dianasw
|
25.02.2007. - 19:42:19
izklausaas jau interesanti, bet tikai taapee, ka kaads ir gejs, nenoziimee, ka nu tagad visi braaljosies un cels maajaas un visi dziivos lielaa saskanjaa. Tajaa pilseetaa buus lielaaks bardaks nekaa daudzkultuuru pasaakumaa. Paskatieties, kas notiek sheit un to visu varat projiceet uz lielaaka pasaakuma plaana. Gay. lv cilveeki nevar sadziivot, tad juus iedomaajaaties, ka , ja vinjus sabaaziis vienaa pilseetaa un atdaliis ar baltiem zhodzinjiem, tad nu visi kashaasies rozju daarzinjaa, miili viens otru sveiks no riitiem un veel izpaliidzees nelaimee.
es pa gabalu no taadas vietas tureetos, jo es neuzskatu, ka mana sexualitaate noziimee to, ka es kaut kaa atshkjiros no hetero. Esmu vienkaarsh cilveeks, kursh grib dziivot savu dziivi bez liekaam tragjeedijaam un taalaak no tirgus laukuma.
ja jau mees celsim pilseetas, tad saaksim razjot savus konserveetos paartikas produktus un tad vispaar celsim zhogus, lai vareetu kultiveet savu nevainiigo, gjeneetiski tiiro gejismu un nesaslimtu ar hetero baciljiem...