User
Password

Jaunā paaudze. / 40

emciks | 11.02.2007. - 16:08:30 | Views: 11461

Saistībā ar skandālu, ko izraisījusi laikraksta «Diena» interneta portālā «vdiena.lv» publicētā karikatūrista Ernesta karikatūra un apstiprinot reliģiskās organizācijas «Jaunā paaudze» līdera Alekseja Ļedjajeva iepriekš teikto, ka jau šovasar Dievs varētu viesoties Latvijā, Dievs savus plānus ir mainījis un ārkārtas vizītē mūsu valstī kopā ar spēcīgām vēja brāzmām ieradies jau šodien.
Karikatūrā necienīgi attēlots pats Ļedjajevs un no amerikāņu rakstnieka H. P. Lovkrafta daiļrades patapināta būtne Cthulhu, kuru Ļedjajevs it kā mēģina uzdot par «Dzīvo Dievu Jēzu».
Saskaņā ar «Jaunās paaudzes» iepriekš teikto, organizācijas pārstāvji ar tās vadītāju Ļedjajevu un Dievu priekšgalā šodien devušies vērienīgā gājienā uz laikraksta «Diena» redakciju spriest taisnu tiesu.
Cthulhu viedokli uzzināt pagaidām nav izdevies.
(Papildinājums: pēc pēdējām ziņām «Dienas» redakcijas vietā palikušas kūpošas krāsmatas. Laikraksta galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte un bēdīgi slavenais mākslinieks Ernests pūļa ielenkumā tiek stumti Daugavas virzienā.)
Pēc "PATIESI" datiem
Replies (66)
1234
frodo | 12.06.2007. - 22:38:37

TV programma par praidu (ja jums ir stipra nērvu sitēma)
http://www.newgeneration.lv/rus/ngtv/...i/?doc=1414
frodo | 12.06.2007. - 23:09:06

... un Dienas slavenās karikatūras:
http://www.vdiena.lv/lat/politics/com...6-09-21/770
un
http://www.vdiena.lv/lat/politics/com...-01-16/9188
wizard | 13.06.2007. - 00:11:54

По-моему, Ледяеву букву "б" нужно к фамилии добавить. Впереди.
frodo | 13.06.2007. - 00:19:14

man patīk, kā viņu zīmē Diena - kā tādu sunīti, kurš ir nekārtīgs un ļoti skaļš
wizard | 13.06.2007. - 00:21:39

Tas ir politiski nekorekti. Es sākšu cīņu par suņu tiesībām, jo šos cēlus dzīvniekus nedrīkst apvainot, salīdzinot ar Ļedjajevu.
trevor | 13.06.2007. - 05:21:32

JP manipulē ar cilvēkiem. Es pazīstu vienu puisi, kurš sāka iet JP tikai tāpēc, ka viņa brālis bija tajā sektā. Man bija šoks, satiekot viņu pēc mēneša. Nevaru noticēt, ka mēneša laikā cilvēks var zaudēt savu ES , ka cilvēkam var tika ļoti izskalot smadzenes, mainīt uzskatus un vērtību sistēmu, un rodas pat sajūta, ka tas cilvēks tevi nedzird, tikai runā savu. Šīs sektas būtu jāaizliedz ar likumu, jo tā s pazemo cilvēku. Tās īstenībā ir naudas mašīnas. NAfig JP vajag Linkoln Navigator, kuru tā iegādājās pa draudžu ziedojumiem? Galu galā Dievs aicina palīdzēt nabagajiem, un daudzi draudzes locekļi gatavi ziedot pēdējo, kas viņiem ir, un atrodas uz nabadzības sliekšņa.
frodo | 13.06.2007. - 09:24:35

nu redz, trevor, es zinu, ka viņi manipulē ar cilvēkiem, tu to zini, bet problema ir tajā, ka sie cilvēki VĒLAS, lai pasaule ir skaidra un nepretrunīga, viņi vēlas sagrozīt realitāti. Sekta dod viniem drošības un izredzētības izjūtu, ka arī monopolu uz patiesību, un par to viņi ir gatavi dārgi maksāt. Sekta dod viņiem piederību plašai cilvēku grupai, kur viņiem visu laiku tiek teikt, ka Dievs viņus mīl, kur vini ir vienoti, kur citi viņus mīl utt. Protams, ka tas liekas vilinoši. Un protams, ka šī atkarība kļūst tik pat spēcīga, kā, teiksim, narkomānija vai spēļu atkarība...
aspectintime | 13.06.2007. - 13:54:08

hmm tik vieniigi vienas karikatuuras ... bet sava veida maaksla
hmm apskatoties discovery ir tada sieviete kas ziimee savas karikatuuras tai skaitaa gleznas ar kruutiim mmm nju nemaz nerunaajot par seksu un zimeshanu ar dzimumlocekli:))) bet vai tad kads iebilst protams kaa jau vienmeer pastaav kreisie un labie bet naudinja ta naak ...
leonora | 13.06.2007. - 22:51:29

Man stāstīja, ka šis te Ļedjajevs esot migrants no Kazahstānas. Valsts valodu vēl joprojām nepārvalda.
Neskatoties, ka šis te Ļedjajevs padomju laikā esot bijis VDK informators šamajam pašlaik esot liegta iebraukšana Krievijā.
Latvijā tiek piekopta pārprasta ticības brīvība. Jebkura sektele bauda iecietību no valsts. Jebkuršs var veidot kādu jaunu draudzi/baznīcu. Vislielākos panākumus lētticīgo ļautiņu apkāšanā ir guvis šis te Ļedjajevs un Jehovieši.

kasis | 13.06.2007. - 22:57:41

tik pat labi sajaa rindaa var likt daudzaas speelu zaales un liidziigus iestaadiijumus,nauda ir visa pamataa un pat nezinu vai tas ir labi vai slikti :)) tas vnk taa ir,,,,,,un buus,,,,,ĀMEN :))
frodo | 13.06.2007. - 23:02:11

Atšķirībā no JP, spēļu zāles nekudina cilvēkus pret mums :-)))
leonora | 13.06.2007. - 23:04:32

nē, mīļais Kasis,
tā nav jābūt.
Kāds puskrimināls žlobs nodarbojas ar smadzeņu skalošanu - tas ir pret valsts interesēm.
No valsts puses vajag lobēt tās 7 oficiālās konfesijas un jāsāk aktīvi apkarot sektas.
Sūdzību rakstīšana pret kādu sektu būtu viens no cīņas metodēm.
Tas nav normēli, ja, piemēram, jehovieši vai mormoņi apstaigā dzīvokļus uzbāžoties godīgiem pilsoņiem ar savu makulatūru un demagoģiju.
kasis | 13.06.2007. - 23:21:16

nu tur taa demagogija ir loti vienkaarsa,visi paareejiee nonaaks,t.i. tie kas nepieder JP,vairs neatceros,bet laikam liesmu upee :),buutiibaa neviens netiek kuudiits,vini visi staigaa apkaart ar paaraakuma un muuziigaas dziives apzinju,otra svariigaaka "dogma" ir saistiita ar finanseem - "vairaak naudas ziedosi,vairaak ieguusi un buusi tuvaak dievam",buutiibaa tas pats notiek arii tradicionaalajaas konfesijaas,zeel skatiities kaa tantinas Latgalee peedeejo kapeiku uz bazniicu nes,bet kaa jau ieprieks esmu tiecis,ja atbriivosanaas no savas suuri gruuti pelniitas naudinas kadam nes laimi un paliidz buut labaakam,kapeec to liegt :)),,,,driizaak jau tradicionaalajai bazniicai vajadzeetu rast celu pie jaunatnes,nejau ar svetdienas skolaam u.t.t.,tur ir vajadziigs reaals maarketings,lai pamaacaas no taa pasa Ledjajeva,vins saaka ar mazu skatuviiti doma laukumaa,tagad vinam pieder loti daudz,daudz vairaak kaa tam luteraanu maaciitaajam kas no mana drauga nopirka maaju par gandriiz miljonu,,,varbuut ir veerts padomaat arii par so konfesiju :),,,katolu maaciitaaji arii ar opel nebraukaa,,,
frodo | 14.06.2007. - 23:06:48

nu - ko mēs varam darīt? ja ir pietiekama motivācija, varam iestāties antisektā vai kā tur to organizāciju sauc un palīdzēt viņeim. Varam, protams, paši parūpēties tur nenokļut - arī šī būs svarīga rīcība :-)
Var, protams, censties dabūt kādu kompromatu par to Ļedjajevu un tad to izmantot izdevīgajā brīdi, lai viņu diskriditētu - jo ja kustības galva sabrūk, sabrūk arī pati kustība, vai vismaz ier spēcīgi ievainota un tad ar to var tikt galā...
leonora | 14.06.2007. - 23:12:34

eku ir informācija:

http://www.kompromat.lv/index.php?doc...l&id=15

frodo | 15.06.2007. - 01:09:02

man nevēras vaļa - vai vari nokopēt vai pārstāstīt, kas tur teikts?
leonora | 15.06.2007. - 10:11:42

frodo,
tur ir vesela rakstu sērija par šo te ļedjajevu.
Es nevaru visu sakopēt un pārsūtīt.
Pamēģini no cita datora atvērt un izlasīt.
frodo | 15.06.2007. - 16:52:37

paldies, no cita datora izdeevies atvērt un izlasīt!
kwinto-sargos | 18.06.2007. - 06:41:00

Sakaraa ar Jauno Paaudzi man ir zinaami fakti,ka cilveeki,kuri ir izstaajushies no taas ,nojuudzaas,tiek psihenee utt. Jaunaa Paaudze vienkaarshi ir bizness un nekaada sakara ar Dievu tur nevar buut.Dievs vinjiem ir kaa prece. Mana Mamma tur kaadreiz bija,tagad peec shiis Jaunaas paaudzes uz vienaam zaaleem dziivo. Jaunaa paaudze tagad ir uzceelusi aiz Dominas sev kruto bazniicu. vispaar jau izskataas,kaa noliktavas driizaak,:) Esmu saticis Ledjaevu parkaa uzmaacaas ar saviem pesteliem. valodaas liek tachu visiem luugt.Ar to jau vien ir nonaacis pretrunaa ar Sveetajiem Rakstiem,jo katrs luudz savaa valodaa un neviens nevar likt luugt Dievu vienaa valodaa. Tas kaz zin saopratiis. Tas ir vienkaarshi naudas ieguushanas mehaanisms.tikai apstraadaa cilveekus shajaa organizaacijaa,Psihologjiski zombee,taadeelj jau notiek taada kaa atkariiba no taas. Vienkaarshi Ledjajevs ir ... :) negribaas jau izteikties,bet manir savi iemesli.lai taa sauktu vinju. Piekriitu,ka vajadzeetu dariit ko lietas labaa.
dorogaja | 18.06.2007. - 15:35:20

"Важнейшим шагом в своей жизни Алексей считает переезд из Казахстана в Латвию. Это было в 1985 году"
Vot lai vacies savā Kazahstanā. Tur laikam sektas aizliegts.
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.