikai ko mēs nedaram? ;)
P.s. Nebiju iedomājies, ka mistiq var runāt tik prātīgus vārdus