swanheart
|
13.07.2009. - 23:48:56
uhhh, tas man te joprojām šķiet aplams, ka pēc orientācijas spriež par m**ciskuma pakāpi... Cilvēki, kas, gaida, ka hetero un vecāki pieņems tādus kā ir, spriež par visiem pēc kkādiem sev zināmiem pāris gadījumiem un tik kar birkas.
A kāpēc kkas jāizlemj? Man arī Bi birka no aizlaikiem karājas, bet faktiski kopš 1. meitenes tikai savs dzimums interesē. Un kā reiz meklēju to īsto un vienīgo - tas ka nav izdevies (vēl?) atrast, nav tikai mana vaina IMHO.
harle, ja ir tā kā Tu te raksti - love abpusēja un jau gana ilga un abām šķiet, ka the one, tad varbūt arī ir the one. Un ja jau kopā dzīvojat, tad tas pārējais ir stress ne par tēmu. Nesaprotu, kāda velna pēc būtu jāinformē vecāki vai dajebkurš par savām gultas lietām.
Jūs esat jaunas, man domāt pagūsiet piedzīvot laiku, kad viendzimuma laulības būs legālas un skaitīsies pilnīgi normāls dzīvesveids.
Kkāda dīvaina viņai tā love, ka kkāds bsh ir svarīgāks par būšanu kopā ar vistuvāko cilvēku. Tiešām zini, ka nečakarē Tevi? t.i., ja nu tomēr saka vienu, bet domā ko citu - bail palaist Tevi, bet pašai arī nevajag vai tml.
Man domāt, viņa vai nu savāksies un izlīdīs no skapja, vai arī kādā (ne)jaukā dienā aizbēgs ar veci
Cik daudz sava laika esi gatavai tādai loterijai tērēt, tas nu Tev pašai jāizlemj...