oomny
|
04.01.2010. - 01:43:08
panda - jauki, ka nedzīvo rozā buduārā.
neiecietība, nē nu kas ir neiecietība, es redzu, ka daudziem cilvēkiem ir viedoklis "man tie geji netraucē, kamēr viņi nebāž man sejā savu pareizumu". un ir tādi, kas ir totāli iecietīgi tipa "man nav nekas pret viņiem" un nenosoda neko, un tomēr mīl par gejiem pasmieties, un tādu nav maz.
ir arī tāda iecietība, kura ietver uzskatu par homoseksuāļiem kā "nepareiziem", šādā attieksmē ir drusku līdzjūtības klāt, bet nav nekāda nosodījuma; tāda raksturīga daudziem kristiešiem.
tā ka visas lgbt aktīvistu akcijas ir ļoti precīzi jāmērķē, lai pēc iespējas mazāk izraisītu vēlamajam efektam pretēju. bet ko nu par to, visus lielos cepienus par, ap un pret praidiem mēs pārdzīvojām pirms pāris gadiem, visu iesaistīto pušu ekstrēmisti ir nolaiduši tvaiku vai metuši mieru un tagad tolerances lietas, šķiet, ir dabiski iegājušas vēlamās attīstības sliedēs.
nē, man nebūt slinkums palasīties, šad tad šo to palasos.
es zinu, kas ir laulība.
manos iepriekšējos postos šajā diskusijā es runāju tieši par jēdzienu "ģimene", nevis "laulība".
starp citu, kādu cilvēku es neesmu atradis, kas manī rosinātu "tādas jūtas un emocijas"? nesapratu to teikumu.
angelius, o0xerex0o - pirms sašust, kāds es esmu cūka, varējāt jau nu gan rūpīgāk izlasīt manis iepriekš teikto:
"man ne prātā nenāca apspriest tavu personību. ieliekot šo tēmu, es nezināju, ka tas ir tavs sludinājums, jo nu tas sludinājuma teksts bija vēl dullāks nekā tu, kā man likās, spētu uzrakstīt."
lūk, neesmu es nekāds cūka.
angelius - lūdzu neuztver šo par publisku ķengāšanos - viens mazs jautājums: ja reiz tev, kā var noprast, arī patīk gaidīt princi, turot bikšupriekšu aiz atslēgas, tad kādēļ tu tā izrādi plikumus profilbildēs, izlaidies "paņem mani" pozā?