dyllan
|
06.07.2008. - 01:35:56
Jūs esat vienkārši savas nākamas cigaretes vērgi!
Jūs vienkarši nespējat novērtēt risku jūsu veselībai.
Manā gadījumā: es nonācu pie secinājumiem, ka smēķējot - es ABSOLŪTI NEKO labu neiegūstu, tas nozīmē, ka smēķēšanai NAV nekādu priekšrocību. Sorry, bet kādam kretīnam tomēr ir jābūt, lai maksātu naudu par savas veselības bendēšanu?! Cilvēki ir izdomājuši veselu kaudzi mītu, lai tikai sevi nomierinātu, ka viņiem no vēl vienas cigaretes kaut vai labāk nebūs, bet sliktāk - IT KĀ arī nē. Cigarešu kompānijas tērē miljoniem dolāru reklāmai un smeķētāju smadzeņu mazgāšanai, bet nopelna miljardus. Kurš no smeķētājiem REĀLI saņem baudu no dūmu ievilkšanas iekšā? (it īpaši no rīta, kad ir tā pirma cigarete) Neviens. Tas ir vienkārši līpīgs ieradums, no kura ne katram izdodas izvairīties.
Shelby, darbā ir jāstrādā.
Es negribu pievēst piemērus, kad dēļ tādiem smeķētājiem "darba laikā / 5min/st" - notiek nelaimes gadījumi.
Tie stāstiņi par onkuli Džo, kas 80 gadus nodzīvojis un 60 no tiem ir pīpējis - vispār kaut kas ar kaut ko... :))
Nebūtu pīpējis - būtu nodzīvojis līdz 90-100 gadiem. Un no kurienes vispār jums rādas tāda pārliecība par savas veselības stiprumu, ja jūs ikdienā to bendējat?!