dianasw
|
17.03.2007. - 07:36:06
dievkalpojums vai pukju nolikshana pie piemineklja? Es neesmu ticiiga un man vienmeer ir ko teikt, kad kaads baazjas man virsuu ar biibeli un draudiem, ka nokljuushu elle. Bet vienu lietu es esmu iemaaciijusies no savas dziives. Ticiibai un bazniicai nav nekaada sakara vienai ar otru. Es nepaziistu Maari un varbuut es arii neatbalstu vinja ticiibu, bet ir cilveeki - gan geji, gan hetero, kas tic dievam un kam ir svariigi zinaat, ka cilveektiesiibas un ticiiba var iet rokaas sadevushaas. Vieniem sleepshanaas, citiem skalja kliegshana, bet kaadam ciinja pret nevienliidziibu. Mees visi izveelamies savu celju un savus ierochus... vieniem tas ir klusums, citiem tas ir dievnams.
Vai nu mees uzvaram krieviju hokejaa un noliekam pukjes pie krievijas veestnieciibas vai arii ejam gaajienaa un iegriezjamies bazniicaa...
Tam visam ir sava noziime... religjija un vatikaans neiet kopaa, jo aunu bars kraaj naudu un izgudro likumus, kas "it kaa" izskaidro biibeles jeegu un nosaka, kaa cilveekiem ir jaadziivo. Sants ciinas pret nevienliidziibu, diskriminaaciju un vardarbiibu. Vinja celsh ir caur vinja dveeseli un ticiibu labajam.
Un shkjiet, ka lielaakai gay.lv apmekleetaaju daljai maaciitaaju un vinju paarstaaveetaa nostaaja ir radiijusi negatiivu attieksmi pret visu, kas ietver vaardus " dievs" un ’’bazniica" , neatkariigi no taa, ko shie vaardi paarstaav...