fog
|
31.07.2009. - 10:37:39
ui- izskatās, ka te ilgi varētu pļāpāt :)
Jani- es saprotu, ko Tu saki, saprotu Tavu redzespunktu, no kura skaties.. daļēji tam piekrītu, jo jā- mēs itkā neko nezinām. Mums vienmēr būs mūsu pašu pasaulīte mums apkārt- ziepju burbulis.. bet.
Runājot par nāvi- ja tā ļoti godīgi- es nebaidos nedz mirt, nedz pazust uz visiem laikiem. Viss, no kā es baidos ir lielas fiziskās ciešanas. Es varu pateikt ļoti godīgi- es labprāt mirtu kaut rīt, jo esmu ļooti slinks dzīvot. Bet, parcik man ir jādzīvo, es nevaru atļauties slinkot, jo man ir šis foršais instinkts: tiekšanās būt vislabākajam :DD
Vai tas būtu slikti, nomirt bez daudzp.? bezjēdzīgs jautājums un viss tas, ko Tu raksti par: būtu forši nezināt- tā ir bēgšana, slinkums strādāt- t.i. dzīvot. Tev ir kaut kāda tāda nolemtība- itkā Tu būtu iztērējis savas baterijas bez iespējām uzlādēt; tā- itkā, piem., Tavas smadzenes nespētu saglabāt 1000 un 1 sarkano toni, bet saglabā tikai 1 vai dažus no sarkanās krāsas toņu daudzveidības. tā, itkā Tu laimi nebūtu izjutis, vai nespēj to noseivot, tā itkā Tu būtu absolūtais neveiksminieks, kuram nekad un nekur nebūtu bijuši panākumi. Deprjasņaks’. :D
Karoče es biju runājis par to, ka, piem., ja Tu domā, ka dzīve ir tāda, kāda tā ir, tad tā tāda arī būs. Viss ir bezgala vienkārši. Dzīve ir tāda, kādu Tu to gribi redzēt.
Tas, ka Tev kaut kā iegrupējas tik garlaicīgi- viss pieredzēts, tas ir itkā Tavām smadzenēm būtu ierobežots spektrs, maza atmiņas karte un vājš procesors.. bet tas, protams, nav tikai smadzeņu darbības jautājums.. Dziļāk par to runāt nebūs jēgas.. Pieturēsimies pie sadaļas: gaļa :DD
Mana sieviete teica, ka, ja viņa dzīvotu tādā pasaulē, kā Tu Jāni, viņa sen jau nojūgtos kā psihais četrās baltās sienās :DDD
Par to laiku pieaugušajiem vispār nepiekrītu. Tas, ar ko nodarbojas bērns, un tas, ko dara pieaugušais ir pavisam atšķirīgas lietas un laika izjūta ir atkarīga no tā, ko dara, cik daudz sevi nodarbina konkrētā laika telpā. Karoče- ja Tu savas smadzenes nenodarbini, tad Tev laiks velkas.
Pēc 20 gadiem viss aiz muguras.. pzdc vnk. Zini pēc kā tas izklausās- pēc cilvēka, kurš 50 gados grib staigāt ar kruķi, lai arī nopietnu traumu vai slimību nav bijis,; pēc tā, ka 50 gados grib izskatīties uz 70; pēc tā, ka jau pēc 30 gadiem dzīve ir gandrīz beigusies un viss, ko atliek darīt turpmāko laiku- gaidīt nāvi, neiet ārā no mājas un visādos citādos veidos slinkot. Ne velti var redzēt tādus cilvēkus, kas 70 gados lec ar izpletni un sāk mācīties franču valodu. Bet ir cilvēki, kas noraksta sevi jau ļoti agri.
Man, piem., patīk kvalitatīvi dzīvot ar atdevi.. Karoče ir tik daudz visa kā, ko gribu pamēģināt, iemācīties, sniegt, ieguldīt, pārliecināties.. karoče slinkums uzskaitīt..
Es, piem., vēl neesmu iemācījies apzināti iziet un ceļot astrālā. man tas izdodas tikai daļēji.. ja tā vispār var teikt.. Labi- pietiks par mani. Karoče ir daudz citu cilvēku uz pasaules, kas pateiks to pašu, ko es. Un pierādīt neko nevienam nevajag. Mana pasaule vnk ir daudz interesantāka, jo man ir vaļā vairāk durvju.. hi.. :DDDD